Şimdi Ara

java kaç saatte öğrenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günlük 1 saat çalışma ile ne kadar sürede java da para kazanılacak işe girilebilecek seviyeye gelinir?

• 6 ay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende java ogreniyorum. birlikte ogrenebiliriz pm at istersen.
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    6 ayı net süre olarak ilettim yanlız. 180 gün boyunca sürekli öğrenme faaliyeti yapılırsa öğrenilir. bir de Java SE'yi kastediyorum tabi ki yani Java EE ve Android gibi ek alanlar dahil değil.

• daha önceden c++ gibi bi dil bilinoyrsa süre kısalır.
  • İlk aşamada ne kadar zamanda para kazanabilecek seviyeye gelirim algısı ile bu alana girişmeyin. Bir şey öğrenemez ve kazanamazsınız. Sevmeniz lazım.

Maaşı,tatil şartları için öğretmen olunamayacağı gibi parası içinde yazılım geliştirme işi yapılmaz. Bu her iş için geçerlidir bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herhangi bir programlama temeli varsa daha kolay olacaktır lakin java gibi geniş hemen hemen her platforma hitap eden bir dili komple mi kastediyorsunuz yoksa sadece JAVA SE'i mi kastediyorsunuz ? 6 ay diyen arkadaşlara katılmıyorum 6 ayda belli bir seviyeye gelirsin ama para kazanılıp proje geliştirecek seviyeye gelmek imkansız diyorum ben
  • proofweb kullanıcısına yanıt
    6 ay net süre. net 6 ay yani 180 gün boyunca çalışıp hala öğrenilemezse motivasyon eksikliği devreye girip öğrenmeyi iyice zorlaştırabilir. Bir de başlangıçta iyi kaynak seçimi çok önemli. Türkçe olarak Önder Teker'in Derinlemesine Java İngilizce olarak O'Reilly'nin HeadFirst Java kitapları en iyi kaynaklar.Teker'in kitabı çoğu kitap gibi çeviri değil veya salt ticari amaçla derlenmiş te degil. O'Reilly'yi tanıtmaya zaten gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.