Şimdi Ara

jbl pioneer arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aracım için infinity 6510cs component hoparlör ve jbl 75,4 anfi aldım

sıra gekdi subwoofer'e ama bir türlü karar veremedim

pioneer mi,
    http://www.magza.com/pinfo.asp?pid=1256

jbl mi,
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251695&productid=otmurgto1202d

genelde pop dinlerim! Tek bass koyacağım! sert bass istiyorum o nedenle kapalı kutu yaptırmamı önerdiler!

arkadaşım aracına portlu kutu yaptırmış çook titreşim oluyor aracın her yeri titriyor insanın yüreği bile titriyor o nedenle titreşim olmasın istiyorum!

sizlerin tavsiyesi ne olur! sert bass için ne önerirsiniz! Gönlüm pioneer'den yana ama siz ne dersiniz!

bilgi ve tecribelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim...

• Kardeşim walla ben geçenlerde karaköyde bu iki hoparlörü sordum adam bana jbl tavsiye etti ama pıonner 182 ytl jbl ise 250 ytl idi ha bide bu jbl lerin yansanayisi varmış ona dikkat etmelisin. ama jbl duyduğuma göre daha iyi bir hoparlörmüş pıonnera göre ben yinede sana pıonner al derim en azından kalite ve deneyim jbl o kadarda eski marka değil pıoneer allll
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Kardeşim walla ben geçenlerde karaköyde bu iki hoparlörü sordum adam bana jbl tavsiye etti ama pıonner 182 ytl jbl ise 250 ytl idi ha bide bu jbl lerin yansanayisi varmış ona dikkat etmelisin. ama jbl duyduğuma göre daha iyi bir hoparlörmüş pıonnera göre ben yinede sana pıonner al derim en azından kalite ve deneyim jbl o kadarda eski marka değil pıoneer allll
    Benim laptopta iki tane ufacık jbl hoporlör var gerçekten o kadar küçük şeylerden o ses nasıl çıkıyor anlamış değilim. Pıoner arabada kullandım ama şimdi boyutlarına ve wattlarına bakıyorum jbl daha iyi. Bizim bi abide benim laptobun hoporlörlere hasta oldu gitti arabasına jbl bas aldı şimdi çok memnun. Ama sana bişey söyleyeyim jbl alırsan onu arabanın arkasına sağlam bişekilde bağlattır. Bizim arkadaş sağlam bağlattırmamış sonradan çok uğraştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Benim laptopta iki tane ufacık jbl hoporlör var gerçekten o kadar küçük şeylerden o ses nasıl çıkıyor anlamış değilim. Pıoner arabada kullandım ama şimdi boyutlarına ve wattlarına bakıyorum jbl daha iyi. Bizim bi abide benim laptobun hoporlörlere hasta oldu gitti arabasına jbl bas aldı şimdi çok memnun. Ama sana bişey söyleyeyim jbl alırsan onu arabanın arkasına sağlam bişekilde bağlattır. Bizim arkadaş sağlam bağlattırmamış sonradan çok uğraştı.

Alıntıları Göster
    Söz konusu amfi olsaydı JBL diyebilirdim lakin konu hoparlör olunca kesinlikle Pioneer derim kesinlikle .

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarKin

Söz konusu amfi olsaydı JBL diyebilirdim lakin konu hoparlör olunca kesinlikle Pioneer derim kesinlikle .

Alıntıları Göster
    JBL GTO serisi
    ama hazır güzel bir sistem kurmuşsun
    Bi Cadence veya Rainbow yakışırdı yaw
  • quote:

Alıntıları Göster
    2si de orta kalite mallar,bana sorarsan ikisini de alma derim ama sen onlardan birini almaya karar verdiysen 306C yi almalısın ve sert bass istediğin için kapalı kutu yapmalısın.jbl in o modeli beş para etmez hiç bulaşma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blues Guitarist

2si de orta kalite mallar,bana sorarsan ikisini de alma derim ama sen onlardan birini almaya karar verdiysen 306C yi almalısın ve sert bass istediğin için kapalı kutu yapmalısın.jbl in o modeli beş para etmez hiç bulaşma...

Alıntıları Göster
    Arkadaş İnfinity nin Bası En Kralıdır infinity ye devam et sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemensahin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

ınfınıty in mıknatısı gto4 ün iki katı neredeyse jbl den üstün bir bas tır yanlız en iyi degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DG00

quote:

ınfınıty in mıknatısı gto4 ün iki katı neredeyse jbl den üstün bir bas tır yanlız en iyi degildir

Alıntıları Göster
    Bu iş artık mıknatıs boyutlarına bakmıyor hocam eskiden bu teori mantıklıydı artık yeni nesil alaşımlı mıknatıslar üretilmeye başladı ufacık gördüğün mıknatısı es kaza bi metale değdirdiğinde ayırmak için epeyi bi güç harcıyorsun

Eskidendi o yani .

Düzenleme : Yazım hatası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 20 Eylül 2006; 12:46:23 >

• quote:

Bu iş artık mıknatıs boyutlarına bakmıyor hocam eskiden bu teori mantıklıydı artık yeni nesil alaşımlı mıknatıslar üretilmeye başladı ufacık gördüğün mıknatısı es kaza bi metale değdirdiğinde ayırmak için epeyi bi güç harcıyorsun

Eskidendi o yani .

Düzenleme : Yazım hatası .

Alıntıları Göster
    benimde gönlüm pioneer'den yana! bi kere çok sağlam duruyor! albenisi var! jbl öyle değil ama basit gibi duruyor bence! kalitasi tartışılır ama benim hoşuma gitmedi! ben en iyisi pioneer'den şaşmayayım!

bu arada diğer sublar pioneer gibi alt frekanslara inemiyormuş!

• quote:

Orijinalden alıntı: ozide

benimde gönlüm pioneer'den yana! bi kere çok sağlam duruyor! albenisi var! jbl öyle değil ama basit gibi duruyor bence! kalitasi tartışılır ama benim hoşuma gitmedi! ben en iyisi pioneer'den şaşmayayım!

bu arada diğer sublar pioneer gibi alt frekanslara inemiyormuş!

Alıntıları Göster
    pioneer her zaman iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemensahin

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaş sert bass istemiş,infinity nin tonları daha yumuşak ve kalitelidir,sert bass vermez.
  • quote:

quote:

arkadaş sert bass istemiş,infinity nin tonları daha yumuşak ve kalitelidir,sert bass vermez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

quote:

sert basa örnek??

• quote:

Orijinalden alıntı: DG00

quote:

quote:

sert basa örnek??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

quote:

quote:

sert basa örnek??

Digital Designs 1 numara bence bu konuda

• bence kolonda pioneer basta jbl ve infinty ...geçen sene izmit te tuning yarişmasindaydım..bursa plakali bi honda typer da 2 adet 30 cm infinty wardi gerçekten arabada çok tok bas sesi wardi dier arabadaki sesten çok farklydı .diğerlernde pioner vs.s wardi ama belkide arabanın bagaj yapisiyla ilğlili bi farkti ama gerçekten harikaydı...
    bana da 2. el jbl 38 cm woofer lazim arkadaşlar her yere yaziorm ilğililere duyrulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak_41

bence kolonda pioneer basta jbl ve infinty ...geçen sene izmit te tuning yarişmasindaydım..bursa plakali bi honda typer da 2 adet 30 cm infinty wardi gerçekten arabada çok tok bas sesi wardi dier arabadaki sesten çok farklydı .diğerlernde pioner vs.s wardi ama belkide arabanın bagaj yapisiyla ilğlili bi farkti ama gerçekten harikaydı...
    bana da 2. el jbl 38 cm woofer lazim arkadaşlar her yere yaziorm ilğililere duyrulur
    JBLin bu serisi pek tutmadı kardeş, alanların küçümsenmeyecek bir kısmı nedense kısa sürede satmaya karar veriyolar, sebebini bilmiyorum tabi adamlar söylemez, nakite sıkıştım cart curt der...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

JBLin bu serisi pek tutmadı kardeş, alanların küçümsenmeyecek bir kısmı nedense kısa sürede satmaya karar veriyolar, sebebini bilmiyorum tabi adamlar söylemez, nakite sıkıştım cart curt der...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

nedeni belli gto lar fazla zorlamaya gelmiyor,uzun süre zorladınmı bobinleri yanıyor,bu modeli alıp sonradan böyle olduğunu duyanlar da hemen satmaya kalkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Alıntıları Göster
    benim JBL 38cm verim!! kutusu ile beraber!! 1000 watt deli bass verioo!! insanin ici titrio walla!!
    walla bunu yapan cocuk kor oldu ameliyat parasi dahil 350 ytl veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: cilikka

benim JBL 38cm verim!! kutusu ile beraber!! 1000 watt deli bass verioo!! insanin ici titrio walla!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

yeni üye olmuş biri arıyodu 38lik jbl söylemiştim sende olduğunu...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

eee ne dedi!! alicak mi? sende komisyoncu gibi olmussun walla yuzde 3 mu alion

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.