Evet , varsa sormak istediğiniz birşey müsaitim. |
JEEP Yazılım Güncellemesi (!Akü Değişimi de Çözmedi) (yazılım da çare olmadı) (Hepsi Aynı) (2. sayfa)
-
-
Ben de takıntılıyım nedense. İnşallah düzeltirler bunu da.
-
Ha tabi bazı markalarda çok güzel devreye giriyor. VW grubunda da iyi yanılmıyorsam.
Ancak mesela Golf kullanan arkadaşım durup park etmek için geriye atacağım, o arada da stop ediyor diyordu, sinir olmuş
En güzel çalışanı da Mercedes'te gördüm sanırım. Mesela ışıklarda durduk ama stop etmesini istemiyorum, frene az basıyorum, daha fazla basınç uygularsam stop ediyor.
Vito'da bile böyle çalışıyor. Tamamen kişisel kontrol, ayakla
-
Seat Leon'u 10 sene kullandım zaten. Ezbere biliyorum. Ama Ateca kullanıyorsanız bir değerlendirmenizi alırım severek :)
-
makyajlı halini takipteyim. Uyguna getireceğim vakit bende takasa gireceğim.
Gönlüm x2 den yana ama işte imkan dahilinde herkes kovalamacada.
-
Evet, leon da buna bende şahitlik ediyorum. Belli bir seviyede fren yapınca stop etmiyor.
"Mesela ışıklarda durduk ama stop etmesini istemiyorum, frene az basıyorum, daha fazla basınç uygularsam stop ediyor. "
-
Hah çok güzel bak siz deyince aklıma geldi. Bu Jeep ne yapıyor: 1 saat yolda , 3 dakikalık ışıklarda falan devreye girmiyor. Eve gelip parketmek için hamle yaparken devreye giriyor.. Sülaleme küfür yemiş gibi oluyorum.
-
iki aynayı da tek tuşla katlama özelliği yok mu bu araçta, dar yerlerden geçerken filan lazım bir özellik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah gönlünüzdeki olur. Ama Seat da gerçekten tam bir performans/fiyat markası. Leon'u aldığımda özellikle performans yakıt konusunda hep güzellemeler yapıyordum, herkes "kendi arabasını övüyor, yakıt konusunda yanlış yazıyor" manasında cevaplar yazıyordu. Sattım Jeep aldım ama hala Seat övesim var. Adamlar yapmış :)))
-
quote:
Orijinalden alıntı: TAGRNT
iki aynayı da tek tuşla katlama özelliği yok mu bu araçta, dar yerlerden geçerken filan lazım bir özellikTek tuşla katlama var mı bilmiyorum. Ama Leon'da ayna kontrol düğmesini çevirince katlanıyordu iki ayna da. Bir de arabanın kapı kilit tuşuna basılı tutunca katlanıyordu aynalar. Bunda kitleme tuşu işe yaramıyor. Düğmeyi çevirince de katlar zaar. Hiç denemedim.
Düzeltme: Siz sorduktan sonra araştırdım, bir tuş ile katlanıyormuş galiba ama dedikleri tuş bana tuş gibi gelmedi. Akşam tekrar bakayım bir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 24 Mart 2023; 15:18:56 > -
Hangi tuş hocam nerede bulunmakta?
Yok Hocam ne tuşu. Jeep kılavuzunda "tuşa basın" diye gösterdiği yerde tuş yok. Ayna kontrol düğmesini "tuş" dediği yere çevirince kapanıyor. Videolara baktım, önceki kasada tuş var galiba. onda basınca aynalar katlanıyor. Yeni kasada tuş muş yok.
-
Bugün o kadar gıcık olmuştum ki Jeep'e, alternatif olarak değiştirebileceğim arabalara baktım internette. Akşam ilk defa nerdeyse bütün ışıklarda çalıştı start/stop. Ve hergün 10 litrelerde olan tüketim, eve yaklaşırken bir ara 7.9 lt oldu. Tabi gavur öyle bir yakıyor ki, park etme aşamasındaki 3,4 hamle sonrası 8.2 lt oldu. Bu bile çok anlamlı. Hergün bu ev-iş, iş-ev güzergahında 2 lt farkettirse daha ne olsun.
-
1 senedir jeep compass kullanıyorum , 10.000 km oldu .Hiçbir sorun yaşamadım . Start stop ta gayet hızlı ve aktif çalışıyor. Ortalama 8 litre yakıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de psikopata bağladım . Sarı sitede compass ilanlarını verenleri aradım, mesaj yazdım , o arkadaşlar da sorun yasamadiklarini söylediler.. start stop çalıştığı zaman ben de 8 lt yi yakalıyorum. Diğer türlü 10 lt oluyor..
Anladığım kadarıyla Jeep servisi anı kurtarmak , başından savmak için bir yazılım hikayesi yazmış. Neyse 4 nisanda belli olacak ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 Nisan da ne var hocam
Startstop kadar gerizekalı bir özellik yok. Hanıma aldığım Kamiq'te de Seattan bahsettiğiniz gibi her koşulda giriyor devreye. Ama arabayı her çalıştırışımızda kapatıyoruz. Yazılımla devreden çıkartılsa çıkarttıracağım da servis olmuyor dedi. e-hdi C4 varken kapattırmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 25 Mart 2023; 0:2:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşterilerin yağmurdan kaçarken doluya yakalanması otomotiv sektöründe çok olan birşeydir. Toyota'yı bile yerden yere vuran müşteriler gördü bu gözler.
Start-stop beyni sorunu birçok firmada son zamanlarda mevcut. Büyük ihtimalle sizdeki de isim vermeyim o firmalar ile aynı sorunlar, istediğiniz yere yazın birşey değişmez. Bu tür değişimler Avrupa genel merkezden idare edilir Türkiye merkezin bile pek bir etkisi yoktur. Yazılım beklendiğini zannetmiyorum direk beyin değişecek o bekleniyordur veya yazılım atma esnasında beynin çökmesi ihtimali vardır yeterli parça stoğu olmadığı için yazılım atılmasına ana firma izin vermiyordur. Bu tür Garanti sorunları servislerin insiyatifinde olmaz bülten yayınlanır ona göre işlem yapılır.
Ayrıca firmaların müşteri anketleri de tamamen formalitedir. Hala bunu ciddiye alan kişiler olmasına ben şaşırıyorum. Servisin yapabileceği bu tür konularda hiçbirşey yok. Orada verilen puanı siz servise veriyorsunuz ana firma asla kendi memnuniyet puanlaması yapmaz, ülkemizde bunu yapan bir tane bile firma yok. Arada servisi kurban edip müşteri ile servisi birbirine düşürmekten başka işe yaramıyor o gelen SMS'ler. O yüzden 10 puan verin geçin ya da hiç katılmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 25 Mart 2023; 0:13:41 >
-
3 yıllık kasa neredeyse. Neden hala yazılım beklesinler ki. Uydurmuştur servis.
-
Bende 2020 Clio 4 0.9 tce joy manuel var. Start-stop sürekli devreye giriyor ben tuşuna basıp kapatıyorum. Bence çok gereksiz. Pug 3008 1.5 Hdi 2019 model aracımda da ekrandan kapatmak gerekiyor o nedenle her seferinde kapatmak zor oluyor keşke düğmeyle kapatilabilseydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X