Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 2007 model orjinal kazasız boyasız hatasız gümüş gri otomatik honda civic hybrid aracım satılıktır, kazasız boyasız otomatik honda jazz, otomatik honda city, otomatik toyota yaris, otomatik dizel opel corsa, otomatik 1.2 benzinli opel corsa, otomatik renault clio3 hb gibi araclarla takas olabilir, ilgilenen arkadaşlar olursa bana pm atınız...
  • arkadaşlar, 2007 model orjinal kazasız boyasız hatasız gümüş gri otomatik honda civic hybrid aracım satılıktır, kazasız boyasız otomatik honda jazz, otomatik honda city, otomatik toyota yaris, otomatik dizel opel corsa, otomatik 1.2 benzinli opel corsa, otomatik renault clio3 hb gibi araclarla takas olabilir, ilgilenen arkadaşlar olursa bana pm atınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: franki26

http://www.sahibinden.com/sahibinden_full_jazz_kazasiz_temiz-75WQQaXQQ13287413WQQpXQQdisplayitem

bu araç nasıl ? fikrinizi söylermsiniz? fiyatı uygun mu?

??
  • franki bence illede otomatik şart demiyorsan 18 civarına 2005-2006 sport bulabilirsin düz.
    model yüksek olduğundan daha az başını ağrıtır. hatta 3-5 sene sonra en erken başını ağrıtır.
  • yok hayır illa otomatik demiyorum zaten. var mı bildiğin manuel satan biri?. bir de başını ağrıtır derken nasıl sorunlar doğar?
  • arkadaşlar otomatik 2004 jazzımda 6.9-7 şehiriçi tüketim normalmidir?
  • Arada sırada dur kalk trafiğe giriyorsanız, kısa mesafeli kullanıyorsanız normal. Sürüş koşullarınızı söylerseniz daha doğru bir yorum yapabiliriz.
  • Genelde kısa mesafe evet.. dur kalklı.. ankara trafiği :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Genelde kısa mesafe evet.. dur kalklı.. ankara trafiği :)

O zaman normal, hatta iyi
  • Öncelikle herkese iyi geceler;

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir yeni jazz'ımı kullanıyorum her konuda çok memnunum hiç bi yerinden tıkırtı ses olmayan bi araç fakat tek bir noktası hariç onlarda tekerleklerin üstü.Hafif taşlı bozuk bi yola girdiğimde tekerleğin attığı her taşın sesini içeride duyuyorum sürekli davlumbaza(sanırım adı buydu) çarpıp ses yapıyor.Malesefki orayı daha yumuşak taş geldiğinde ses yapmicak bi madde ile kaplamamışlar.Bunun için ne yapabilirim yada servisde bi çözüm bulabilirlermi yardımlarınızı bekliyorum bi fikir verip yönledirirseniz beni çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Öncelikle herkese iyi geceler;

Yaklaşık 1 ayı aşkın süredir yeni jazz'ımı kullanıyorum her konuda çok memnunum hiç bi yerinden tıkırtı ses olmayan bi araç fakat tek bir noktası hariç onlarda tekerleklerin üstü.Hafif taşlı bozuk bi yola girdiğimde tekerleğin attığı her taşın sesini içeride duyuyorum sürekli davlumbaza(sanırım adı buydu) çarpıp ses yapıyor.Malesefki orayı daha yumuşak taş geldiğinde ses yapmicak bi madde ile kaplamamışlar.Bunun için ne yapabilirim yada servisde bi çözüm bulabilirlermi yardımlarınızı bekliyorum bi fikir verip yönledirirseniz beni çok sevinirim

Sonax gibi firmalar yalıtım yapıyordur belki.
  • Arkadaşlar piyasaya baktım da 21 bin civarı fiyat istiyorlar 2004 honda jazz otomatik ES modeli için.. bu fiyat normalmi yoksa ederi nedir? teşekkürler..

Bir de 750 kasko fiyat aldım.. nasıl sizce bu fiyat..teşekkürler şimdiden..
  • Kmsi ve kaza durumunu bilmek lazım. Kazası yoksa kmsi düşükse bakımlıysa normal.
  • Ben 1 yıl önce 21750ye almıştım 2.el .. bakımlı kazasız 50000 km.. şimdi de 55 bin filan.. o zaman piyasası çok düşmemiş demektir..
  • Arkadaşlar yeni kasa jazz'larda klimanın motoru ayrı bi elektrik motorumu bazı araçlarda direk motora bağlı olduğu için hem performansdan hem benzinden fazla götürüyor diye biliyorum jazz'da bu durum nasıl acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

arkadaşlar şu arabanın fiyatı uygunmu sizce.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_2002_model_honda_jazz_1_4_es_otomatik-46WQQaXQQ13504627WQQpXQQdisplayitem

Uygun gibi kazası yoksa, bakımları yapılmışsa, lastik masrafı yoksa.
  • teşekkürler. dediklerini bi mesaj atıp sorayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar yeni kasa jazz'larda klimanın motoru ayrı bi elektrik motorumu bazı araçlarda direk motora bağlı olduğu için hem performansdan hem benzinden fazla götürüyor diye biliyorum jazz'da bu durum nasıl acaba?

Acaba kimse bu sorunun cevabını biliyormu?

Sormak istedigim ayrıca bişey var camlara film yaptırmak istiyorum sırf güneşi kessin diye sıcak havalarda fakat polislerlede uğraşmak istemiyorum.Şeffaf olan fakat güneşi kesen bişey varmı araçlar için?

Bi honda civic başlığında bi arkadaş arka camlara perde takmıştı siyah cam filmi gibi duruyordu aynı zamanda güneşi kesiyordu o başlığı bulamadım bi türlü nerde olduğunu bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 13 Nisan 2009; 20:55:00 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.