Şimdi Ara

jbl e 30 stereo müzik için uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam jbl e30 nasıl bir hop. müzik için uygun mu ?yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

• Öncelikle hangi ampli ile beslenicek, hangi cd çalarlar, hangi kablolar, hangi tür müzik dinliyorsunuz. Bunlari yazarsanız yardımcı olabiliriz. Jbl ler genel olarak dım-tıs tarzi çalarlar.
  • cevap için teşekkürler.size kısaca durumu anlatayım:bende technics su-x 950 amfi var hop.olarak jbl decade d 38 var.cd çalar TEAC (PD-D2620) var.kablolarım jamo kendi çapımda kimseye sormadan topladım idare ediyorum bana göre iyi geliyor.ama durumu biliyorsunuz insan hep daha iyisini arıyor.e 30 elimdeki sisteme daha iyi olurmu sizce.her tarz dinlesemde daha çok pop ve caz dinliyorum.birde e 30 iki yollu benim hop.lar üç yollu bu çok fark yaratırmı. yardımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

Öncelikle hangi ampli ile beslenicek, hangi cd çalarlar, hangi kablolar, hangi tür müzik dinliyorsunuz. Bunlari yazarsanız yardımcı olabiliriz. Jbl ler genel olarak dım-tıs tarzi çalarlar.

@gokhan2; dım - tıs ı biraz acar mısın? yani mid lerde kotu, bas ve tiz lerde iyi mi diyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.