merhaba arkadaslar ben 16 20 bin tl arası 2004 ve üstü bir model az yakan japaon hb araba almak istiyorum ama ne almam gerektigi konusunda kararsızım aklımda toyota corolla 1.6 hb nissan almera hb mazda 3 serisi hb veya 2 serisi olabilir diye düsünüyorum sizce bu arabalardan hangisi mantıklı lkütfen kullanan arkadaslar artılarını ve eksılerını yazarmı arabayı aldığımda satmak için almıycam yani piyasın olmasının okadarda onemi yok benim için performans kalıte yakıt durum iyi yonleri kötü yonleri alısam neden almalıyım vs . gibi. tavsiyelerınızı beklıyorum baska goruslerede acığım ama dediğim gibi birinci tercihim japon arabaları
tercıhım yavas yavas mazda 2 ye doğru kayıyor ama bılmıyorum ya 1.3 motor ne derece verımlı olur bizi bayırlarda bırkamaz inş.
mazda 2 gündeme geldiyse Mitsubishi COLT da değerlendirilebilir...
16 ve 20 bin arasına almera alabilirsin ama ben tip olarak beğenmiyorum(sen beğenebilirsin) eğer b sagment düşünürsen honda jazz yada yarıs almalısınki 2. elleri çok güçlüdür.
2. el değeri çok ön planda değilse Daihatsu Sirion düşünülebilir.Yakıt/hızlanması iyi, donanımlı bir otomobil.Piyasası da uygun.
quote:
Orijinalden alıntı: bacey
quote:
Orijinalden alıntı: boran23
tercıhım yavas yavas mazda 2 ye doğru kayıyor ama bılmıyorum ya 1.3 motor ne derece verımlı olur bizi bayırlarda bırkamaz inş.
mazda 2 gündeme geldiyse Mitsubishi COLT da değerlendirilebilir...
colt gercekten mantıklı bir şeçim olabilirdi ama coltun tipi bence iyi değil ya..
quote:
Orijinalden alıntı: FERRARI
2. el değeri çok ön planda değilse Daihatsu Sirion düşünülebilir.Yakıt/hızlanması iyi, donanımlı bir otomobil.Piyasası da uygun.
bak buda olabilir sirion yarısla aynı motoru kullanıyor.
temiz bi corolla hb bulunursa tadından yenmez
otomatik vites düşünürsen
genc isi demissiniz banko civic diyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme