.aspx sayfamda bulunan pop up alanını dropdownlist den seçili olan değer == "Zimmet Alınmış" ise pop-up'ı göstermek istiyorum. Fakat yapamadım yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Javascript ile yapmayı denedim fakat yapamadım. İllaki JS ile yapıyım dediğim bir işlem değil. aspx.cs de div alanının ön plana çıkarmayı c# kodları ile de yapmayı denedim fakat yapamadım. (Tema: Metronic hazır teması)
<script type="text/javascript"> function handleDropDownEvents(e) { if (e.value == "Zimmet Alınmış") { window.location.href = "#responsive"; //alert('Your changes have been saved.'); } } </script>
Şimdi ki sorunum Aynı Sayfa İçinde bulunan id="responsive" alanını nasıl tetiklettirebilirim ? Yani yukarıdaki kod çalıştığında aynı sayfanın altında bulunan div alanının tetiklenmesini istiyorum
<script type="text/javascript"> function handleDropDownEvents(e) { if (e.value == "Zimmet Alınmış") { window.location.href = "#responsive"; //alert('Your changes have been saved.'); } } </script>
Şimdi ki sorunum Aynı Sayfa İçinde bulunan id="responsive" alanını nasıl tetiklettirebilirim ? Yani yukarıdaki kod çalıştığında aynı sayfanın altında bulunan div alanının tetiklenmesini istiyorum