Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: omerf

quote:

Arkadaşlar yeni kasa jazz'larda klimanın motoru ayrı bi elektrik motorumu bazı araçlarda direk motora bağlı olduğu için hem performansdan hem benzinden fazla götürüyor diye biliyorum jazz'da bu durum nasıl acaba?

Acaba kimse bu sorunun cevabını biliyormu?

Sormak istedigim ayrıca bişey var camlara film yaptırmak istiyorum sırf güneşi kessin diye sıcak havalarda fakat polislerlede uğraşmak istemiyorum.Şeffaf olan fakat güneşi kesen bişey varmı araçlar için?

Bi honda civic başlığında bi arkadaş arka camlara perde takmıştı siyah cam filmi gibi duruyordu aynı zamanda güneşi kesiyordu o başlığı bulamadım bi türlü nerde olduğunu bilen varmı

Klima motordan alıyor diye biliyorum.
    Lumar'ın çok açık ya da şaffaf filmleri var.

• En açık ton film taktırabilirsin.. polis birşey demez o zaman..ön hariç taktır ama..

quote:

quote:

Arkadaşlar yeni kasa jazz'larda klimanın motoru ayrı bi elektrik motorumu bazı araçlarda direk motora bağlı olduğu için hem performansdan hem benzinden fazla götürüyor diye biliyorum jazz'da bu durum nasıl acaba?

Acaba kimse bu sorunun cevabını biliyormu?

Sormak istedigim ayrıca bişey var camlara film yaptırmak istiyorum sırf güneşi kessin diye sıcak havalarda fakat polislerlede uğraşmak istemiyorum.Şeffaf olan fakat güneşi kesen bişey varmı araçlar için?

Bi honda civic başlığında bi arkadaş arka camlara perde takmıştı siyah cam filmi gibi duruyordu aynı zamanda güneşi kesiyordu o başlığı bulamadım bi türlü nerde olduğunu bilen varmı

• Ön cama taktırmam zaten ama güneş gerçekten bazen rahatsız ediyor 1 numara taktırsam güneşi ne derece keser?Ayrıca polis 1 numaraya ne kadar karışır.Sofokles2000 arkadaşım klima soruma cevap vermiş fakat emin olan varmı
  • quote:

Ön cama taktırmam zaten ama güneş gerçekten bazen rahatsız ediyor 1 numara taktırsam güneşi ne derece keser?Ayrıca polis 1 numaraya ne kadar karışır.Sofokles2000 arkadaşım klima soruma cevap vermiş fakat emin olan varmı

En iyisi bir servise alo demek :)
  • Herkesin 23 Nisan'ını kutlar,içinizdeki çocuğun,çocuksu coşkunun hiç bitmemesini dilerim.
  • Yeni jazz sahipleri pek yorum yapmıyor sanırım ben bi kaç şey söylemek istiyorum bu konuda;

2 aydır yeni jazz'ımı kullanıyorum.Artı ve eksi yönlerini sölemek isterim tabiki bunlar benim görüşlerim farklılık gösterebilir.

+İç ve dış tasarım olarak eski jazz'dan çok ama çok daha iyi.Özellikle orta konsolu eski jazz'da hiç beğenmezken yeni jazz'ın orta konsolu çok daha hoş ve kaliteli duruyor.DIş tasarımındaki o kadınsı yön gitmiş ve daha agresif bi yapıya sahip.
    +Donanım olarak çok yeterli bi arabada aradığım herşey var.Isıtmalı deri koltuk ve xenon'da olsa fena olmazdı tabi
    +1.4 vtec 100beygir motoru çoğu kullanıcı için yeterli zaten fazla performans isteyen adam bu araçdan uzak dursun.Benim aracım düz vites ve hızlanması çok başarılı beni hiç üzmedi henüz.
    +Led stoplar çok hoş inanılmaz göze çarpıyor.
    +Eski jazz' a göre yol ve motor sesini daha az içeri alıyor.Yalıtım önceki seriye göre daha başarılı hatta b sınıfı araçlar arasında en iyi yalıtama sahip araç diyebilirim.(Eski jazz'lada 2 defa sinop'a gitmiştim her türlü yola girerek o yüzden kıyaslama yapabiliyorum)
    +Hala çok ekonomik motoru daha güçlü olmasına rağmen bir depoyla 650km civarı yapabiliyorum ş.içi

