Arkadaşlar bu sene üniversite sınavlarından sonra tercih için 3 bölüm arasında kaldım. Birincisi ODTÜ jeoloji mühendisliği, ikincisi Hacettepe matematik bölümü, üçüncüsü de Ankara üniversitesi Gıda mühendisliği. Bu 3 bölümden hangisi daha avantajlıdır? hangisinin iş imkanı fazladır? ben matematik okuyup kendimi nasıl geliştirip iş bulabilirim? sadece ODTÜ olduğu için jeolojiye gitmeli miyim? Bu 3 bölümün maaş durumları nasıldır? Son olarak da üniversiteler nasıldır?
O bölümlerde okuyanlardan, okumuş olanlardan acil yardım istiyorum arkadaşlar çok kararsız kaldım.
3 ünüde tercih etme bence
neden seçmiyim biraz açarmısın?
Bunların 3 ünüde tercih edecek sıralamaya sahipsen farklı mesleklere yönelmeni öneririm ben..ee varken,inşaat varken mesela hacettepe matematik ankara gıda yazmak bilmiyorum ben etmezdim.Sanırım ankaradasın.Eskişehirden bir kaç bölümle ilgilenmeni öneririm mühendisliği istiyorsan
quote:
Orijinalden alıntı: phantasy*
Bunların 3 ünüde tercih edecek sıralamaya sahipsen farklı mesleklere yönelmeni öneririm ben..ee varken,inşaat varken mesela hacettepe matematik ankara gıda yazmak bilmiyorum ben etmezdim.Sanırım ankaradasın.Eskişehirden bir kaç bölümle ilgilenmeni öneririm mühendisliği istiyorsan
+1 :)
şehirdışına çıkma niyetinde değilim ankarada okumak varken sonuçta bi osmangazi üniversitesinin adı hacettepe ya da ankara kadar yoktur diye düşünüyorum. o yüzden ankarada kalma taraftarıyım.