Bildirim
jetta 2008 midline lpg li 31000 tl fiyat nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer tiptronik şanzımanlıysa fiyatını 30bin TL, eğer manuel şanzımanlıysa 28bin-29bin TL'ye çekmeye çalışın pazarlıkla. -
Manuel şanzuman, lpg li. Fiyat son 31 dedi. Belki 500 daha düşebilir.Demekki model ve km ye göre göre fiyat biraz yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calipsodarkgreen -- 20 Kasım 2010; 20:32:26 > -
Yüksek.. 2011 model 0km Primeline 34.500 liste fiyatı var -
Evet maalesef Türkiye'de VW modellerinin ikinci eli abartılı derecede yüksek. Eğer aracın temizliğinden eminseniz ve uzun araştırmalar sonucu bulduğunuz en iyi araç buysa, 500-1000TL'ye bakmayın.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, 31bin TL'ye daha iyi benzinli hatta dizel C sınıfır seçenekler mevcut. -
Evet fiyat biraz yüksek gibi..Lpg li ve kazasız oluşu cazip gelmişti.3-4 bin tl daha koyup comfortline modeli bulunabilir belki... -
0km niye düşünmüyorsun hocam? onun yerine LPG'yi kendin takdır, bildiğin usta ve marka olsun, kafan rahat eder -
fiyat çok yüksek. o fiyata veya 1-2 bin tl ekleyerek sıfır, garantili, ilk defa kendinin bineceği, kokusu üzerinde
c sınıfı bulunabiliyorken (benzinli focus, ceed, astra klasik ) 70000 km de, nasıl kullanıldığı bilinmeyen,sorun çıkartma zamanı artık yaklaşmış bir araç almak hiç akıllıca olmaz. -
Arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. -
Sıfır da düşünüyorum aslında. Jettanın sıfırını düşünüyordum fakat yeni kasanın çıkacak olması engelledi. Limiti 37-39 a kadar zorlayabilirim. -
37-39 a alınabilecek çok iyi dizel araçlar var -
Yeni tip göstergeli 0 km si 34 bine satılırken 2. ele bu kadar para verilmez.En fazla 26 bence -
Ucuzmuş,piyasası 40.000 civarlarında.Bu VW'ler bindikçe değerleniyor,prestijine prestij katılıyor.
Şaka bir yana fiyat çok abartılı,ederi 25.000 civarıdır. -
O araç zaten 2008 yılında 0 km olarak o fiyatlara satılıyordu. Aldığım paraya satim düşüncesinde adam heralde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X