Şimdi Ara

JB SONRASI BÜYÜK PROBLEM. YARDİM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonuma dün jb yaptım. daha sonra bi tweaki silerken telefon takıldı. elma logosu bi çıkıyo bi ekran geliyo. 2 er saniye arayla devamlı gelip gidio. Kafayı yedi telefon. Acil bi el atarmısınız? hiç bi şey yapamıyorum. hatta tamamen kapatamıyorum bile. ???
    Valla delirecem.

• restore çek?
  • Ekranda elma varken yaklaşık 10-15 saniye boyunca hem kapatma hem de home tuşuna basarak deneyebilir misiniz?
  • Ses acma+power tusuna bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elmadayken home+power a basin telefon kapanacak kapandiktan sonra tekrar home +power a basin 2-3 saniye elma cikacak yeniden kapanacak sonra normal bir sekilde acin.

• Cihazı data kablosuyla pc ye takıp bir daha açmayı denermisiniz ?
  • 3 öneriyide denedim olmuyo. Telefon bi elma bi ekren olup duruyo. tamamen kapatabilsem restore yapacam ama olmuyo
  • 3 öneriyide denedim olmuyo. Telefon bi elma bi ekren olup duruyo. tamamen kapatabilsem restore yapacam ama olmuyo
  • dün aynı olay benim de başıma geldi. dfu moda alıp restore çekmek zorunda kaldım. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_honour

dün aynı olay benim de başıma geldi. dfu moda alıp restore çekmek zorunda kaldım. geçmiş olsun.

dfu moda amak nedir? nasıl yapılır?
    valla fırlatıp duvarda parçalayasım geldi şu telefonu. eksra bikaç özellik katacaz diye lefonu jb yaptık başımıza neler geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert06

Telefonuma dün jb yaptım. daha sonra bi tweaki silerken telefon takıldı. elma logosu bi çıkıyo bi ekran geliyo. 2 er saniye arayla devamlı gelip gidio. Kafayı yedi telefon. Acil bi el atarmısınız? hiç bi şey yapamıyorum. hatta tamamen kapatamıyorum bile. ???
    Valla delirecem.

teli kapat ses acma ve power tuslarına basılı tutarak ac elma geldiğinde power dan cek ama ses acma tusuna basılı tut bu sayede cydia inaktif olacak acılınca cydia gir manage tıkla package gir son yüklediğin tweak gir removed de bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

quote:

Telefonuma dün jb yaptım. daha sonra bi tweaki silerken telefon takıldı. elma logosu bi çıkıyo bi ekran geliyo. 2 er saniye arayla devamlı gelip gidio. Kafayı yedi telefon. Acil bi el atarmısınız? hiç bi şey yapamıyorum. hatta tamamen kapatamıyorum bile. ???
    Valla delirecem.

teli kapat ses acma ve power tuslarına basılı tutarak ac elma geldiğinde power dan cek ama ses acma tusuna basılı tut bu sayede cydia inaktif olacak acılınca cydia gir manage tıkla package gir son yüklediğin tweak gir removed de bu kadar

Hocam tel kapanmıyo ki. defalarca elma ve kran arasında gidip geliyo...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: geceleriişgören

quote:

Valla delirecem.

Hocam tel kapanmıyo ki. defalarca elma ve kran arasında gidip geliyo...

home artı power basılı tut kapansın tekrar hemen ses acma ve powerı basılı tut elma gelince cek powerdan elini

• telefon elmadayken. pcye bağla. sonra home+power a basılı tut. tam elma simgesi sonduğu anda powerdan çek elini. sadece home basılı kalsın. 5-7 sn sonra bilgisayardan ses duyacaksın. tel ekranında da itunes a bağlı işareti çıkacak. dfu moda almış oldun şimdi. sonra pcden itunes a gir. bilinmeyen iphone olarak gözükecek. orda restore seçeneği var ona tıkla restore yap.
  • quote:

telefon elmadayken. pcye bağla. sonra home+power a basılı tut. tam elma simgesi sonduğu anda powerdan çek elini. sadece home basılı kalsın. 5-7 sn sonra bilgisayardan ses duyacaksın. tel ekranında da itunes a bağlı işareti çıkacak. dfu moda almış oldun şimdi. sonra pcden itunes a gir. bilinmeyen iphone olarak gözükecek. orda restore seçeneği var ona tıkla restore yap.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

telefon elmadayken. pcye bağla. sonra home+power a basılı tut. tam elma simgesi sonduğu anda powerdan çek elini. sadece home basılı kalsın. 5-7 sn sonra bilgisayardan ses duyacaksın. tel ekranında da itunes a bağlı işareti çıkacak. dfu moda almış oldun şimdi. sonra pcden itunes a gir. bilinmeyen iphone olarak gözükecek. orda restore seçeneği var ona tıkla restore yap.

+1

sağolun yardımlar için. şimdi restore işlemini başlatabildim.lakin kalan süre 3 saat diyo bakacaz artık. inşallah olur. olmazsa yine yardım istiyecem sanırım

• ios 6.1 ipsw dosyasini bastan indiriyordur o sureyle beraber 3 saat hesaplamistir. sorun olmaz merak etmeyin. olmadi ipsw dosyasini kendiniz indirip shift+restore yapip indirdiginiz dosyayi tanitirsiniz.

• olmadı arkadaşlar. restorun ortasında kendi kendine açıldı telefon. ve ilk seferki gibi bi elma geliyo 2 sn sonra ekran açılıyo. sonra 2 sn sonra elma geliyo. böyle takılıp duruyo tel....ahhh ahhhh kafayı ydim. imdaattt
  • quote:

olmadı arkadaşlar. restorun ortasında kendi kendine açıldı telefon. ve ilk seferki gibi bi elma geliyo 2 sn sonra ekran açılıyo. sonra 2 sn sonra elma geliyo. böyle takılıp duruyo tel....ahhh ahhhh kafayı ydim. imdaattt

artık bırak bişey var demekki yarın iyi bi elektronikçiye götür bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.