Şimdi Ara

Jazz cılar lütfen fikir verin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Jazz almaya karar verdim sizce bu arabanın fiyatı uygun mu?

Jazz Elite 2004 otomatik Kilometre 63.000 de , (sürtmeden dolayı)Sağ Arka kapı sacı değişik sağ arka çamurluk boyalı. Bunun dışında arabada bir sorun yok.

Fiyat : 18binYTL

Şehir izmir.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isbektas -- 20 Mayıs 2008; 10:18:04 >

• Arkadaşım bende jazz araştırıyorum kafadan 18-19 bini çıkarmaya uğraşıyorum, japon motoru teknoloji süper araç tasarımı harika ve jazzların yakıt tüketimi düşüt, bir kullanıcı bana şehiriçi 20 ykr yaktığını söylemişti, velhasıl birazdaha pazarlığa girebilirsin ah 17 bine düşerebilsen süper olur ama kısmetten ötesi olmazmış... kolay gelsin...
  • Öncelikle fikrini yazan arkadaşlara çok teşekkürler. Özellikle Avukat Kemal beyinde aynı model aracı araştırıp incelemesi (önceki sayfalarda) benim için karar vermede baya etkili oldu.

Arabayı almaya karar verdim (18 e anlaştık) hatta kullanma imkanımda oldu çok da hoşuma gitti iç mekan olarak gerçekten dıştan göründüğü gibi değil üstelik arka koltukların sıfır yatması çok güzel. Arabayı 2 gün sonra teslim alacağım. Sadece görebildiğim sol kapıda tampon sıyırması var oda pasta cila ile geçer gibi, sağ arka kapı sacı değişmiş o da sürtmeden dolayı kaza yok.

Aklımda kaldığı kadarıyla Özellikler

2004 Jazz Es
    58 BinKm
    Klima
    Hidrolik direksiyon
    Elektrikli yan aynalar
    Elektrikli camlar (4 cam)
    Sunroof
    Merkezi kilit
    CD çalar
    Radyo/kaset
    Alaşım jant
    Yol bilgisayarı (bazı arkadaşlar yok dediği için özellikle baktım. Eğer yol bilgisayarı 100 kmdeki yakıt tüketimi gösteren gösterge ise var.)
    Arka park senserü
    ABS
    Hava yastığı sürücü - yolcu - yan
    (Alarm ve sisfarına dikkat etmedim)

(2000 km önce izmir Terakkide genel bakımı yapılmış)

Arkadaşlar konu JAZZ ELİTE MÜSECCEL MARKALAR kısmına taşınmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.