Şimdi Ara

“Japon Anime” Efsanesi MTV Türkiye'de Başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın peşinden koştuğu animasyon efsanesi exclusive olarak MTV Türkiye ile Ocak ayında Türkiye’de.

Japon animeleri, dünya çapında büyük ilgi gören örnekleriyle MTV Türkiye sayesinde nihayet Türkiye’de. Daha önce izlediğiniz çizgi dizilerle veya Japon çizgi filmleriyle karıştırmayın! Dünyaca ünlü 2 büyük manga sizleri heyecana çağırıyor...

Çok yakında!

Haberi sitede okumak için tıkla!

• quote:

Orjinalden alıntı: Akatsuki

Dünyanın peşinden koştuğu animasyon efsanesi exclusive olarak MTV Türkiye ile Ocak ayında Türkiye’de.

Japon animeleri, dünya çapında büyük ilgi gören örnekleriyle MTV Türkiye sayesinde nihayet Türkiye’de. Daha önce izlediğiniz çizgi dizilerle veya Japon çizgi filmleriyle karıştırmayın! Dünyaca ünlü 2 büyük manga sizleri heyecana çağırıyor...

Çok yakında!

Yeni veya kısa serilere başlasalarmış.One piece 330 bölümlük halen devam eden seri vermeselermiş. Hesaba göre haftada bir verseler 6 yılda bugüne gelirer. Günlük verirlerse seneye biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

quote:

Orjinalden alıntı: Akatsuki

Dünyanın peşinden koştuğu animasyon efsanesi exclusive olarak MTV Türkiye ile Ocak ayında Türkiye’de.

Çok yakında!

Yeni veya kısa serilere başlasalarmış.One piece 330 bölümlük halen devam eden seri vermeselermiş. Hesaba göre haftada bir verseler 6 yılda bugüne gelirer. Günlük verirlerse seneye biter.
    bu 2 anımeden bırı dragon ball z olsa super olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laxori

bu 2 anımeden bırı dragon ball z olsa super olurdu.

Alıntıları Göster
    bence 2. animeler sırasıyla:
    1)dragonball(kendi isteğim )
    2)bleach(yanlış yazmış olabilirim)
    3)death note
    4)naruto
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta

bence 2. animeler sırasıyla:
    1)dragonball(kendi isteğim )
    2)bleach(yanlış yazmış olabilirim)
    3)death note
    4)naruto

Alıntıları Göster
    death note olabılır hanı kısa bi seri die şeettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

death note olabılır hanı kısa bi seri die şeettim

Alıntıları Göster
    bi aralar s'nek in yaptığı gibi kısa seriler versinler ama birden fazla olsun. Şimdi bi one piece bi naruto başlatırlar sonra bi sene yan gelip yatarlar Allah bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

bi aralar s'nek in yaptığı gibi kısa seriler versinler ama birden fazla olsun. Şimdi bi one piece bi naruto başlatırlar sonra bi sene yan gelip yatarlar Allah bilir

Alıntıları Göster
    ve ya biten animelerden koysunlar one piece,naruto,pokemon yaratıcıları ölene kadar bitmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssj2vegeta

ve ya biten animelerden koysunlar one piece,naruto,pokemon yaratıcıları ölene kadar bitmez...

Alıntıları Göster
    cowboy bebop, nadia the secret of blue water , Dino Adventure Jurassic Tripper , full metal alchemist , cadillacs and dinosaurs .... vs. vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 15 Aralık 2007; 21:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

cowboy bebop, nadia the secret of blue water , Dino Adventure Jurassic Tripper , full metal alchemist , cadillacs and dinosaurs .... vs. vs..

Alıntıları Göster
    kablo tv de mtv var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

kablo tv de mtv var mı?

Alıntıları Göster
    @jrking 'in dediği gibi Full Metal Alchemist iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

@jrking 'in dediği gibi Full Metal Alchemist iyi olur.

Alıntıları Göster
    Dragon ball ne abi animenin babaları dururken bencede kısa bir seri ile başlasınlar yada gün aşırı yayınlanacak bir anime. Anime olsun da çamurdan olsun ne diyelim Çok geç kalınmış bi okadar harika bir haber!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

kablo tv de mtv var mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

kablo tv de mtv var mı?

Evet var.

Ne olursa olsun televizyonda adam gibi anime izlemeye hasrettik.Ocak ayının biran önce gelmesini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Akatsuki

quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

kablo tv de mtv var mı?

Evet var.

Ne olursa olsun televizyonda adam gibi anime izlemeye hasrettik.Ocak ayının biran önce gelmesini bekliyorum

Alıntıları Göster
    0)Dragon Ball
    1)Naruto
    2)Death note
    3)Bleach

En çok istediklerim ama iki tane olacaktı.Bleach'ı çıkarabilirim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 16 Aralık 2007; 0:45:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smirdon

0)Dragon Ball
    1)Naruto
    2)Death note
    3)Bleach

En çok istediklerim ama iki tane olacaktı.Bleach'ı çıkarabilirim sanırım

Alıntıları Göster
    dragon ball bana yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor252

dragon ball bana yeter

Alıntıları Göster
    naruto
    bleach

felan olsun indirmem gerek kalmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

naruto
    bleach

felan olsun indirmem gerek kalmam

Alıntıları Göster
    Naruto'yu kesin verirler he bide Death Note olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadman92

Naruto'yu kesin verirler he bide Death Note olabilir.

Alıntıları Göster
    saat hakkında bilgi verilmişmi . yane ben göremedim . bilen warmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

saat hakkında bilgi verilmişmi . yane ben göremedim . bilen warmı ?

Alıntıları Göster
    bunlar anime ayaına avatar ı falan vermeseler bari . .nickelodeon mtv ye baalı galıba sanırsam.sponge bob u falan verıodu bı ara mtv.şimdide alın size anime gibisinde avatar hiç hoş olmaz
    NOT:avatarın anime olmadıını biliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 16 Aralık 2007; 14:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

bunlar anime ayaına avatar ı falan vermeseler bari . .nickelodeon mtv ye baalı galıba sanırsam.sponge bob u falan verıodu bı ara mtv.şimdide alın size anime gibisinde avatar hiç hoş olmaz
    NOT:avatarın anime olmadıını biliorum

Alıntıları Göster
    bence elfen lied verseler güzel olur ama öyle bi ihtimal yok gibi görünüyor onun için death note,bleach verseler güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRockTR

bence elfen lied verseler güzel olur ama öyle bi ihtimal yok gibi görünüyor onun için death note,bleach verseler güzel olur

Alıntıları Göster
    ichigo'nun bankai'si yüzünden kesinlikle bleach'i veremezler. çünkü daha öncede yaşandı, kahramanların kullandıkları araç nazi haçına benzediği için bir animeyi yayından kaldırmışlardı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.