Eksilerine gelcek olursak

-Cam otomatiklerinin olduğu bölümdeki plastik göze hiç hoş gelmiyor belki kalitelidir bilemicem fakat hiç hoş durmadığı aşikar zaten aksesuar kısmında orası için metal bi aksam var hoş gözüküyor.
    -Arka tekerlek üstündeki plastik parça olması gerektiğinden daha kısa bazen seken taşlar oraya vurduğunda aracın içinde sesi duyuyorsunuz.Neyseki istanbulda yaşadığım için bu çok sorun olmuyor.Belki kırsal bi alanda çok daha rahatsız edici olabilir.
    -sol direk bazen görüşü engelleyebiliyor.
    -Bu daha çok benimle ilgili bi durum fakat aracı siyah aldığıma çok pişmanım ufacık tozu bile belli ediyor ve çabuk çiziliyor zaten alırken fırçayla yıkamışlar sanırım

Ortada kaldığım noktalar

-Fiyatı pahalı denmesine rağmen piyasadaki tüm araçları inceledim ve bu donanımları birebir istediğiniz zaman hiç bir araç jazz'dan daha ucuza gelmiyor.Seat ibiza,peugeot 207,fiat punto,toyota yaris ve aklıma gelmeyen daha bir çok araç.Sölediklerim kesinlikle taraflı değil sonuçta honda babamın firması değil iyisiyle kötüsüyle ben sölerim neyi varsa.Bu performansı,bu ekonomiyi,bu donanımı birebir istiyorsanız bu araçların hiç birini jazz'dan daha ucuza alamazsınız dilerseniz fiyatları internetten kendiniz araştırıp bakın.O yüzden jazz pahalı değil olması gerektiği kadar bence.

• omerf ;
    Öncelikle güle güle kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
    2007 Elite kullanıcısı olarak söylediklerinin birçoğuna katılıyorum.Ama;
    "Özellikle orta konsolu eski jazz'da hiç beğenmezken yeni jazz'ın orta konsolu çok daha hoş ve kaliteli duruyor" derken önceki jazz sport tu heralde zira yeni ile eski arasında enaz fark konsolda var bence.Hatta daha da ileri gideyim bence eski orta konsol (elite için söylüyorum ötekileri ben de beğenmiyordum) yenisinden daha klas.Sağ taraf yeni de çok daha mantıklı kullanılmış.
    Gerisi için fazla da birşey söyleyemem daha kullanma fırsatım olmadı.Ama fiyat konusunda da katılıyorum özellikle bu indirimden sonra yine en mantıklı ve akılcı seçim.Tipindeki agresiflikte zaten farz olan bir düzeltme.Erkekler de bundan sonra daha rahatça kullanabilir

• Arkadaşlar otomatik 2004 jazzımla ilk defa uzun yola çıktım.. (2.el almıştım da)

90-100 km arası hızla 5.3 tüketimle gittim S modunda.. Dönüşte D ile denedim 5.9 oldu ortalama tüketim, S'ye alınca 5.3 ile dönüşümü de tamamladım..

Tüketim değerleri nasıldır?

D tüketimin daha olması lazım değilmi? Benin ölçümde mi sorun oldu acaba?

Teşekkürler..
  • ya bu jazz'ın cok yaktıgını duydum (kendi sınıfına gore) dogrumudur?
  • Selam..Koolandgang eski jazz sport-elite arasında ön konsol farkı var mı? Zannetmiyorum..Benim için de eski Jazz'ların ön konsolu daha şık ve kullanışlı..Yenisinin öne bombeli oluşu öndeki ferahlık hissini yok etmiş..Dizlerinizi konsolla temastan korumak için koltuğu geriye daha fazla çekmeniz gerekiyor, bu sefer de arka diz kısıtlanıyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

omerf ;
    "Özellikle orta konsolu eski jazz'da hiç beğenmezken yeni jazz'ın orta konsolu çok daha hoş ve kaliteli duruyor" derken önceki jazz sport tu heralde zira yeni ile eski arasında enaz fark konsolda var bence.Hatta daha da ileri gideyim bence eski orta konsol (elite için söylüyorum ötekileri ben de beğenmiyordum) yenisinden daha klas.

