Şimdi Ara

Jetta ve Passat aynı paraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

61.000 TL fiyatta olan Yeni JETTA 1.6 TDI Highline DSG mi
    61.000 TL fiyatta olan Yeni PASSAT 1.6 TDI Trendline mı

şimdi arabadan anlasan farklı iki sınıftaki arabayı karşılaştırmazsın muhabbetlerine girmeyelim lütfen biliyorum birinin C, birinin D sınıfı olduğunu
    ancak mesele şu ki fiyatları tamamen aynı ve birisi C sınıfının olabilecek en full seçeneği, diğer D sınıfının olabilecek en boş seçeneği.

siz olsaydınız seçiminiz ne olurdu?

Cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adf__ -- 1 Mayıs 2011; 1:06:01 >

• benden 1 oy jetta ya
  • İki aracıda kullanıp içine bindikten sonra passat demiyecek kişi sayısı azdır diye düşünüyorum.Ben passat'ı seçerdim.

Jetta'da ciddi manada malzeme'den çalmışlar her noktada.Benim polo'nun kapıları bile daha kaliteli.En azından polo'nun kapılarında kumaş kullanılmış.
  • Yeni Jetta'yı plazaya gidip inceleyin. Sorunuzun cevabını kendiniz bulursunuz. Bırakın Yeni Passat'ı, eski kasa Jetta ve Passat bile Yeni Jetta'dan çok çok üstün araçlar.
  • Otomatik vites zorunluluksa Jetta. Yoksa Passat.

Ayrica otomatik vites bir donanim degildir. Bir sanziman turudur. Donanim seviyeleri hicbir ureticide yakit ve sanziman secenegine gore belirlenmez. O bakimdan gercek karsilastirma bence soyle olmali:

1.6 TDI Highline Jetta: 57.600
    1.6 TDI Trendline Passat: 61.400

Yani ayni motor ve sanziman seceneginde donanim olarak en bos Passat en dolu Jetta'dan gene 4.000 TL civarinda pahali. Donanim kendi basina aradaki sinif farkini kapamaya yetmiyor. Bu da size ayrica bir fikir verir umuyorum.

Yillik kullaniminiz cok fazla olmayacaksa ve otomatik vites tercihinizse ayni fiyata 1.4 TSI DSG Trendline Passat da bir secenek olabilir.
  • passat'ı secerdım. D sınıfı her zaman C den daha ustundur benım ıcın. Ic boyutlar, aks mesafesı, surus zevkı vs. benım ıcın donanımdan once gelır.
  • Ben de Passa t 1.6 TDI comfortline 2012 model yılı olarak yazıldım. Ancak halen tereddütlerim yok deyil.
    - Her ne kadar dizel torku kuvvetli deselerde bu notor bu aracı ne kadar ceker yada sürüş keyfi olarak çok rahatsız eder mi bilemiyorum.
    - Şu andaki fiyatı 66.400 TL olarak görülüyor. Ağustosta bakalım ne kadar isteyecekler.
    Görüşlerinize göre tekrar değerlendirebilirim.
    İyi pazarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • passat, zaten 2 aracın koltuğuna oturup 2 dakika sürüş yap sen de passat dersin.
  • passatın comfortline'na çıkıp, passat alın....
  • DSG keyfi ve donanımlı araba olması ağır basar, Jetta derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adf__

Arkadaşlar bir sorum olacaktı.

61.000 TL fiyatta olan Yeni JETTA 1.6 TDI Highline DSG mi
    61.000 TL fiyatta olan Yeni PASSAT 1.6 TDI Trendline mı

şimdi arabadan anlasan farklı iki sınıftaki arabayı karşılaştırmazsın muhabbetlerine girmeyelim lütfen biliyorum birinin C, birinin D sınıfı olduğunu
    ancak mesele şu ki fiyatları tamamen aynı ve birisi C sınıfının olabilecek en full seçeneği, diğer D sınıfının olabilecek en boş seçeneği.

siz olsaydınız seçiminiz ne olurdu?

Cevaplar için teşekkür ederim.

Selamlar,

Kesinlikle gidin ikisinide test edin farkı görüp direk passat alırsınız. Hatta bu kadar para vermişken 5.000 TL daha ekleyip
    Passat 1.6 TDI Comfortline alın derim. Seçiminiz şimdiden hayırlı olsun...

• hız sabitleyici,yağmur sensörü,tam otomatik klima,ön sis farları,navigasyon,far yıkama sistemi.Bunlar benim gözüme parçan jetta highline'ın passat trendline a göre artıları gözümden kaçan başka şeylerde olabilir.yeni jetta tip olarak çok güzel bence gayet geniş ve ferah.ama D sınıfı araca bineceğim donanım önemli değil diyorsanız tabiki passat.passat'ın yakıt değerleride şehir içi 0.4 daha az görünüyor.ben tercihimi jetta'dan yana kullanırdım.tercih meselesi.
  • Jetta dedim..Mayıs 2. hafta teslim alıyorum..Hemde DSG siz...
    Araba alma süreci çok ilginç ve komik bir süreç gerçekten..

Diyelim ki 25 000 TL bütçeniz var...
    2. el bir VW alacaksınız biri diyor ki ya kardeşim 2. ele o fiyatı vereceğine 35 000 e sıfır polo al:))
    Gidiyorsun bayiye bakıyosun satıcı diyor ki o donanım çok zayıf 3 000 daha ver üst donanımı al..38 000 tl
    Bu sefer yanındaki arkadaş diyor ki abi ne yapıyosun bak GOLF 42 000 tl:)))
    İiyde o çok yakıyor en iyisi onun dizelini alalım..46 000 tl
    Oldumu şimdi Jetta 48 000 tl :))) ver 2 tl daha onu al..
    Kardeşin diyor ki abi jetta alınır mı o paraya bak tredline passat ............vs vs vs...

Arkadaş bakacaksın cebine ve istediğin arabayı alacaksın ötesi yok;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.