Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEKLEYİN YAKINDA VERGİ ORANLARI DÜŞECEKMİŞ (ÖTV-KDV-MTV-ABS-ASD-EBD VS.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: toyyarisçi

BEKLEYİN YAKINDA VERGİ ORANLARI DÜŞECEKMİŞ (ÖTV-KDV-MTV-ABS-ASD-EBD VS.)

Daha çok bekleriz gibime geliyor...
  • Yeni jazz kullanıcılarını jazzcikardesler sitesinden takip ediyorum..7'nin üzerinde yakan pek yok..
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

7-8 de kalsa şükret
  • Evet sürekli dur kalk yapmadığınız ve sürekli kısa mesafe kullanmadığınız sürece 7'nin üzerine çıkmazsınız.
    Jazz kullanıcılaının şehir içi ortalamaları genellikle 6-7 litre civarıdır.
    Kaynak: Jazzcıkardeşler.com

Diğer yandan yeni jazz'ın fiyatından dolayı alternatifler yeniden gündeme geliyor doğal olarak:
    B sınıfı: 207, Grande Punto, Mazda2, Yeni Fiesta
    C sınıfı (baz versiyonları): Mazda 3, Focus, 308

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 14 Mart 2009; 2:17:03 >
  • Bende Yeni Jazzımı 5gün önce aldım Düz vites FUn+ siyah.Şuan için istanbuldaki şehiriçi ortalamam 7.3Lt fakat araç henüz 150km'de ve arasıra yüksek devirlere çıkıyorum segmanların oturması adına.Kullandığım yerde aracı Fındıkzade-kocamustafapaşa-Çapa-Merter civarında trafigin 7/24 olduğu yerler.Havaların soguk olmasınında etkisi var.Tahminimce motor açılıp havalar ısınınca 5-6litreleri çok fazla görecegim şehiriçinde bile.Ayrıca ben diğer B sınıfı ve bi kaç tane C sınıfı araç ile test sürüşü yaptım.Özellikle grande puntoya çok fazla sempatim varken jazz'ı gördükten sonra ondan bile vazgeçtimki ciddi anlamda bi grande punto hayranıydım."Devrim karataş" arkadaşımız bagajında ve çamurluklarda ses olduğunu söylemiş.Bende bagajda hiç bi ses yok.Fakat o çamurluklara sıçrayan taş sesini bir kez bende duydum genelde istanbulda kullandığım için aracı o taş sıçraması problem oluşturmuyor benim için fakat daha kırsal yerlerde yaşayan arkadaşlarımızı rahatsız edebilir.Açıkcası şuan arabamı gerçekten seviyorum hoşuma gitmeyen hiç bir yönü yok sadece akşamları çoluk cocuk cizicek diye bi tedirginlik var içimdeJazz'ı düşünen herkesin bir kez test sürüşü yapmasını tavsiye ediyorum ciddi anlamda fikirlerinizi değiştirebilen bi araç.Japon yapmış abi

• quote:

Orjinalden alıntı: omerf
    Japon yapmış abi

Katılıyorum...
  • ben bugun jazz fun i-shift test sürüşü yaptım, bu vites hakkında biraz şüphelerim vardı ama kullandıktan sonra bütün hepsi bitti. daha onceden kullandığım toyotanın mmt si yada opel in easytronic lerinden cok daha iyi bir vites olmş. 1-2 arası geçiş dışında vites geçişleri hissedilmiyor bile. 1-2 arası geçişte de sarsma yok sadece arabada biraz öne doğru yığılma oluyor. Ancak arabanın motoru inanılmaz derecede sessiz. kırmızı ışıkda dururken araba o kadar sessiz ve sarsıntısızdıki stop etti sandık :)
    sonuç olarak ben yeni jazz ı cok begendim, fiyatı sınıfındaki arabalara göre yüksek olsada bence donanımı ve kullanım rahatlığı ile rakiplerinden daha üstün (ki yeni fiesta, corsa, clio gibi bütün rakiplerini daha onceden kullandım).

(bu arada bi jazz başlığı daha gördüm bu yazıyı oraya yazmıştım ama bu başlık daha canlıymış o yuzden burayada kopyaladım :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: terapist70

Yeni jazz kullanıcılarını jazzcikardesler sitesinden takip ediyorum..7'nin üzerinde yakan pek yok..
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

7-8 de kalsa şükret

Şu yakıt işi hariç her konuda hemfikir sayılırız. Yalnız yakıt değerlerim seninkileri yaklaşamadı hiçbir zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Şu yakıt işi hariç her konuda hemfikir sayılırız. Yalnız yakıt değerlerim seninkileri yaklaşamadı hiçbir zaman...

Koolandgang, burda sözkonusu olan "Yeni Jazz"dı ama yeri gelmişken kendi jazz'ım hakkında da "güncelleme" yapayım..Mesafenin önemli olduğunu bilirdim de bu kadar olacağını tahmin etmezdim..Eski yol güzergahım sıkışık trafiğe rağmen bayağı uzundu..Bundan dolayı yakıt tüketimim maximum 6.6, minimumsa 5.2 idi..Yeni durumda yolun yarısını motor ısınmamışken geçtiğim için tüketim 9'ları görüyor.. :(..Sonuç olarak aylık benzin tüketimim azaldı ama trip'teki o rakama henüz alışamadım..: ))

• Biliyorum yeni jazz olduğunu da seni buralarda göremediğimiz için burdan gireyim dedim.Ayrıca yeni değerlerin de beni çok memnun etti... Bu arada ötv ayarlarından sonra civic sedan 38.100 den 33.100'e düşmüş.Hernekadar hiçbir sitede bu fiyatı göremesekte yakında güncellerler diye düşünüyorum.Eğer bu 5.000.- lik düşüş Jazz'da da devreye girerse o zaman ortalığı duman eder şimdiden söyleyeyim.
  • Jazz için ötv indiriminden sonra bayiyi arayıp sordum Fun+ Düz vites 30.500 Fun+ İshift 31.500 dediler ben 2000tl zarardayım
  • İndirimden hemen önce araba alanlar için üzücü bir durum ama hayırlısı olsun sonuçta
  • Yeni tüketim rakamlarımın seni memnun edeceğini tahmin etmiştim..: ) Bu arada cümle alem internet sitesinde fiyatlarını aynı gün güncelledi, Honda hala daha güncelleyemedi..Bu nasıl bir anlayıştır, nasıl bir boş vermişliktir anlamak mümkün değil..Basit bir matematik hesabını günlerse çözemediniz, bravo size..hadi diyelim önceden hazırlamadınız, 1 saatte tüm modeller güncellenip yazılabilirdi..Bunlar basit kusurlar gibi görülebilir ama kaç gündür ÖTV indiriminden nasıl faydalanırım diye düşünürken nedense aklıma hiç Honda gel(e)miyor..Bu arada 2. el de yerlerde sürünüyor..İndirimden 2 gün önce bayilerin 18 bin tl verdiği jazz'ıma şimdi verilen en iyi rakam 16.500..Kimbilir 1 ay sonra kaç olur??

Edit: Az önce farkettim, Honda indirimli fiyatlarını nihayet açıklamış..Tebrikler Honda TR..!
    quote:

Biliyorum yeni jazz olduğunu da seni buralarda göremediğimiz için burdan gireyim dedim.Ayrıca yeni değerlerin de beni çok memnun etti... Bu arada ötv ayarlarından sonra civic sedan 38.100 den 33.100'e düşmüş.Hernekadar hiçbir sitede bu fiyatı göremesekte yakında güncellerler diye düşünüyorum.Eğer bu 5.000.- lik düşüş Jazz'da da devreye girerse o zaman ortalığı duman eder şimdiden söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 20 Mart 2009; 1:30:20 >

• Ben de FUN i-shift siparişimi verdim, sıraya girdim
    bursa inallar'dan..
    hökümetimizin bir kıyağı oldu bize.
    yoksa hayatta alamazdık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hozturan

Ben de FUN i-shift siparişimi verdim, sıraya girdim
    bursa inallar'dan..
    hökümetimizin bir kıyağı oldu bize.
    yoksa hayatta alamazdık

Şimdiden hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde inşallah...

Therapist kır artık gönlünün zincirini,arabayı bu dönemde al,eskisini de 3 ay sonra sat Herşey bir yana fiyatlar gerçekten hoş olmuş.İndirimin 3 aylık olması da hızlı ekonomik canlanmaya vesile olur inşallah.

• quote:

Therapist kır artık gönlünün zincirini,arabayı bu dönemde al,eskisini de 3 ay sonra sat Herşey bir yana fiyatlar gerçekten hoş olmuş.İndirimin 3 aylık olması da hızlı ekonomik canlanmaya vesile olur inşallah.

koolandgang, aracımın satışını 3 ay sonraya bırakacak kadar "tok" olsam, ondan gelecek artı'ya ihtiyaç duymazdım..: ) Şaka bir yana bu indirim beni hazırlıksız yakaladı, benim için hiç uygun bir zaman değil..Bu süre 6 ay falan daha uzasa o zaman ben de uzayacağım..: ) Bu arada bayilerdeki satış görevlilerinde de acayip bir tavır farkı görmekteyim.."İstediğiniz modelden elimizde malesef hiç kalmadı" ve "ay sonunda gelecek partiden ayırtırsanız , muhtemel zamdan etkilenmemiş olursunuz" tarzı ifadeleri söylerken pek bir keyf içindeler, pek bir umursamazlar..Bir bakıma hak vermiyor değilim," aylardır siz yüzümüze bakmadınız, şimdi sıra bizde" demeye getiriyorlar..
    Benim hedefimde Golf TSİ DSG vardı ama onlar da indirime rağmen hala fazla geliyor..Üstelik bugün gene zam yapmışlar, böylelerinden ömrübillah almamak lazım aslında..Ah "tüketici bilinci", ülkemin topraklarında ne zaman kök salacaksın..: )

• Vurmuşsun yine final cut'ı.Katılmamak elde değil.Hatta bazı bayilere indirim uğramamış bile.Tabi bu kadar ekonomik sıkıntıdan, krizden bahsedilirken talebin birden tepelere vurması da ayrı bir hicran.Ne diyelim aklıma Ispartalı çoban'ın özlü sözü geldi.Sen ot olursan, seni keçiler bile yer.
  • Arkadaşlar otomatikte S ile mi D ile mi kullanıyorsunuz şehiriçinde? Farkları neler?
  • Benim ki otomatik değilse de, D ile S yi şöyle ayırabiliriz.D yani drive normal insanların noktası.S yani sport ise alien tabir edilenlerin
    Gerçi kullananların fikri daha önemlidir ama bence, bu duruma göre değişir.Tabi devamlı S'te kullanmak keseye zararlıdır.Gerektiğinde S, genelde D.Yine de her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır sözü sırrınca bu pilotaja göre değişir...
  • Şehir içinde çok yoğun dur kalk trafikte genellikle S ile kullanıyorum. Şehir içinde normal trafikte ise D.
    Ama şunu söylemeliyim S konumu gerçekten keyif veriyor. Maksimum torkun 2800 devirde vermesinden ve S vitesin de bu devir civarlarında gezdiğinden dolayı araç çok atak davranıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.