• quote:

Orjinalden alıntı: D_K

ya bu jazz'ın cok yaktıgını duydum (kendi sınıfına gore) dogrumudur?

Jazz'ın en önemli özelliğidir az yakması. Kimden duyduysanız konuşmak isterdim onunla.
    Dünya otomotiv piyasasında kendi sınıfında az yakması ve iç hacmiyle lider bir modeldir. En önemli özelliği bu ikisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Arkadaşlar otomatik 2004 jazzımla ilk defa uzun yola çıktım.. (2.el almıştım da)

90-100 km arası hızla 5.3 tüketimle gittim S modunda.. Dönüşte D ile denedim 5.9 oldu ortalama tüketim, S'ye alınca 5.3 ile dönüşümü de tamamladım..

Tüketim değerleri nasıldır?

D tüketimin daha olması lazım değilmi? Benin ölçümde mi sorun oldu acaba?

Teşekkürler..

Hesaplamada ya da yol şartlarında farklılık oluşmuştur.
    S modunda vites daha yüksek devirlerde değiştiği için daha fazla tüketir.
    Her yolda D modunun daha az yakması gerekir. Dönüş yolunda D'deyken yokuş mu çıkıyordunuz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: terapist70

Selam..Koolandgang eski jazz sport-elite arasında ön konsol farkı var mı? Zannetmiyorum..Benim için de eski Jazz'ların ön konsolu daha şık ve kullanışlı..Yenisinin öne bombeli oluşu öndeki ferahlık hissini yok etmiş..Dizlerinizi konsolla temastan korumak için koltuğu geriye daha fazla çekmeniz gerekiyor, bu sefer de arka diz kısıtlanıyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

omerf ;
    "Özellikle orta konsolu eski jazz'da hiç beğenmezken yeni jazz'ın orta konsolu çok daha hoş ve kaliteli duruyor" derken önceki jazz sport tu heralde zira yeni ile eski arasında enaz fark konsolda var bence.Hatta daha da ileri gideyim bence eski orta konsol (elite için söylüyorum ötekileri ben de beğenmiyordum) yenisinden daha klas.

Sportta manuel klimadan dolayı o bölümde farklılık var. Zaten biliyorsunuz 2005'den öncekiler çok daha farklı. Bazılarına göre 2005'ten öncekilerin orta konsolu 2005'ten sonrakilere göre daha iyi görünüyor. Yeni Jazz'ın orta konsolu ise bence çok başarılı.

• Yokuş yoktu düz yol.. Tek aklıma gelen yol çift yöndü, hızımı çok etkileyeceğini sanmıyorum ama.. Ben,m de aklım almadı pek.. D düşer derken yukselince tüketim S'e geçtim, değerler düştü
  • Yeni Jazz Euro NCAP'ten 5 yıldız aldı.
    Detaylar için:
    http://www.euroncap.com/results/honda/jazz/358.aspx
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Yeni Jazz Euro NCAP'ten 5 yıldız aldı.
    Detaylar için:
    http://www.euroncap.com/results/honda/jazz/358.aspx

Hondayı tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz
  • Eski kasa makyajlı kasa ile bende sanırım yarın aranızda olacağım.
  • evet arkadaşlar 2007 Elite Manuel Güöüş renk bir jazsz ile aranıza katıldım, klüp vs.. varsa ekleyin beni.
  • hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobilecom

evet arkadaşlar 2007 Elite Manuel Güöüş renk bir jazsz ile aranıza katıldım, klüp vs.. varsa ekleyin beni.

Hayırlı olsun aracın inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur aracını.Seni üzmicek yakıtıyla,kaçışıyla,donanımıyla sevindircek bi araba almışsın.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.