Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: game_360_TR

kışın ş.içi 7-7,5 lt
    yazın ş.içi 6-.6,5 lt ş.dışı 4,5- 5 lt
    yeni jazz,manuel vites

2007 manuel vites elite, değerler bende de aynı.
  • Dün bir depoyla 650 km gittim.. yaklaşık 100 km ile şehirlerarası yol.. ortalama 4.9 lt gösterdi..
  • Demek ki havalar ısınıyor
    Benim ki şehirler arası yollar da daha çok yakıyor.Bunda birinci etken süratse de, asıl ana etken radar oluyor
  • Jazz larda yol bilgisayarı var mı ? hangi fonsiyonları gösteriyor ??
  • Yenisini bilmiyorum ama 2004te yok..daha doğrusu sadece ortalama tüketim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 25 Mart 2010; 11:59:54 >
  • merhaba Arkadaşlar.
    Bende Focus GHİA'dan jazz'a terfi ettim çok şükür.Jazz'a geçnce gördüm ki Türkiye de benzin fiyatları hiçte abartıldığı kadar yüksek değilmiş:) Tabi 2000 motor ford focus'dan jazz'a geçince ballı kaymak oldu. Sabah iş'e gidiş merter, cevizlibağ, haliç, mecidiyeköy aşkamda tam tersi istikamette işten dönüş trafiğinde ortalama 7 litre civarı tüketimim var. 2007 model cvt elite.

Konunun akışına göre değerleri paylaştım.Şimdi sizden bir ricam olacak.Elinde 2007 veya üstü jazz'ın kitapçığı olan var mı? benim arabaının kitapçığı yok.Böyle olunca sünnetsiz çocuk gibi hissediyorum arabamı. Kitapçık olupta bana mail vs. ile gönderebilecek arkadaş varsa çok sevinirim. (Honda Türkiye'yi aradım iki hafta oldu soran yok.herhalde Honda Japonya'ya soruyorlar:)
  • Honda Jazz 1.4 ES 89500 KM 2004 model Tiptronic Vites 22.000 TL sizce nasıl bu parayı edermi
  • Arkadaşlar ben de nihayet Jazzlandım. Bu süreçte önce işe yeni kasa Jazz i-shift ile başladık ama aynı gün yaptığımız Jazz ve Civic test sürüşünde i-shift yarı otomatik vitesi ve tam otomatik vitesi karşılaştırınca özellikle yokuş kalkışlarda i-shift sınıfta kaldı eşimin gözünde. Bu yüzden tam otomatik vites arayışına girdik. Civic de çok uzun geldi eşime. Sonuçta eldeki verileri birleştirince - her ne kadar eşim ikinci el araç alımına soğuk bakıyor olsa da - kendisine süpriz-emrivaki yaparak 2008 model bir Elite otomatik aldım 27.000 km de. Ekstradan kol dayama, park sensörü ve cam filmi var araçta. Aracı eşim kullanıyor ve de 10 günlük tecrübe sonucunda acaip memnun araçtan.

Allah herkese binmekten keyif alacağı bir araç almayı nasip etsin.

Haluk
  • Hayırlı olsun Haluk Bey.
    Güle güle kullanın.
  • Teşekkür ederim ruf arkadaşım. Daha iyisi sizin olsun (belki de vardır zaten) !
  • Çok değil mi bu fiyat??

quote:

Orijinalden alıntı: kargoozkan

Honda Jazz 1.4 ES 89500 KM 2004 model Tiptronic Vites 22.000 TL sizce nasıl bu parayı edermi
  • banada cok geldi..20 nin alti yaparsan hiç ilan bile verme bana ver

Param yetse zati solemem

2003 üzeri cazz sivik istiomm varmı satan 20bini geçmesinnn amaaa
  • jazz a taktık kafayı.ailenin her ferdi için kullanışlı
    bana katalog lazım nerden bulabilirim link olarak paylaşıp yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOHCVTEC

jazz a taktık kafayı.ailenin her ferdi için kullanışlı
    bana katalog lazım nerden bulabilirim link olarak paylaşıp yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1. nesilin teknik ve donanım özelliklerini mi istiyorsunuz?
    2. nesilinki zaten sitesinde var.
  • yenı modellerin katoloğu bende var.2002-2008 arası modeller için demıştim
    2002-2005 arası jazzlarda direkyon tasarımında ve kullanışında değişikler vardı.
    tuşların fonksiyonunu sorcaktım.direksiyonun 2 tarafında ( + ) ( - ) ler var.
    hangi taraf 7speed mod.diğer taraf radyo kontrolü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOHCVTEC

yenı modellerin katoloğu bende var.2002-2008 arası modeller için demıştim
    2002-2005 arası jazzlarda direkyon tasarımında ve kullanışında değişikler vardı.
    tuşların fonksiyonunu sorcaktım.direksiyonun 2 tarafında ( + ) ( - ) ler var.
    hangi taraf 7speed mod.diğer taraf radyo kontrolü mü ?

2002-2005 arasında direksiyonun her 2 tarafında da ( + ) ( - ) ler var. İkisi de aynı görevi görüyor. Direksiyon üzerinde radyo cd kontrolü yok 2002-2005 arasındaki modellerde.
  • bilgi verdiğiniz içinteşekkürler.
  • benımde jazzım var 2002 sunrooflu 125 lıraya doldu benzını 700 km yaptım.bunun 560 cıvarı sehır arası 100 120 km arası seyır hızı ıle.suanda sehır ıcı 6 lt gosterıor benzını uzun yolda 4.8 4.9 gıbı degısıo
  • Dizel araçların bakım masraflarının yüksek olması sebebiyle az yakan bir benzinli araç arayışlarına girdim. Şu an için iki alternatif var Jazz ve Yaris..

Tabi ki Jazz görüntü ve kullanıcıların memnuniyeti açısından daha önde benim için. Benim sorman istediğim Jazz ların seçenekleri içerisinde Elite , sport, Ls , Es gibi model tipleri var. Bunların arasındaki farklar nelerdir. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi.. ? 2006- 2008 model arasında jazz bakıyorum bu arada..

Otomatik veya manuel arasında karar veremedim , kullanan arkadaşların bir önerisi var mı ?
  • elite es aynı gıbi zatı celık jant 4 airback sunroof sadece bunlarda var .ls sport kapak jantlı sunroofsuz 2 aır bak galıba.unutmadan arka camlar es ve elite da otomatık dıer serıde doğan gibi çevirmeli
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.