Şimdi Ara

Jetler konusunda yardım lütfennn.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bnmde bır sorunum var back to karkand la armored kıll var btf3 lımıted edıtıon ama armored kılle thunderbolt vs jetler gelıyodu guya bende bısey cıkmadı aynı super hornet ve flanker var premıum yok bende ondamı thunderbolt ve diğer jet var yokssa level yukselıncemı acılcak acaba 14 lvlım daha cunkı??

Yardım eden herkeze şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OgezeN

Arkadaşlar bnmde bır sorunum var back to karkand la armored kıll var btf3 lımıted edıtıon ama armored kılle thunderbolt vs jetler gelıyodu guya bende bısey cıkmadı aynı super hornet ve flanker var premıum yok bende ondamı thunderbolt ve diğer jet var yokssa level yukselıncemı acılcak acaba 14 lvlım daha cunkı??

Yardım eden herkeze şimdiden teşekkürler.

Bende yok ama bazı maplerinde olabilir tam olarak bilmiyorum ama.Premimum gerektirceğini sanmıyorum.
  • Öncelikle armored kill ile yeni jet gelmediğini belirteyim. Sadece GUNSHIP denen AC-130 geliyor. O da zaten bildiğin gibi otomatik uçuyor.
    F/A-18E SUPER HORNET ve SU-35BM FLANKER-E conquestte, A-10 THUNDERBOLT ve SU-25TM FROGFOOT ise rush modunda bulunan uçaklardır.
    DLC ile gelen (şimdilik) tek uçak F-35 tir ve sadece back to karkand haritalarında kullanılabilir
  • yardımın ııcın saol krdsm tmmdır cozdum olayı tesekkurler admın konuyu kapatabılır . :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgezeN

yardımın ııcın saol krdsm tmmdır cozdum olayı tesekkurler admın konuyu kapatabılır . :D

Arkadaş başka forumla karıştırdı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyor olamammı ama sen mesaj sayını arttırmayı ıyı bılıyosun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.