Şimdi Ara

jewelcrafting bilenlero_O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jc kastım 275 yaptım iyi para kazandıracağını söyledir fakat hep paramı yiyor... para yetştremiyorum .. neyse asıl sorum şu neler yapabilceğim ki para kazandıracak... bilen arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa sevinirim... ayrıca frumda arama yaptım konu yoktu yoksa konu açmazdım...teşekürler

• Para kazanmak istiyorsan ve bunu JC ile yapmak istiyor isen 375 olman lazım 1, miner olman lazım 2.
    Miner olmazsan AH'yi çok iyi takip etmen lazım. Malesef JC kasarken çok gold yiyen bir meslek. Ama hem Miner olup hem Jc olursan 375 skillde olursa iyi gold kasabilirsin, aksi halde zor.
  • Her allahın günü Ah de recipe takip ediceksin,öncelikle 375 olman lazım,yeni sezon geliyor,jc lar şimdi paraya para demiyecek yine...
  • + exalted olman gerekli bir çok faction ile, receipe istiyorsan :)
  • yine bu forumda daha once okuduguma gore asil para kazandiran prospecting diye biliyorum. Ah den adamantite orelari topluyorsun cikan gemleri satarak para kazaniyorsun. Her 3 prospectte 1 mavi gem cikiyor diye yazilmisti para ondan kasiliyormus. bu yazdiklarim tamammen forumda okuduklarimdir ben denemedim hic. tabi bu birde serverla alakali serverda jc sayisi fazla ise rekabet cok olacagindan boyle para kazanamayabilirsinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeroC

yine bu forumda daha once okuduguma gore asil para kazandiran prospecting diye biliyorum. Ah den adamantite orelari topluyorsun cikan gemleri satarak para kazaniyorsun. Her 3 prospectte 1 mavi gem cikiyor diye yazilmisti para ondan kasiliyormus. bu yazdiklarim tamammen forumda okuduklarimdir ben denemedim hic. tabi bu birde serverla alakali serverda jc sayisi fazla ise rekabet cok olacagindan boyle para kazanamayabilirsinde.

Evet bu dediklerini ben yazdım ki artık bu para kazanma yöntemi daha da ilerledi. Yaptıgım hesaba göre AH tan alıp prospect ettiğin zaman %40 civarında kar elde ediyordun. Ama şimdi JC lere gelen yeni skill ile prospectten arda kalan ÇÖP ler %100 ihtimalle mavi bir gem veriyor ki 2.4.2 ile küçükte olsa epic gem cıkarma şansın var.
    Serverla felan alakalı oldugunu sanmıyorum cunku her çarşamba günü insanlar yeni itemler alıyor (en fazla çarşamba günü) ve bu itemlerin hemen hepsi gem istiyor dolayısıyla sorun olmuyor. Talep çok fazla yani ;) Şu an bende 2 şer stack JC material i var ve bunları S4 e bekletiyorum. toplamda 200den fazla material var ve bu sayı her geçen gün artıyor ve artıcak.. 1 tanesini 30gden satsam ortalama 6000 g ediyor.

• jc kasarken en çok para yiyen mesleklerden biri bende bütün mavi recipeler mevcut ve bu mesleğe 5k ya yakın gold harcadım bırakında kazanalım biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİABLO EN İYİ UNİQUE İTEMLER
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prospecting malzeme alınıp kasılmaz, dediğim gibi Miner olursun öyle kasarsın kendin yoksa o iş yaş. Yapacağın şey; Rep kasacaksın, exaltedda alının design ları alıp öğreneceksin (Örnek: Consortium exalted da alınan "Relentless earthstorm diamond" meta gemi). Mesela ben 2k gold harcamışımdır jc kastığımda. Lakin Şu ana kadar bana en az 10k gold kazandırmıştır. 75golda earthstorm diamond alıp 150golda relentless çok sattım. Tabi serverının ekonomiside çok mu çok önemli. Uğraşamam diyorsan direk toplayıcı ol = Skinner ve Herb. Millet dailylere asıldığından şu sıralar doğru dürüst toplayan yok. Toplayıp satabilirsin, hem gezmiş olursun haritalarda :) Şehirde kapalı kalmazsın << Bu da bir tavsiye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.