Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cnnysn

arkadaslar şu jazz'ın fiyatı uygun mudur sizce?

http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_bu_kmde_son_rakam_son_sans-70WQQaXQQ14971276WQQpXQQdisplayitem

Bence de temizse uygun
  • Slm arkadaslar,

Jazzimi satiyorum, eger iciniz de ikinci el arayan varsa cok temix bir arac.

http://www.sahibinden.com/sahibnden_2003_jazz_elite_es_f1_boya_bile_yok_daha_temizi_yok_-94WQQaXQQ15454571WQQpXQQdisplayitem
  • Anlaşıldı Jazz'ını alan tatile kaçmış.Son posttan bu yana neredeyse 1 ay geçmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Slm arkadaslar,

Jazzimi satiyorum, eger iciniz de ikinci el arayan varsa cok temix bir arac.

http://www.sahibinden.com/sahibnden_2003_jazz_elite_es_f1_boya_bile_yok_daha_temizi_yok_-94WQQaXQQ15454571WQQpXQQdisplayitem

fiyat biraz yüksek değil mi? 6 yaşını bitirmiş neredeyse?

• 2 yıl oldu ve Jazz'ım 40000 km'yi devirdi.Fırsat bulunca 40000 bakıma götüreceğim.Neler değişir, ne kadar tutar, neler önerirsiniz.Bu arada arkadaşım vizeye girdi film kaplı camlarıyla.Ve kusur olarak yazılmasına rağmen vizeden geçti.Hazır servise gitmişken bende kaplatayım diyorum.Marka, geçirgenlik vs.. tavsiyeleriniz...
  • Eyvallah.Buraya hiç yazmayalım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

Eyvallah.Buraya hiç yazmayalım o zaman

Haklısınız aslında, burayı da sahipsiz bırakmayalım :)
  • Öksüz,yetim gibi kaldı burdaki jazz forumu arkadaşlar herkes jazzcıkardeşlerdemi takılıyor
  • Llumar mı neydi öle bi marka vardı.. en açık tonu seç..

quote:

2 yıl oldu ve Jazz'ım 40000 km'yi devirdi.Fırsat bulunca 40000 bakıma götüreceğim.Neler değişir, ne kadar tutar, neler önerirsiniz.Bu arada arkadaşım vizeye girdi film kaplı camlarıyla.Ve kusur olarak yazılmasına rağmen vizeden geçti.Hazır servise gitmişken bende kaplatayım diyorum.Marka, geçirgenlik vs.. tavsiyeleriniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Llumar mı neydi öle bi marka vardı.. en açık tonu seç..

quote:

2 yıl oldu ve Jazz'ım 40000 km'yi devirdi.Fırsat bulunca 40000 bakıma götüreceğim.Neler değişir, ne kadar tutar, neler önerirsiniz.Bu arada arkadaşım vizeye girdi film kaplı camlarıyla.Ve kusur olarak yazılmasına rağmen vizeden geçti.Hazır servise gitmişken bende kaplatayım diyorum.Marka, geçirgenlik vs.. tavsiyeleriniz...

Evet Llumar en iyilerden. 200-250 TL gibi yapıyorlar. Başka markalarda daha ucuza var tabii.
  • Merhaba Arkadaşlar,

2008 Model Jazz Elite arabam var, bugüne kadar garantisi bozulmasın diye hep bakımlarını serviste yaptırdım, şimdide 30.000 bakımı geldi, neyse götürdük yetkili servise ekstradan arka fren balataları çıktı, 170 TL çektiler, bende dışarıdan fiyat aldım, bosch balata için 50-60 TL. Servise yapmayın ben dışarıda yaptırıcam dedim, garanti dışına çıkar dediler.

Garanti kapsamında olmayan bir parça değiştirildiğinde nasıl garanti dışına çıkar diye itiraz ettim, tamamen çıkmaz ama 6 yıllık garanti kapsamından çıkar gibi bişeyler yumurtladılar, konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır.

Ayrıca garanti devam etsin diye düzenli servise götürüyormusunuz aracınızı?
  • Aracım garantide değil ama yetkili servisler her türlü şeyde garanti dışı bırakıyorlar.
    Garanti bitene kadar maalesef yetkili servise bağımlısınız.
  • Bugün bende 40000 km bakımına götürdüm.İzmir'de yetkili servis zaten 2 tane.Mecbur ya biri ya öbürü.Bizde mecburen ulaşımı daha kolay diye birini seçiyoruz.Balata falanda değişmedi.450 küsur tuttu.Ekstradan lastiklere nitro basıldı.O da 15 Tl zaten.Yazılanlar gerçekten yapılıyorsa helal olsun diyorum da neyse...

Bu arada film sordum bende.Llumar kampanyası varmış.Normalde 500 tl ama kampanya var 400 tl dediler.Ben de kalsın dedim zaten Mart'ta vize var.Ondan sonra yaptıracağım.Ama serviste garanti verdiler vizeden geçer diye.Devamlı yapıyorlarmış.Açık renkte sorun çıkmıyor dediler...

@shumi007

El mahkum garantide kalsın diyorsan.İstikamet servis
  • Llmuar için 400 pahalı gibi. Yine de siz bilirsiniz ama ben 250'ye yaptırmıştım.
  • Yok canım bende yaptırmam.Dediğin gibi fiyat 250-300 aralığı.Servis malum, herzaman coşuyor.Zaten yazda bitti.Martta şu vizeyi atlatırsak inşallah ondan sonra yaptıracağım.
  • merhaba arkadaşlar.
    2006 model düz vites honda jazz için 60.000 km bakımı ne kadar tutuyor acaba? yukarıda bahsedildiği gibi 40.000 km bakımıyla aynı işlemler mi yapılıyor?
    cevaplarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethazine -- 15 Eylül 2009; 17:28:37 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Honda Jazz 1.4. Elite ile ES modelinin arasındaki fark nedir ?.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkaratay

Merhaba Arkadaşlar,

Honda Jazz 1.4. Elite ile ES modelinin arasındaki fark nedir ?.

Teşekkürler.

2005'e kadar ES, 2005'ten sonra Elite, 2009 yeni kasadan sonra FUN.
    2005'e kadar LS, 2005'ten sonra Sport, 2009 yeni kasadan sonra JOY.

ES ve Elite arasında donanım farkı var ama tabii ki.

Not: 2005'te Elite ile Sport arasında Comfort diye bir model de getirilmişti.
  • Herkese kazasız belasız bir bayram dileklerimle...
  • Tüm jazzcılara ve otomobilseverlere iyi bayramlar..
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.