Şimdi Ara

JEEP Yazılım Güncellemesi (!Akü Değişimi de Çözmedi) (yazılım da çare olmadı) (Hepsi Aynı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Servis randevu verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siegfried kullanıcısına yanıt

Öyle tabi. "sorunsuz kullanıyorum" diyen arkadaşlar var forumda.

• kartalus kullanıcısına yanıt

Vaq grubunun gözünü seveyim. Şimdiki aklım olsa Ateca alır keyfime bakardım.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Valla çok Compass kullanıcısı sorun yok diyor.. Sebep her ne olursa olsun, bayi kusurlu mal satmış olur, çözüm de bulamıyorsa arabanın iadesi dahil her türlü girişimde bulunurum. Bir firmanın bir markanın resmi dağıtıcısı olmuşsanız, günahı ile sevabı ile sorumluluğu kabul etmişsiniz demektir. Kendiniz üretmiş gibi reklamını yapıp satışından para kazanın, kusur oldu mu kenara çekilin.. Hoş daha çözüm olup olmadığı belli değil, bayi birşey demiş değil, ama ben en kötüye hazırlıyorum kendimi :) Sonuçta Amerika'da "çiçek kumu üzerine yenilmez diye yazmadınız diye dava açıp bir sürü tazminat alan müşteriler var. İnşallah başlarından savmaya kalkışmazlar.

• Compass'ta tek düğme ile kapatılıyor ama sağolsunlar direk kapanmış haliyle satmışlar bana :)

• bende de carplay problemi var, google maps açıkken bazen harita karman çorman bir hal alıyor çözüm bulamadım

• Leon'unki baya aktif devrede start-stop olayında. Courier da kullanıyorum arada çok sık dur kalk olunca stop etmiyor. Leon baya baya her dur kalkta stop ettiriyor. Kişisel olarak bende sevmiyorum o nedenden dolayı hep binince kapatıyorum. Bir de benim de aküm 5 yıldan sonra bitmişti. Ama hiç belli etmeden bittiği için kafam bozulmuştu. Bir gün kapının önünde marş almadı ve öylece kaldık. Çocuk olmasa sorun değil ama çocuk olunca insanın asabı bozuluyor. Hemen bir takviye ile çalıştırdık ve değiştirdik ama akü zayıf veya onun benzeri bir uyarı almadık. Akünün göstergesindeki rengi de değişmemişti. Her neyse Leon gayet iyi start-stop konusunda o konuda bende katılıyorum..

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Leon'da akünün azaldığını start stopun devreye girmediginde anliyordum ben.

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt

Ben hep kapattığım için iddia edemem ama açık unuttuğumda stop ediyordu. Neyse umarım sorununuz çözümlenir.

• 2020 Clio 4 var. Start stop her daim devrede.
    Hem de çok devrede
    Antalyada ağustos ayında ışıklarda duruyorum
    Araba stop ediyor
    Haliyle klima da fan moduna geçiyor.
    Haydaa içerisi oluyo mu hamam
    45 derecede benim klimamı ne kapatiyon arkadaş

Her binisimde iptal ediyorum

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

"Benzin kaç lira olmuş haberin var mı? Az terle ölmezsin" demiş araba :)

• Kaç senede akü sıkıntı çıkarmaya başlıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senede 2 kere değiştirdim. 4 sene rahat gidiyor. Leon start/stop lu akü.

• Arkadaşlar tekrar merhaba.. Peki yazılım güncellemesi ne kadar sürer? Bana önce akşama doğru alırsınız demişlerdi.. simdi de 24 saat kalması lazım dediler. Jeep gercekten pişmanlık olmaya doğru gidiyor....

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt

Hocam konuşmuştuk sizinle hanıma Kamiq almıştım şubatta, ağırlıklı olarak Kamiq ve Scala'lar da olmak üzere Safe Cp uyarısı veriyor araç, yazılımsal olarak. Başına gelen de var gelmeyen de ama yüzde 90 oluyor. Servis müdürünü de dolaylı olarak tanıyorum, geçen haftasonu yaktı pazartesi müdürü arayıp götürdüm. Güncelleme yapacaklarını söylediler, arabayı aldılar müdür çay söyledi çay geldi çayı bitirdik 2.çay için telefonu eline aldı o sırada telefonu çaldı araba bitti diye.

Tabi bu aldatmasın sizi, farklı bir yazılım olabilir. Ama ben büyük bir durum olmadıkça gece bırakmam, sabah erken bırakıp akşam mesai bitiminde almayı teklif edin.

• kartalus kullanıcısına yanıt

Arabayı bırakırken sordum "hocam hayırdır ters bir durum mu var?" Diye "hayır belli süre uyutulmasi gerekiyor dedi teknisyenler " dedi. Isyerine geliş gidiş sıkıntı, o yüzden sabah bırak akşam al olayına girmek istemedim. Neyse ki yedek araç vereceğiz dediler. Bir de ben egea beklerken Renegade alınca sakinledim bir. :) inşallah yarın çözülmüş olarak alirim bir de. Renegade start stop masallah saat gibi çalışıyor. Yarı dijital yol bilgisayari da kesinlikle Compass'tan daha kaliteli ve detaylı tüketim verileri gösteriyor. Sesli komut sistemi de var.. göya compass'ta da var benimkinde yok.. yarin onu da soracağım.unutmam insallah. Yoksa diyeceğim direk ayıplı mal kakaladilar.

• Evet. Yazılım da çare olmamış. Bir gün akü dolacak dediler. O da yetmemiş. Bir gün daha dolacakmış. "sıfır arabada akü sorunu olur mu?" dedim. "Akü yeterli ama start stop için yeterli değil. Yoksa alın kullanın hiçbir sorun olmaz" dediler.. Gidiş gidiş değil ya hayırlısı bakalım..

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Hocam Megane'da da aynı şekilde.

Megane'da durduktan sonra fren pedalına ayağınızın ucuyla basarsanız start stop hiç bir şekilde devreye girmiyor. Yani ekranda devreye girmediğini gösteren işaret dahi çıkmıyor. Araç her an hareket edilecek diye hazırda bekliyor. Durduktan sonra frene biraz daha fazla basarsam o zaman ya stop ediyor ya ekranda devrede olmadığı işareti çıkıyor.

• Panthér kullanıcısına yanıt

2016 model 2017 çıkışlı aracın orijinal aküsünü daha bir kaç ay önce değiştirdim. Ha benden önce nasıl kullanıldı bilemiyorum belki sürekli Start Stop iptal ettiler.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.