Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2004-2005 model ES ya da ELite Otomatik az km de kazasız Jazz arıyorum. Bilginiz olsun.
    Duyanlar duymayanlara iletsin:)
  • Arkadaşlar selam,

2004-2005 model ES ya da ELite Otomatik az km de kazasız Jazz arıyorum. Bilginiz olsun.
    Duyanlar duymayanlara iletsin:)
  • Piyasada zor bulunuyor galiba..etrafımda epey var 2004-2005 jazz bakan..
  • 2006 kaça gidiyor bunların
    17 binde var bi tane
  • Hakikaten 2. eli çok zor bulunan bir araba.Temizse zaten çıktığı gibi satılıyor.Bu arada yıkamacı da kalan orjinal paspaslarım kayıp.Şu üzerinde Jazz logosu işli olanlar.Ne kadardır acaba fiyatları ?
  • Arkadaşlar eşimin kullandığı 2004 model jazzı satmayı düşünmeye başladım bikaç gündür.. 2004 jazz ES otomatiğin piyasa fyatu ne kadar yaklaşık(kazasız, temiz) 60 bin kmde.. Piyasadan anlayan varmı? çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: can206

quote:

Orijinalden alıntı: omerf
    30 mart 2009
    Jazz için ötv indiriminden sonra bayiyi arayıp sordum Fun+ Düz vites 30.500 Fun+ İshift 31.500 dediler ben 2000tl zarardayım

şu an siteye baktım fun+ düz 36.680 TL.

fun+ishift 38.680 TL.

Bu nasıl bir fiyat stratejisidir anlamadım. Hondanın araba satmak yada satmamak gibi bir kaygısı yok anlaşılan....

38.000 i verince ne arabalar var bu kadar da olmaz ya...............

Zaten öyle bir kaygıları olsa bugün yollardaki 5 arabadan biri honda olurdu.Gayet rahat takılıyorlar özellikle Jazz'ın fiyat stratejisinde...

• 2.el jazz satacaklar için iyi haber.. 2004 jazz ES otomatiğin piyasa fyatı ne kadardır peki yaklaşık(kazasız, temiz) 60 bin kmde..
  • Ya herkes Jazz'ından memnun, ya da sattı.
    İkincisinin olamayacağı; milletin, eli yüzü düzgün satılık bulsak alacağız.Tek tük olanlar da çok istiyorlar, demesinden aşikar.
    Geriye tek seçenek kalıyor.Herkes Mutlu
  • Lastik değişimini serviste değilde dışarı da yapsak garanti ile ilgili sorun yaşar mıyız? Zira ben Nokian düşünüyorum.Burda Nokian yok.El mecbur Bridgestone almak istemiyorum.
  • merhabalar, formun ilk başlarında yeni jazzın 1500 motor hacminde olandan bahsedilmiş. bulunduğumuz arap ülkesinde jazz ve cityler 1500 cc. ben alıp tr ye getirmeyi düşünüyorum, ama parça farkı vs olur mu diye de düşünüyorum. full modeli ve şu an hesaplı bir kampanya var burada. forumdan anladığım kadarıyla 1500 cc olması aslında bir bakıma avandaj galiba. ancak olaki ileride bir arıza vs olursa parça temini veya satmak istediğimde ikinci elde zorlanırmıyım acaba. bizim vatandaş biraz önyargılıdır. yani elimde kalabilir mi bu 1500 cc satmak istediğimde? ne düşünüyorsunuz bu konuda. bu arada city de aynı durumda, aynı sorularım onun için de geçerli türkiye şartları açısıdan ikinci el, kolay satma, memnuniyet açısından vede tabiki 1500 cc olması açısından ne dersiniz jazz mı city mi ? bir de bu konuyla direk alakalı değil ama burada toyota corolla var, 1600 cc ancak 107 beygir gücünde, fakat tr 'de ise 1600 motor 124 beygir corollalar., bu mümkün mü acaba? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amatör c5 -- 16 Aralık 2009; 0:46:01 >

• Toyota hakkında hiç bilgim yok.Ama toyota topiğinde ki arkadaşlar mutlaka biliyorlardır.Jazz'a gelince modeli yazmamışsınız ama eğer eski kasa ise muhtemelen Amerika için yapılan V-Tech motorlulardandır.Parça farkı filan olacağını sanmıyorum.Bana kalsa ben 1500 cc v-tech tercih ederim.Dolayısıyla burda daha rahat müşteri çıkar...
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • Merhaba. uzun zamandır uğrayan olmamış sanırım buralara. şayet ankaradan otomatik jazz satmak isteyen bir arkadaş olur ise uzun zamandır aradığımı belirtmek istedim. 2004 2006 arası.
  • 2006 Jazz Elite'e navigasyon cihazı taktıran oldu mu?Teşekkürler.
  • Ben düşünüyordum da eşim sattırmıyor ..

quote:

Orijinalden alıntı: bluecolor

Merhaba. uzun zamandır uğrayan olmamış sanırım buralara. şayet ankaradan otomatik jazz satmak isteyen bir arkadaş olur ise uzun zamandır aradığımı belirtmek istedim. 2004 2006 arası.
  • Yakıt tüketimi değerleriniz nedir.. Bende 1.4 Getz var ve şehir içinde çoooookkk sakin kullanım da 8.5-8.8 arasında bir tüketime sahibim. Aklımda iki araç var aslında ikisi de birbirine zıt diyeceksiniz.

1- Grande punto Multijet 75 veya 90 Ps lik
    2- Jazz 1.4 Manuel Şanzıman

Diyeceksiniz ki birisi dizel diğeri benzinli ne alaka ikisini karşılaştırman ancak Getz in benzin tüketiminden illallah geldi ve dizel almaya karar verdim di, arkadaşımda G.punto var ve şehir içinde 5.6 Lt gibi deli bir tüketim değer tutturuyor bu araç...

Ancak servis olayı aşırı pahalı , bu nedenle az yakan bir benzinli araç düşünmeye başladım ve jazz aklıma geldi..

Kullanan arkadaşların şehir içi ve şehir dışı yakaladıkları tüketim değerleri nedir bilgi verebilirler mi ???

• Ş.içi 7-8 arası, ş.dışı 4.5-5 civarı.. otomatik vites..
  • şehiriçi kışın 7 lt,yazın 6 litre.şehirdışı 5 lt civarı.düz vites.
  • kışın ş.içi 7-7,5 lt
    yazın ş.içi 6-.6,5 lt ş.dışı 4,5- 5 lt
    yeni jazz,manuel vites
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.