Şimdi Ara

JETTA TDİ- VOLVO S40 D2?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese slmlar. 2.5 ay önce jetta tdi trendline için sipariş verip kapora ödemiştim. araç 10 güne kadar gelicekmiş. Arka park sensörü de taktırıcağım için son zamla fiyatı 58 bin i buluyor. Durum böyleyken Volvo S40 D2 baz modelide 60 bin lira liste fiyatı görünce arada kaldım. Siz ne düşünüorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

• Çok para çok

Şöyle bir baktımda,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hemen-teslim-2012-sifir-km-jetta-1-6-tdi-62553582/detay/

Bu aracın aynısı alıcaksınız. 58 bin liraya değer mi gerçekten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 24 Ekim 2011; 18:24:47 >
  • Trendline Jetta;
    Hız sabitleyici, esp, yokuş kalkış desteği, sensör paketleri, sis farları, direksiyon fonksiyon tuşları vesaire yok.

S40 D2;
    Hız sabitleyici yok, esp var, direksiyon fonksiyon tuşları var. Ayrıca güçlendirilmiş 4+4 hoparlörlü ses sistemi gibi ekstraları mevcut.

Ama Volvo eski kasa, güncellenecek yakında. Volvo'nun artıları dilediğince çok olsun; 1 sene sonra üretimden kalkacak kasadansa yeni kasa almayı tercih ederim. Vw grubu araçlarını sevmesem de, ben olsam Jetta alırdım.
  • esp olmayan araca 60 bin lira vermektense isterse yeni kasası çıktıgı halde bana eskisini satıyor olsunlar S40 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

esp olmayan araca 60 bin lira vermektense isterse yeni kasası çıktıgı halde bana eskisini satıyor olsunlar S40 alırdım.

bir antivw daha
  • 58 bin lira sadece dizel motorlu Jetta....
  • kardeşim yapmayın bunu artık.
    65k ya 2007 full 65000 de volvo xc70 aldım.
    60k bunlar meksika malı arabaya çok değil mi?
    illa vw diyosan;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ozkoc-otomotiv-den-boyasiz-22-500-km-de-variant-dsg-2-0-tdi-61709676/detay/
    bunu da galeriye düşmeden önce 55k ya düşürtmüştüm.
    acele etmeyin hergün biraz vaktinizi 2. el bakmaya ayırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Honda Civic vs Wv golf
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler yorumlar için ..ikisininde eksikleri var o bir gerçek bütçe malum. 0 km, sağlam sedan dizel diyince benim aklıma bunlar geliyor.
  • arkadaş yapmayın ya. sene olmuş 2011 hala şu vw ye yedirmeyin paralarınızı. doğuş oto denen o şirkete kazandırmayn paralarınızı allah için ya...
  • Bence volvo s40 d2 daha doğru bir tercih olur.
  • sadece ikinci el değer kaybı ve pahalı parça servis fiyatı için bile jetta dostum volvo s 40 alınca en az 5 yıl binmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

ben olsam sıramı satardım malum araç yok 10 gün de iyi bir zaman...bir de ne kadar boş bir donanımı varmış trenline jetta nın insanın içine oturur verdiği para...

Selamlar, trendline jetta için aralıkta teslim edecek bayiler mevcut, comfort paket için sıkıntı var,bayiler tek tek aranırsa oda bulunur bence, abartıldığı kadar değil yani, ciddi fiyatlar bunlar arkadaşlar.
  • Volvoyu seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Çok para çok

Şöyle bir baktımda,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hemen-teslim-2012-sifir-km-jetta-1-6-tdi-62553582/detay/

Kapakline mı oluyor bu

• quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Çok para çok

Şöyle bir baktımda,

Kapakline mı oluyor bu

• canını seviyorsan volvoyu seç.
  • Sıfır olması şart mı,

o fiyatlara ikinci el temiz ve daha donanımlı bir çok araç var.
  • Esp'siz o paraya araç olmaz.
  • Volvo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necromancerr

Herkese slmlar. 2.5 ay önce jetta tdi trendline için sipariş verip kapora ödemiştim. araç 10 güne kadar gelicekmiş. Arka park sensörü de taktırıcağım için son zamla fiyatı 58 bin i buluyor. Durum böyleyken Volvo S40 D2 baz modelide 60 bin lira liste fiyatı görünce arada kaldım. Siz ne düşünüorsunuz paylaşırsanız sevinirim.

üstad 15 gündür bende senin gibi volvo s40d2 dinamik+premium paket araçla jetta arasında kaldım. 2011 model comfortline 1.6 tdi bir araç aldım arkadaşımından aldım aracı 11000 km volvoyu çok inceledim test sürüşü yaptım araba çok güzel biraz daha araştırmadan sonra focusla aynı alt yapısı olduğunu öğrendim.. karar vermemdeki en önemli etken ikinci el satış kolaylığı oldu.yarın satıyorum desen jettayı satarsın ama volvo da hem değer kaybı hemde süreç uzun olur...jettayı beğenmeyenlere saygı duyarım araç çok güzel süspansiyon güzel yol sesi az motor sesi aşırı değil sonuçta doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum... jetta doğru tercih

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.