Şimdi Ara

japon hb genç arabası toyota nissan mazda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben 16 20 bin tl arası 2004 ve üstü bir model az yakan japaon hb araba almak istiyorum ama ne almam gerektigi konusunda kararsızım aklımda toyota corolla 1.6 hb nissan almera hb mazda 3 serisi hb veya 2 serisi olabilir diye düsünüyorum sizce bu arabalardan hangisi mantıklı lkütfen kullanan arkadaslar artılarını ve eksılerını yazarmı arabayı aldığımda satmak için almıycam yani piyasın olmasının okadarda onemi yok benim için performans kalıte yakıt durum iyi yonleri kötü yonleri alısam neden almalıyım vs . gibi. tavsiyelerınızı beklıyorum baska goruslerede acığım ama dediğim gibi birinci tercihim japon arabaları

tesekkurler...

• 2003-2004 civiclere bakın 20 liraya bulurusunz.

veya genç işi demişsiniz

http://www.sahibinden.com/2003_honda_euro_civic_1_6_a_t_3kapi-87WQQaXQQ20260779WQQpXQQdisplayitem?

• Valla ben çok Corolla HB aradım bu fiyatlara yüksek model.

Yok gibi bir şey.Olanlar ya taklalı ya komple boyalı o türden araçlar.

Corollanın piyasası çok yüksek,Civice bak derim.
  • bence mazda 2 veya 3 e bakın, tavsiyem 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: SQua

2003-2004 civiclere bakın 20 liraya bulurusunz.

veya genç işi demişsiniz

http://www.sahibinden.com/2003_honda_euro_civic_1_6_a_t_3kapi-87WQQaXQQ20260779WQQpXQQdisplayitem?
    aslında ilk niyetim civic ti ama piyasada cok miktarda var ve herkes fiyatını cok yüksekten atıyo

bu euro civic in tipi bira değişikmiş ve normalınden kotü bence

ilgi için tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Valla ben çok Corolla HB aradım bu fiyatlara yüksek model.

Yok gibi bir şey.Olanlar ya taklalı ya komple boyalı o türden araçlar.

Corollanın piyasası çok yüksek,Civice bak derim.

valla arıyoum bende ama bulurmuyum bılmıyorum galerıcı arkadasım var onada haber verdım o da bakıyo bulamazsakta yapcak bişey yok arıycaz napalım
  • tercıhım yavas yavas mazda 2 ye doğru kayıyor ama bılmıyorum ya 1.3 motor ne derece verımlı olur bizi bayırlarda bırkamaz inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    CHEVROLET Aveo ve Kalos?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boran23

tercıhım yavas yavas mazda 2 ye doğru kayıyor ama bılmıyorum ya 1.3 motor ne derece verımlı olur bizi bayırlarda bırkamaz inş.

mazda 2 gündeme geldiyse Mitsubishi COLT da değerlendirilebilir...
  • 16 ve 20 bin arasına almera alabilirsin ama ben tip olarak beğenmiyorum(sen beğenebilirsin) eğer b sagment düşünürsen honda jazz yada yarıs almalısınki 2. elleri çok güçlüdür.
  • 2. el değeri çok ön planda değilse Daihatsu Sirion düşünülebilir.Yakıt/hızlanması iyi, donanımlı bir otomobil.Piyasası da uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Orijinalden alıntı: boran23

tercıhım yavas yavas mazda 2 ye doğru kayıyor ama bılmıyorum ya 1.3 motor ne derece verımlı olur bizi bayırlarda bırkamaz inş.

mazda 2 gündeme geldiyse Mitsubishi COLT da değerlendirilebilir...

colt gercekten mantıklı bir şeçim olabilirdi ama coltun tipi bence iyi değil ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERRARI

2. el değeri çok ön planda değilse Daihatsu Sirion düşünülebilir.Yakıt/hızlanması iyi, donanımlı bir otomobil.Piyasası da uygun.

bak buda olabilir sirion yarısla aynı motoru kullanıyor.
  • temiz bi corolla hb bulunursa tadından yenmez
  • otomatik vites düşünürsen

japon hb genç arabası toyota nissan mazda
  • genc isi demissiniz banko civic diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.