Şimdi Ara

Jant hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim 2013 model Ford Fiestam var.Şu anda üstündeki jantlar 15 inch. Ben bunları 17 inch e büyütmek istiyorum ve internette araştırma yaptım. OZ Superturismo wrc 17'' jantı düşünüyorum fakat Türkiye'de bulamadım. Kuzey Kıbrıs ta yetkili satıcı var oradan alsam bir problem çıkar mı yada ne yapmam lazım bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Veya sizin önere bileceğiniz iyi bir jant varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __/\/\osesU/\/\urGTi34__ -- 1 Aralık 2013; 1:05:18 >

• __/\/\osesU/\/\urGTi34__ _ kullanıcısına yanıt
    Buyrun

Bence araştırmanız gereken asıl konu 15 ten 17ye geçitiğinizde karşılaşma ihtimali olan zorluklar olsun:) ve Oz cidden iyi para çakmaları piyasada mevcut bakın derim şahsi fikrim bahsettiniğiniz jant bu fiyatı hak etmiyor.
  • s13mmy S kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırdığım kadarıyla yanak inceldiği için konforda düşüş oluyor birde jant ağır olursa motoru yorma olayı var. Motoru yormaması için bu jantı düşünüyordum hem hafif hem duruşu güzel. Açıkçası fabrikanın önerileri içinde 17 inch olduğu için düşünüyorum olmasaydı zaten böyle bi şeye kalkmazdım. s13mmy hocam verdiğiniz like baktımda burada fiyatlar çok fahiş yurt dışındaki sitelerde 600-700$ civarı bu yüzden yurt dışından getirmeyi planlıyorum jantı onla ilgili bilgi verebilir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    jant değişimi hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.