Şimdi Ara

jetta mi superb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babamın arabası superb(2017) annemin ise jetta(2012) evede yalniz ikisi yasiyor emekliler. pek arac kullanmiyorlar. ben ise üniversite okuyorum birini buyuk ihtimalle ben kullanicam superb daha yeni ama yasima jetta daha uygun gibi tabi bluetooth,usb filan yok jettada birazda bos paket olmasi kaynakli sizce hangisini tercih etmeliyim

not:babamlarda kalacak araba haftada max. 1-2 defa calisacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genç olduğuna göre gezeveksin,bırak superb onlarda kalsın.Hem rahat etsinler hem senin kadar km yapmazlar.İlk aracım 2016 octavia style idi emekli dayı gibi görünüyordum.Superb de ne olur bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt

:D ayni seyi ben de düşünüyorum onlar rahat etsin superbde diye hem jetta daha yasa uygun ama babamda superb bosa garajda yatmasin diyor superb cok uzun filan aslinda guzel ama 25 yasinda birine sanki uygun degil gibi :)

• ben motorlarına bakardım, biri dizel biri benzinli ise çok kullanılacak olanı dizel seçerdim. dizel araca haftada bi kez binmek yada aracı çok yatırmak iyi olmuyor. benzinli motora az binilsede sıkıntı olmaz.

• Jetta'ya multimedia çözümler var, eğer derdin oysa. Hatta çok ucuza bluetooth kitler bile var.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

hocam her ikiside dizel

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

aa bilmiyordum hocam açıkcası biraz o zaten jettanın yeni kasa gelmedi Türkiye ye nereden bulabilirim bu kitleri sanayide filan taktırabilir miyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    4 yıl önce açıldı
    Civic mi, Cruze mu?
    10 yıl önce açıldı
    clio mu i20 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soruştur biraz, ben bi ara Jetta bakıyordum. Belirli bir modelden üstünde yeni tip multimedia olduğundan bluetooth vardı zaten. Bazılarında multimedia'da bluetooth aktif değil, serviste açtırmak için para bayılıyordun. Ki o paraya gidip yeni multimedia ekran alınırdı. Sonra bi galeride jetta'da parrot marka bi kit gördüm. Müzik için değil galiba ama sesli görüşme için mikrofonu dahi takılıydı, solda far ayar düğmesi üzerine monte etmişlerdi. Çok da aykırı durmuyordu. Tabi istersen kitlerden taktırabilirsin, onlarda ortada bir kablo derdi yok. Orijinal gibi oluyordur. Jetta tam senlik yapış :)

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

eyv reis diyim onlara sizde skoda kalsın bilmiyordum böye takılabildiğini bayi bile takıyormuş bunu bayının 1/3 fıyatına yapanı kesın bulurum saolasın tekrardan

• kullanım kolaylığı olarak Jetta derim. Superb iyi güzel ama o cüsse ile manevra, park, vs. sıkıntı yaratabilir.

• Borakhan B kullanıcısına yanıt

bende de o mantığa ek olarak yaş uyumu olmaması beni jettaya yönlendiridi

• Krallar gibi superb'e binsene ne yapacaksın jettayı. İkisi de benzer zaten, daha prestijli olan iyidir.
  • Superb hem daha yeni hem de daha geniş bırak annen baban rahat etsin ileride daha çok araba alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.