Şimdi Ara

Japonya kadınlarının erkek feryadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya'da erkekler, kadınlarıyla 'kardeş gibi' yaşıyor. Eşini yatağa çekememekten şikâyet eden ev kadınlarının çözümü, 'kiralık erkek' servisi veren 'kliniklerde' aradığı bildiriliyor.

20 Yıl El Sürmedi!
    Kocalarıyla uzun süredir cinsel ilişkiye giremeyen Japon ev kadınlarının, sinir krizinin eşiğine geldiği söyleniyor. Ülkedeki bazı ev kadınlarının, 20 yıldır eşleriyle birlikte olmamaktan şikâyet ettiği bildiriliyor. Fakat Japon ev kadınlarının yine de evliliklerini bitirmeyip, mutluluğu, 'kiralık erkek' servisi veren kliniklerde aradığı belirtiliyor. Tokyo'da böyle bir 'klinik' işleten Myong-gan, bu durumun nedenini şöyle özetliyor: "Çünkü Japon erkekler evlenince, eşlerini annelerinin yerine koyuyor."
    Nüfus Hızla Azalıyor
    Myong-Gan "Amacım kadınların mutlu olmasını sağlamak. Üstelik bazı erkekler bu işe gönüllü oluyor" diyerek kendini savunuyor. Öte yandan Japonya'nın nüfus bilgileri, ev kadınlarının haksız yere şikâyet etmediğini gösteriyor; evli çiftlerin ve çocuk sayısının hızla azaldığı ülkede nüfus, yok olmaya doğru gidiyor. Doğum oranını arttırmak isteyen hükümet bu yüzden, bazı kasabalarda üçüncü çocuğunu yapacak çiftlere para, restoranlarda ücretsiz yemek hatta bedava alışveriş vaat ediyor.

Japonya kadınlarının erkek feryadı

• japonyaya mı taşınsak naapsak
  • quote:

Myong-Gan "Amacım kadınların mutlu olmasını sağlamak. Üstelik bazı erkekler bu işe gönüllü oluyor"
    ben de gönüllü olurum
  • yavreemmm annammm sen gel benim eve bak sora nufus nasıl artıyor...hakkaten arkadaş taşınsak mı ne yapsak
  • katılmak için napıoz
  • ewdekilere haber verdim bavulları toplatıom aldım uçak biletini
  • Her belediyeye bi duyuru assınlar bak bizimkiler nasıl yardımcı oluyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle kılıç sallamaya benzemez bu iş. sözüm sana japon erkeği.
  • 20 yıl avrada elini sürmemiş. 20 yıl tarlayı nadasa bırakmış. ne ürün verir o tarla. hey yavrum be
  • Japonya için toplu seferlerimiz başlamıştır arkadaşlar. Müracat bana. Bana yardımcı olmak isteyenler varsa buyursunlar. 2 yardımcı istiyorum. İkinci kliniği de ben açıyorum. Türk erkekleri diye. Hemde Japonya'ya.
  • Bu japonlar o yüzden Türkleri cok seviyolar anlasıldı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Öyle kılıç sallamaya benzemez bu iş. sözüm sana japon erkeği.

sallayacak başka bi şey yok sanırım adamlarda

• quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

20 yıl avrada elini sürmemiş. 20 yıl tarlayı nadasa bırakmış. ne ürün verir o tarla. hey yavrum be

• Japon falan diye ayırmayın...Oraya bir tabur gitsek onların nüfusu 10 sene sonra çini geçer bea....
  • şaka maka kızda amma şirinmiş be arkadaş
  • japonları tanısanız 5km çevresinde bulunmazdınız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

japonları tanısanız 5km çevresinde bulunmazdınız....

nie ki acaba ben bi rtane tanımıştım gayet şirindi
  • quote:

Orjinalden alıntı: u555

quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Öyle kılıç sallamaya benzemez bu iş. sözüm sana japon erkeği.

sallayacak başka bi şey yok sanırım adamlarda

• kardes gec kaldınız hatunlar öldü ...
    http://www.latein-pagina.de/ovid/pic_ovid_9/biblis.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: danger_rogue

katılmak için napıoz

bende geliyorum Hamdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.