Yardımlarınız ve yorumlarınız icin simdiden cok tesekkurler...
Konuyu yanlis yere actim sanirim.Acaba ilgilenen kimse yok mu.Bu soruna sahip tek kisi ben miyim ya :(
Selam. Ben jdownloader kullanıyorum. Tam olarak download un neresinde kesiliyor bellibir zaman var mı yoksa tesadüfen değişiyor mu? Bildiğim kadarıyla JD interneti kapatmaz .Programı tekrar kurmayı da deneyebilirsiniz
Programı tekrar indirip tekrar kurdum zaten.Öyle bişey değil.Yeri belli olmayan şekilde modemi resetliyor.İndirmeye de baştan başlıyor haliyle.Adam gibi indirme yapamıyorum.Cidden yardım lazım...
bende de oluyo bazen indirme bitmeden kesiliyo bi yerde sonra aynı dosyayı indirmeye çalışıp duruyo
Bende bazen degil,Asagi yukari her indirmede oluyo.Cok sinir bozucu bi durum.Rapid illa sifre alalim diye mi yapiyo anlamiyorum ki ...
Ben tüm üyelikleri premium kullanıyorum. Bende de arada download esnasında kesilmeler oluyor ama modemi resetlemek çok enteresan yani adsl ppp lambaları sönüp tekrar çalışıyor öyle mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme