Şimdi Ara

jbl gto 1004 için SUBW. VE COMP. bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    jbl gto 1004 anfiye :

alpine spg-17cs (70W rms, 280Wpeak, 4 ohm, 20khz-68hz) comp. ve

rockford fosgate p1s412
    •Peak: 300 watts
    •RMS: 150 watts
    •Impedance: 4 ohms
    •Frequency Response: 26-250 Hz
    •Sensitivity: 86 dB
    subwoofer düşünüyorum

sizce nasıl???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayel -- 19 Nisan 2011; 22:21:13 >

• güncel...
  • çok fazla tecrubem yok ama bende aynı amfiyi aldığım için çok fazla araştırmıştım söylediğiniz compenant 135 tl civarı, Hertz DSK 165 kullananlar çok memnun oda aşağı yukarı aynı fiyat. Birde woofer için mono amfi olması gerek diye biliyorum, yada 5 kanallı amfi. Ben sizin yerinizde olsam 1 takım hertz, 1 takımda hoparlör alırdım.
  • -Herz dsk 165 : 115tl
    -Alpine spg 17cs : 200tl

Rakip olduklarını solemek zor gercekten ama genel anlamda alpine componentlerın tam olarak parasının karsılıgını vermemekle suclanmalarına karsın kalıtelı oldukları konusunda herkes hemfıkırdır. Bahsettiğiniz model 70w RMS olmasına ragmen rahatlıkla 100w RMS guc ıle surulebılır yanı amfınızle tam uyum saglar. Alpine i malesef hıc dınleme fırsatım olmadı fakat hertz konusunda o paraya alınabılecek en iyilerden bırıdır dıyebılrıım ama tweeterları cok kucuk oldugundan bıraz tız konusunda eksıklerı mevcut.

Amfiniz ve bahsettiğiniz component + sub pıyasadakı kalburustu dıe nıtelendırılebılecek urunlerdır ve ortaya guzel bır ses cıkaracagını dusunuyorum ama aracnıza sub koyacagınız ıcın ozellıkle on kapı içleri ve bagajı mutlaka ızolasyon yaptırın ses kalıtenız cok daha fazla artar boylece..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.