Şimdi Ara

Jazz mı Megane HB mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın bu iki araçtan birini almayı planlıyorum.

Özellikleri;

Megane HB 2011 model dizel otomatik 30 bin km'de. Bununla ilgili kafamdaki sorular yakıt tüketimi nasıl olur? Bazı yerlerde okuduğum çok fazla yaktığı. Güvenliği ile ilgili de net bilgi sahibi değliim. Bununla ilgili bir bilgisi olan var ise paylaşmasını rica ediyorum.

Jazz 1.4 fun otomatik 2011 model 88 bin km'de. Jazz ile ilgili de araştırmalarımda CVT şanzımanın çok iyi olduğu. Bu araçta var mı bilmiyorum zannetmiyorum olduğunu bu yıl üretimlerde. Vites geçişleri sarsıyor gibi bir şey dendi. Yakıt tüketimi de fabrika verilerinin üzerine 1 lt koyduğumuzda 8 civarını buluyor. Benzinli.

Aralarında 3 bin tl fark var. Bu iki araçtan alınabilecek hangisi sizce?
    Megane ön kaput değişme, jazz sol taraf komple boyalı.

Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhan28 -- 6 Mart 2017; 18:11:6 >

• Megane alırdım, arada segment farkı var ve megane'ın ciddi km avantajı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Mart 2017; 17:52:29 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Peki yakıt tüketimi konusunda bir düşünceniz var mı sizce megane'ın ne yakacağı konusunda?

birde tramer kayıtları yok her iki aracında. birinde önden hasarlı diğerinde soldan boyalı bunlar dışarıda yapıldığını gösteriyor. bir sıkıntı çıkarır mı bana ekspertiz yaptıracağım tabi.
  • Tüketim konusunda kullanıcıları en sağlıklı bilgiyi verir ama dci motorun müsrif olacağını düşünmüyorum. Hasarlar dışarda yaptırılsa bile işçilik iyi ise sıkıntı olmaz, zaten ekspertiz yaptırılınca ekstra birşey varsa çıkar.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Diğer kullanıcılarında yorumlarını bekliyorum.
  • Rica ederim, hayırlısı olsun.
  • Megane hangi donanım?

Megane daha üst sınıf, km si de çok iyi. Yakıt olarak oldukça ekonomiktir dci motor. Güvenlik konusunda da euro ncap ten 5 yıldız zaten.

İkisi arasından megane alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EPICA kullanıcısına yanıt
    İnanın onu sormadım. Tanıdıklardan bu araçlar şu an satmayı düşünen. Katlanır aynalı kartlı girişliydi ama sunroof vb yoktu. Megane'ın ikinci kullanıcısı arkadaşımın bir yakını.

Megane'ın euro ncap'ten 5 yıldız aldığını bilmiyordum, izlediğim testlerde yıldız yoktu. Bu bilgi iyi oldu.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • fiyatları ne kadar hoam
  • kesinlikle megane
  • 2 si arasinda segment farki var benim tercihim megan olurdu

2011 ler edc sanziman belli kmden sonra baski balata masrafi olur ama 30 bin km dizel araç hic yol yapmamis resmen.

• tabii ki megane

araba sınıfının en az yakanlarından, Jazz'dan çok daha az yakıcaktır
  • Şöyle bir bilgiye eriştim. Şirket üzerine ilk ruhsatı. Şirket arabasının 6 yılda 30 bin km yapması mantıklı mı?

• Tersten düşünelim. Clio mu, Civic mi desem çok saçma gelmez mi?

İşte bu konu da o derece saçma. Jazz Megane'ın yanında düdük gibi kalır.

• bence meganın kmden başka tercih sebebi yok...
  • Tabikide dizel olan

• 6 senelik megane dizel ilk ruhsat şirket üzerine ise km si 300,000 den düşürülmüş olabilir . dikkatli olun
  • megane alırdım otomatik şanzumanla şehir içi 6-6,5 lt yakar uzun yodla 5i rahat görürsün segment avantajı da var jazza göre ayrıca jazzdaki 1.4 motor 1.36 falandı galiba civic hb sporttaki motordan cansız bir motor.yola çıktığın zaman sollamaya çıksam mı acaba dememek için megane al bence.jazz şanzuman kaliteli sorunsuz motor falan filan ama bayır yukarı çıkarken arkadan transporter sellektör yaptığı zaman bu sevda biter
  • Otomatik reno sanayideki şanzımancıları sevindirir.. Honda ile Reno kıyas götürmez. Bence tereddütsüz Jazz.
  • "Megane HB 2011 model dizel otomatik 30 bin km'de. "

hocam eminmisin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.