Şimdi Ara

Jetta Sahipleri Tecrübelerinize İhtiyaç VAR!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir konuda sizin bilgilerinize ciddi ihtiyacım var ben 31-32 Milyar civarı bir araç almayı düşünüyorum.

Ama araç triptonic olması gerekmektedir, piyasada triptonic dizel araba kategorisinde yaptıgım araştırmalar sonucunda En iyi hem dizel hem triptonic arabanın c4 olduguna karar verdim şimdi sorun şu ;
    Jetta Primiline Triptonic 1.6 100 Beygir araba almayı düşünüyorum bu araçların 2008 model arabaları 30-31 milyar civarı şimdi diyorum bu paketten alayım Jpg taktırayım bineyim hem 2008 model hem lpg li hemde sağlam bir araba olur diye düşünüyorum.
    Diğer taraftanda 2008 model citroen c4 triptonic dizel alayım diye düşünüyorum ve düşünmekten fenalık geldi bu konuda arkadaşlar yardımcı olursanız memnun olurum hangisini tercih edeyim üstatların bilgilerine ihtiyacım var?

• Merhaba Efsane Adam,

Çok kilometre yapmıyorsanız dizel almanıza gerek yok. JETTA alıp LPG ile uzun yıllar rahatça binersiniz. 102 HP şehiriçinde ve şehirdışında, spor arabalarla yarışmayacaksanız, yeter. Aynı konuda değişik forumlar da var. Araştırırsanız cevap bulursunuz.

Selamlar,

Taner Göde
  • Siz Jettamı dıyorsunuz üstat yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.