|
Jeep Renegade ve Compass e-Hybrid Türkiye'de satışa sunuldu
-
-
Renegade açısından, dışarıdan bu kadar şık yapıp için neden bu kadar Fiat bırakıyorlar anlamıyorum.
-
Şu arabanın ön Kokpiti bana mı 3. sınıf arabaların kalitesini gibi geliyor.Üstelikte bir dünya paraya satılıyor bu jeepler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 13 Mayıs 2023; 23:52:45 > -
-
Türkiye'de satılan Jeep modelleri Dacia kalitesinde birşey. Almak istesen dünyanın parasını isterler şunlara kalitesi ise vasatın çok altında Jeep markasına yakışmayan bir kalitesi var. Fiat sonunda Jeep markasını da kendine benzetti Ferrari Stellantis grubundan ayrıda bağımsız bir marka olarak yoluna devam ederek akıllık etti yoksa koskoca yılların Ferrari'si de güme gidiyordu
-
Millet istiyor uzay kokpit olsun benim için bunların kokpit tasarımı diğer tüm araçlardan daha iyi ve başarılı
-
Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bu kadar vasat seviciliği de fazla. Leş gibi tasarım ve malzeme kalitesi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O paraya Corolla Cross varken Renegade alınmaz.
-
Toyota Corolla Crossu bul da alalım. 2024e kadar sıra var diyorlar. Renegade ay içinde geliyor.
Bir de kokpitini beğenmeyen arkadaşlar üstüne 400bin TL verip pejo 2008 de alabilir. Bu fiyata bu kokpit normal arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tanımadığınız insanlara karşı bu laubalilik nerden geliyor?
-
2sini de önden çekişli almam,4xe versiyonları en azından arazi kabiliyeti ile fark yaratıyor
Hangi cümlem laubali gösterir misiniz?
Kendinize cevap verilmesini istemiyorsanız fikirlerinizi herkese açık platformlara yazmayacaksiniz.
Fikirlerime karşı görüşleriniz varsa dinlemek isterim.
Bayide gittiniz, bunun yerine Corolla Crossu alırım dediniz. Orada sizin gibi biri de çıktı bul biz de alalım o zaman dedi. Bu sizin için normalse bilemem.
Diğer yazdıklarınız ile ilgili bir sorun yok fikrinizi belirtmişsiniz düzgünce.
Yani o ilk senli benli bana göre gereksiz olan cümle olmadan gayet anlaşılır oluyor mesajınız.
-
-
Okuduğunuzu anlamada ciddi sorununuz var.
-
Siz bir de kendinize bakın lütfen.
Bunun yerine Corolla Cross alırım dediniz. Ben de bulursanız alırsınız dedim.
Yani demek istiyorum ki bayide Corolla Cross yok. En iyi araba var olan arabadır.
Saygılar.
Compass hybrid zaten 1 yıldır vardı ki, komşumda var, sürekli prize bağlayıp neredeyse benzine hiç geçirmeden, benzin motorunu çok nadir çalıştırarak, 40-50km hızlarla giderek aylarca kullandı.
-
On kokpit hele yolcu tarafı neden bu kadar eğrelti duruyor anlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
compass in gelen versiyonu plug in değil mild hibrit sanırım.
yeni kafasının kokpiti çok beğendim kalitesi de güzel olmuş
Aynen ikisi de mild hibrid ancak toyotadaki gibi sadece elektrik ile tahrik var ancak batarya kapasitesi Toyotaya göre çok düşük.
Daha çok kalkislar ve park manevralari dedi ST.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Renegade açısından, dışarıdan bu kadar şık yapıp için neden bu kadar Fiat bırakıyorlar anlamıyorum. |
Şu arabanın ön Kokpiti bana mı 3. sınıf arabaların kalitesini gibi geliyor.Üstelikte bir dünya paraya satılıyor bu jeepler. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X