Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. El ilanlarda gördüğüm resimlerde 2008 model Jazz ların bazılarının direksiyonunun ön tarafında butonlar var. Sol taraftakilerden anladığım kadarı ile müzik grubu için olan kanal ve ses tuşları... Ancak sağ tarafta tek başına yuvarlak bir tuş var. Bu tuş ne işe yarıyor ?
  • Arkadaşlar 2004 model jazz için teknik özellik ve donanım bilgilerine internetten nasıl ulaşabilirim? ES seri için?
  • Burdan Jazz'a da diğerlerine de ulaşabilirsin
    2004 1.4 Jazz
  • çok teşekkürler
  • 2007 Model Jazz'ı tahminimce sol ön amortisöründen ses geldiği düşüncesiyle servise götürdüm.
    Oldu galiba düşüncesiyle 3 defa teste çıkmamıza rağmen sorun çözülmeyince.Arabanın kalması lazım
    amortisörlere bakalım dediler.Öncelikle rot başları,viraj denge çubuğu vs... bakılmış.
    Şu sırada yoğunuz bunun için randevu alın dediler.Bir yetkili de rahatsız etmiyorsa kullanın gerek yok
    300-350 TL harcamayın deyince.İlk olarak amortisörlerin yani bildiğim kadarıyla tanesinin bu kadar olmadığını
    ardından da arabamın zaten garanti de olduğunu söyledim.Servis yetkilisi amortisörlerin garanti kapsamında olmadığını
    söyledi.Ben şaşırdım açıkçası.3 yaşında ki bir aracın (garanti 6 yıllık bu arada) amortisörleri nasıl kullanıcı hatasına girer ?
    Cant yamultmuş ya da lastik patlatmış bir çukura ya da İzmir'de hendeğe girersiniz anlarım.Böyle birşey de yok.
    Daha önce tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang
    Cant yamultmuş ya da lastik patlatmış bir çukura ya da İzmir'de hendeğe girersiniz anlarım.Böyle birşey de yok.
    Daha önce tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim...

Üretici firma senin kullanıcı hatasından dolayı amortisörlerini patlatmamış olmanı nasıl anlayacak ki...?? Misal derin bir çukura süratli bi şekilde girdin patladı... bu kullanıcı hatasına girer..

Belki iyi niyet olarak garanti kapsamına sokabilirler , ama sokmazlarsa da tüketici olarak senin yapabileceğin hiç bi şey yok maalesef..
  • İşte onu diyorum ben de böyle bir belirti olsa yani amortisörün benim kullanmamda dolayı patladığını
    ispatlayan eyvallah.Ama 3 yaşında arabanın amortisörünün normal şartlarda off olması pek rutin birşey değil.
    Jazz da var ama böyle bir amortisör sorunu.Jazzcı kardeşlerde de okumuştum...
  • 2005 Jazz aldım. ES mi LS mi olduğunu nereden anlayabilirim. Arabada yol bilgisayarı yok. ESP ışığı yanıyor.
  • SUNROOF'UN YOKSA LS
    4 CAM OTOMATİK DEĞİLSE LS
    ÇELİK JANTIN YOKSA LS
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

2005 Jazz aldım. ES mi LS mi olduğunu nereden anlayabilirim. Arabada yol bilgisayarı yok. ESP ışığı yanıyor.

o ESP değil EPS olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOHCVTEC

SUNROOF'UN YOKSA LS
    ÇELİK JANTIN YOKSA LS

Söyledikleriniz yok. :-(
    2005 model Jazz'da yol bilgisayarı olmamasına çok şaşırdım. Neyse en azından (Honda servis ekspertizine göre) kazasız, boyasız, 52.000 km'de temiz bir araç sahibi oldum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DOHCVTEC

SUNROOF'UN YOKSA LS
    ÇELİK JANTIN YOKSA LS

Söyledikleriniz yok. :-(
    2005 model Jazz'da yol bilgisayarı olmamasına çok şaşırdım. Neyse en azından (Honda servis ekspertizine göre) kazasız, boyasız, 52.000 km'de temiz bir araç sahibi oldum.

Arkadaşım Jazz değil Koskocaman Accord da bile yol bilgisayarı yok... 2006 veya 2007 de yapılan makyaj sonrasında yol bilgisayarı koydular...

Caponların kafası bilgisayar gibi çalıştığı için hesaplıyorlar sanırım kendileri , kalan benzinle ne kadar gidilir , ortalama ne kadar yaktı diye... Ama bizim kafa onlar kadar çalışmıyor . TR ye gelen araçlara koysalardı iyi olurdu... :)

• quote:

2005 Jazz aldım. ES mi LS mi olduğunu nereden anlayabilirim. Arabada yol bilgisayarı yok. ESP ışığı yanıyor.

Hayırlı olsun kazasız belasız.Beş yaşında 52000 de temiz daha ne istiyorsunuz
    Memnun kalacağınız bir araba da, ben ne kadara aldınız onu merak ettim ?
  • arkadaşlar bu başlım tam benim konumuma uygun olmuş şöyeki honda jazz almıştım(2009, ocak) arbamı çokta seviyorum fakat etraftan herkes bunu bian önce elinden çıkar opel al opel rahat satarsın ama jazz ı bayanlardan başkası almaz falan diyor. bana yardımcı olur musunuz? bu hakkaten öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: favouritegs

arkadaşlar bu başlım tam benim konumuma uygun olmuş şöyeki honda jazz almıştım(2009, ocak) arbamı çokta seviyorum fakat etraftan herkes bunu bian önce elinden çıkar opel al opel rahat satarsın ama jazz ı bayanlardan başkası almaz falan diyor. bana yardımcı olur musunuz? bu hakkaten öyle mi?

