Şimdi Ara

Jealbreak ve yedekleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır jealbreak yapmak istiyorum fakat çok uğraştırır diye üşeniyorum. İlk sorum bu jealbreak yapmam ne kadar vaktimi alır ?
    İkinci soru ise telefonumu restore etmek istiyorum fakat kullandığım programlar oyunlarım ve fotoğraflarım silinmesin istiyorum. İphone 4 ten 5s e geçtiğimde , icloud hesabımdan giriş yaptığımda iphone 4 ün içeriği olduğu gibi 5s e gelmişti.
    Şimdi restore edersem iclouddaki yedeklerim ( özellikle fotoğraflarım ) silinir mi ?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iclouda yedeklerini alırsan restore sonrası herşeyi geri yükleyebilirsin.
    Jailbreak ise 2 dk lık iş fakat jb yapmak ile iş bitmiyor.Repoları eklemek,tweakleri bulup yüklemek 1-2 saatini alır.Hele hele de tweak nedir,repo nedir,nasıl yüklenir,ne işe yararlar bilmiyorsan bayağı okuman,araştırman ve video izlemen gerekir.Aslında forumda bir çok konu var,okusan işi çözersin.
  • Hayırlı akşamlar;
    @Altanis teknik bilgileri vermiş zaten, ben de kişisel görüşümü dile getiriyorum izninizle.
    iPhone'a JB yapmayın bence. Hiçbir sorun yaratmıyor aksine getirileri var olarak görünse de bir süre sonra İOS'tan uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. Apple zaten en iyi kişisel deneyim için tasarlamış cihazları. Daha fazla kişiselleştirmek İOS'taki sadeliği bozuyor. Ücretsiz uygulama olayına da gelirsek JB sayesinde indirdiğin ücretli uygulamaların AppStore fiyatı toplamda 50 tl'yi asla geçmez. Benim JB kullanırken aldığım oyun ve uygulamaların toplam bedeli 35 lira idi. JB'yi sildikten sonra AppStore'a ininal kartımı bağlayıp hepsini satın aldım zaten ve JB'nin çokta önemli yer tuttuğunu görmedim.

Değinmek istediğim bir diğer konuysa JB yaptıktan sonra cihazın sürekli Reboot yapmak durumunda kalması. Örneğin Cydia'dan indirdiğiniz her tweet reboot sebebi. Desteklenmyen bozuk hatalı tweet reboot sebebi. Yaklaşık altı ay JB deneyimi olan birisi olarak söylüyorum ki değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Hayırlı akşamlar;
    @Altanis teknik bilgileri vermiş zaten, ben de kişisel görüşümü dile getiriyorum izninizle.
    iPhone'a JB yapmayın bence. Hiçbir sorun yaratmıyor aksine getirileri var olarak görünse de bir süre sonra İOS'tan uzaklaştığınızı hissediyorsunuz. Apple zaten en iyi kişisel deneyim için tasarlamış cihazları. Daha fazla kişiselleştirmek İOS'taki sadeliği bozuyor. Ücretsiz uygulama olayına da gelirsek JB sayesinde indirdiğin ücretli uygulamaların AppStore fiyatı toplamda 50 tl'yi asla geçmez. Benim JB kullanırken aldığım oyun ve uygulamaların toplam bedeli 35 lira idi. JB'yi sildikten sonra AppStore'a ininal kartımı bağlayıp hepsini satın aldım zaten ve JB'nin çokta önemli yer tuttuğunu görmedim.

Değinmek istediğim bir diğer konuysa JB yaptıktan sonra cihazın sürekli Reboot yapmak durumunda kalması. Örneğin Cydia'dan indirdiğiniz her tweet reboot sebebi. Desteklenmyen bozuk hatalı tweet reboot sebebi. Yaklaşık altı ay JB deneyimi olan birisi olarak söylüyorum ki değmez

Katılıyorum benim ipad bug manyağı oldu gül gibi cihaz fotolara girmiyo jb yi sildim bu sefer giriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgiler için teşekkürler en önemlisi yedeklemelerin restore ettikten sonra geri gelmesiydi. En iyisi boş bi vakitte tecrübe etmek sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.