Şimdi Ara

java sayfaları açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    windows 98 kullanıyorum. internet sayfalarındaki javascriptler açılmıyor. linklerde sorun yok ama örneğin bankaların internet şubelerini o sayfa açılmadığı ve bomboş beyaz bir sayfa olarak kaldığı ve kilitlendiği için kullanamıyorum. daha önce slim browser yüklemiş ve dafault yapmış, sonra ise default olduğunu unutup onu bilgisayarımdan kaldırmıştım. ne kadar ilgili bilmiyorum ama sorun ondan sonra başladığı için yazayım dedim. internet seçenkelerini denedim ama bi çözüm bulamadım. lütfen yardım...

• İnternet seçeneklerinde gelişmiş bölümünde java ile ilgili bölümü bulup tüm seçenekleri işaretle (sanırım 3 tane olacak) sonra explorerı kapatıp yine aç. Eğer sözkonusu yerde java ile ilgili biryer yoksa (microsoft VM yazması gerek başlık olarak) Java'yı yüklemen gerekiyor. Eğer söz konusu bölüm varsa, tümü işaretli olduğu halde açılmıyorsa sayfalar. Önce java'yı uninstall et ve tekrar kur. Belki bir işe yarayabilir.

http://www.platodata.com.tr/download/Win9x-ME-NT-XP-msjavx86.exe buradan indirebilirsin java'yı.

Aklıma başka birşey gelmiyor. Kolay gelsin.

• Javayı nasıl uninstall yapabilirim peki? Program ekle kaldır listesinde yok.
  • opera java destekli sürümünü deneyebilirsin yada sun siteden indirebilirsin
  • slim browserı kaldırmamdan kaynaklanan sorunu çözmek için klasör seçeneklerinde dosya türlerinde bazı oynamalar yapmıştım. ama javalara dokunmamıştım.
  • winnetmag sayfasında bişeyler buldum. microsoft jvm'yi kaldırıp, sun kurmayı deneyeceğim. yardımlarınız için teşekkürler..

Bilgi için:
    How can I uninstall the Microsoft Java Virtual Machine (JVM)

1. From the Start menu, select Run.
    2. Enter the command
    RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection java.inf,UnInstall
    to start the uninstall process
    3. Click Yes to the confirmation, then select Reboot.
    4. After the machine restarts, delete the following items:
    · the \%systemroot%\java folder
    · java.pnf from the \%systemroot%\inf folder
    · jview.exe and wjview.exe from the \%systemroot%\system32 folder
    · The HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Java VM registry subkey
    · The HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\AdvancedOptions\JAVA_VM registry subkey (to remove the Microsoft Internet Explorer (IE) options)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.