2 aydır temiz Jazz arıyorum. Etrafındaki insanlar bence Jazz'ı ve Jazz'ın piyasasını bilmiyorlar. Temiz bir Jazz bulmak kolay değil, çünkü temiz Jazz'ı olanlar kolay kolay satmıyorlar.

Ben 2005 model, boya-değişen kesinlikle olmayan temiz bir araç buldum ve 21.000 e aldım. Ancak temmuz bandrolünü (243 lira) üstlendim ve araca 4 tane sıfır lastik (380 lira) aldım. Tanıdık bir ustaya 80 liraya bakım yaptırdım. Arka stop lambası çatlak olduğu için (ikinci el 50 liraya buldum) değişecek.
    Sonuç itibarıyla 22.000'i buldu. Antalya'da böyle bir Jazz'ı bulmak kolay değil.

• quote:

arkadaşlar bu başlım tam benim konumuma uygun olmuş şöyeki honda jazz almıştım(2009, ocak) arbamı çokta seviyorum fakat etraftan herkes bunu bian önce elinden çıkar opel al opel rahat satarsın ama jazz ı bayanlardan başkası almaz falan diyor. bana yardımcı olur musunuz? bu hakkaten öyle mi?

Cevap verilmiş zaten de ben şunu sormak isterim size ve arkadaşlarınıza ;
    1) Bu işin ticaretini mi yapıyorsunuz ya da misal tv alırken kolay satabilmek mi yoksa zevkle kullanabilmek mi sizin için önceliklidir ?
    2) Arkadaşlarınız opel kullanıcısı ise opel de olup jazz da olmayan ne varmış merak ettim ?
    Denemek kolay aslında araba sitelerine bir jazz bir opel ilanı verin bakalım hangisi daha çok talep görüyor.
    Eski opel kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim.Honda'dan sonra Opel'e dönmek gerçekten zor.
    İlk sayfaları okursanız daha doyurucu bilgiler olacaktı sanırım.Selamlar...

• quote:

quote:

2 aydır temiz Jazz arıyorum. Etrafındaki insanlar bence Jazz'ı ve Jazz'ın piyasasını bilmiyorlar. Temiz bir Jazz bulmak kolay değil, çünkü temiz Jazz'ı olanlar kolay kolay satmıyorlar.

Ben 2005 model, boya-değişen kesinlikle olmayan temiz bir araç buldum ve 21.000 e aldım. Ancak temmuz bandrolünü (243 lira) üstlendim ve araca 4 tane sıfır lastik (380 lira) aldım. Tanıdık bir ustaya 80 liraya bakım yaptırdım. Arka stop lambası çatlak olduğu için (ikinci el 50 liraya buldum) değişecek.
    Sonuç itibarıyla 22.000'i buldu. Antalya'da böyle bir Jazz'ı bulmak kolay değil.

Sadece Antalya da değil İzmir de de yok Fiyat güzelmiş.Güle güle kullanın

• Merhaba arkadaşlar,

Otomatik Focusu olan bir arkadaşıma yeni araç almak için geçen haftadan beri araştırıyoruz.
    Önce Astra III 1,6 EasyT baktık, hem 37.000 TL olması, hem eskimiş olması, hem de easytronic vitesini sevmedik.
    Sonra Ibiza 1,6 DSG baktık, ancak fiyata göre içi nerdeyse bomboş bir araç.
    Sonra Polo 1,4 DSG baktık, bunu da 35700 fiyatı, stok sorunu ve nispeten eksik donanımı nedeniyle bıraktık.

Dün 34.000 TL fiyata misler gibi Jazz Joy+ iShift aldık. Park sensörü ve boya koruma hediyelerini de bırakmadık.

Görüşlerim;

Ishift diğer alternatiflerine göre çok iyi çalışıyor, vites geçişlerini çok bekletmiyor. Üstelik yokuşta kaydırmıyor, 4 sn tutuyor. Polo'da ve Ibiza'da DSG üzerine 50 €'luk AutoHold koydurmayan Doğuş'a pes diyen ekibe ben de katıldım

8 hava yastığı ve ESP (VSA) B sınıf araçlarda pek yok, hatta C sınıfı ve hatta giriş D sınıfında bile olmuyor.
    Bagaj çok büyük, Focus kadar olmasına inanamamıştım, Civic bile neredeyse aynı bagaja sahip.
    İçi çok geniş, 185 boyumla yaptığım tipik bir testi yaptık, şöför koltuğuna ben oturup ayarlarım, sonra bozmadan inip şöförün arkasına oturur diz mesafesine bakarım. Bingo, Jazz 5 cm boşluk bırakıyor. Yeni Civic bile bu kadar değil !
    Arka koltukların hem parçalı yatması, hem de oturma bölümünün kaldırılması benim arkadaşın çok hoşuna gitti, üstelik Isofix standardı bile Jazz için olumlu puanlar.
    Yan aynaların katlanabilmesi hoşuma gitti, benim Passat'da yok mesela
    Bu arabanın motoru ve yerleşimi çok başarılı, arabanın boyutlarını güzel etkilemiş.

Ha eksik yok mu?
    -Yol bilgisayarı
    -USB girişi
    -arka camlar manuel (Satıcı "abi yazın klimadan açılmıyor, kışın soğuktan açılmıyor, arka camları %1 kullanıyoruz" dediğinde ben de "evet" demek zorunda kaldım)
    -çelik jant

Yine de 34.000 TL'ye süper bir araç, arkadaşıma iyi ki Jazz almışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 30 Temmuz 2010; 13:13:44 >

• jazz candır.
    Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Ha eksik yok mu?
    -Yol bilgisayarı

Bu japonların araçlardaki yol bilgisayarlarına karşı bi düşmanlığı var ama anlamadım gitti...
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.