Şimdi Ara

JBL L100---PIONEER HP100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 hoparlör arasında kararsız kaldık. 1ini alacağız ama hangisi karar veremiyoruz. Hangisini tercih etmeliyiz desteğinizi rica ederiz.

1)pioneer s-910
    2)pioneer hpm 100
    3)jbl l100 century

Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler.

Sağlıcakla.

• Hpm100 üzerindeki sürücüler açısından diğerlerinden daha başarılı.
    Dinleyip karar vermenizde yarar var.
    Yine kendi kullanıcılarının kıyası aşağıdaki link te var. JBL'e göre Tiz,orta ses ve bass ta hpm baskın diyorlar. Daha önceki açtığınız başlıkta da benzer yorum yapmıştım. Dil sorunu yoksa bir bakın...
    http://audiokarma.org/forums/showthread.php?t=453075
    Fiyatına göre alabileceğiniz sıfır ya da ikinci el alternatiflerini hpm100 temizsse suya götürür susuz getirir Avrupada amfi kurtaran hoparlör yakıştırması yapılmış başka model duydunuzmu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 26 Kasım 2012; 14:16:52 >

• S.Toga Bey,

Desteğiniz için çok teşekkürler. Pioneer S-910 la braber dinledim çok fark ayırt edemedim ancak hpmnin sesi bass olarak daha güçlü bunu net gördüm.

Bu S-910 hakkında bilginiz var mıdır.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkembilge -- 26 Kasım 2012; 17:30:27 >
  • Pioneer S-910 kullanmadım.Hpm100 ü 3 sene kullandım 80 li yıllarda. Sorduğun kıyası araştırdım vietnamda kullanıcılar yine bu konuyu tartışmışlar.
    Tartışmaya değer seçenekler. Bilmeyen, dinlemeyen zaten bunların peşine düşmez. Mesele temizini
    bulup alabilmekte; alırken de abartı paralar harcamamakta. 1500 tl den fazla vermeyin derim.
  • Evet sonuçta 30cm bir hoparler çalıyor elbette güçlü olması gerek.. hpm leri tasarlayan jbl firmasıdır ve farklıdırlar tartışmak yanlıştır.. hpm makyajlı ve renklidir l100 cauntry yada 4310 studyo sınıfı hoparlörlerdir... elbette jbl her zaman malzeme kalitesi ve saglamlık açısından daha iyidir ANCAK hpm100 200watt l100-4310 50watt dır buda unutulmamalıdır...
    Saygılar
  • hpm100,hem 100 watt hemde 200 watt olan versiyonları var,yani alırken bunlarada dikkat etmek gerekir,bazıları 100 watt cünkü.Sonucta hpm100ün her ikiside basarılıdır,muhtemelen sadece watt farkı vardır.Bende bu hoparlörler arasında kararsız kalanlardanım,önemli olan temizini uygun fiyata bulabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24CAADF13 -- 22 Şubat 2014; 23:18:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.