Şimdi Ara

Japon balığı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilmediim bi nedenden dolayı japon balığımın kuyruk yüzgecinin bi kısmı kopmuş. Hala yüzebilio ama yenilenir mi acaba die bi soru yöneltmek istiyorum. Veya bu onun herhangi bi hareketini kısıtlar mı ona göre besliyim... acil cevap verirseniz sevinirim..

• Japon balığının veyatta başka balıkların bir tarafı kopunca yenilenmez.Benimde akvaryumum var Japonbalıkları en dayanıklı tür dür hiç birşey olmaz korkma sen yine eskisi gibi yemle eğer günde 3 defa beslersen ve bol bol hava verirsen dağa çok büyür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihanna -- 16 Mayıs 2006; 20:47:45 >
  • yaw çok saolasın.. bi de bu haywanlar kaç sene yaşar?? 3 senedir bendele ölürseler başka balık besleyebileceğimi zannetmiorm. birinin adı kezban dierinin süleyman çok şirin hayvanlar yaw. kuyruğu kopan turuncu mükemmeldi çoook uzun bi kuyruğu vardı ama artık yok.. yani bi kısmı yok.. ağlıcaktım ilk gördüğümde..

• Çooook iyi bakarsan 10 yaşına kadar bile yaşıya biliyorlarmış ben akvaryumcuda 8 yaşında kini görmüştüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique

Arkadaşlar bilmediim bi nedenden dolayı japon balığımın kuyruk yüzgecinin bi kısmı kopmuş. Hala yüzebilio ama yenilenir mi acaba die bi soru yöneltmek istiyorum. Veya bu onun herhangi bi hareketini kısıtlar mı ona göre besliyim... acil cevap verirseniz sevinirim..

ona göre besliyim ne demek abi maliyetleri mi kısıcan? yoksa japon tava yapıp yicen mi anlamadım ki..
  • arkadaşım balığının kuyruğunun kopma sebebi mantardır onu aldığın yere götür ilaç veriyor dikkat et diğerlerinede bulaşmasın
  • yok abi benim bi de teleskop var gözleri hayvanın çok çıkık ve yanlarda, onu diğer balıklarla birlikte beslersen aç kalır ve ölür yemi göremez düzgün çünkü. benim balığın da kuyruk yüzgeci koptu bu yüzden belki su üstüne çıkamaz veya bi hareket kısıtlanması olursa gerekirse elimle bile beslerim. o bakımdan. çok seviorum hayvanları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de iki tane balık vardı..bi ara hasta gibi oldular şimdi çok iyi ikside akvaryumcudan damla aldım..mürekkep gibi birşey suyu masmavi yapıyor hafta sonu onlara daha büyük akvaryum motor falan alıcam ve 2 tane daha balık alıcam..japon balıklarının kuyrukları uzun oluyor baya evet

http://forum.donanimhaber.com/m_6895727/mpage_1/key_BALI%25D0IM%252C%25D6L%25DCYORMU//tm.htm#6895727

Burdanda Yardım Alabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique

Arkadaşlar bilmediim bi nedenden dolayı japon balığımın kuyruk yüzgecinin bi kısmı kopmuş. Hala yüzebilio ama yenilenir mi acaba die bi soru yöneltmek istiyorum. Veya bu onun herhangi bi hareketini kısıtlar mı ona göre besliyim... acil cevap verirseniz sevinirim..

quote:

ona göre besliyim ne demek abi maliyetleri mi kısıcan? yoksa japon tava yapıp yicen mi anlamadım ki..

arkadaş geri vermeyi kasdetti herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afroditg -- 17 Mayıs 2006; 10:21:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.