Şimdi Ara

Jiayu G4'e hiç bi şekilde rom atamıyorum, brick mi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ya da 3 gün önce gece Jiayu G4 telefonumu kapatıp şarja taktım. Sabah açtığımda ispanyolca yazılar ve bir de tuş bulunmak üzere android sistemim açıldı.
    O tuştan başka bir de ekran görüntüsü çekebilme özelliği dışında telefonun hiç bi özelliğini kullanamıyorum. Zaten ne menüler geliyor ne de başka bişey.
    O tuşa bastığımda ise CWM Reco. modu açılıyor.

Denediğim yöntemler;
    1) SP Flash tool ile custom rom kurmayı denedim fakat aşağıdaki gibi bi hata aldım.
    2) Başka bi SP Flash tool versiyonu ile denedim yine aynı hatayı aldım.
    2) CWM ile rom yüklemeyi denedim fakat E:Can't open /cache/recovery/last_log' diye bir hatayla karşılaştım.
    3) Wipe denedim yine aynı ispanyolca yazılar.
    4) 3 farklı sd kart ile denedim CWM ile rom yüklemeyi yine aynı hatayı aldım.
    5) Daha önceden backup almıştım onda da 2. maddedeki hatayı aldım.
    6) Başka bir Jiayu G4'ün backupunu alıp restore etmeyi denedim fakat yine aynı hatayı aldım.
    7) İngilizce forumları okudum ama pek bişey anlayamadım, bi kaç kişinin başına gelmiş bu durum.

Bu denediğim yöntemlerin hiç birisi işe yaramadı

Daha önceden onlarca kez attığım şekilde rom atmaya çalıştım. Yani ilk defa yaptığım bi işlem değil bu.
    Acaba telefonum brick mi oldu diyeceğim fakat bildiğim kadarıyla brick hiç bi şekilde açılmayan telefon oluyor.

Daha önceden başına gelmiş olan ya da bana yardım edebilecek olan varsa çok makbule geçer.

Jiayu G4'e hiç bi şekilde rom atamıyorum, brick mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harzeban -- 8 Mart 2014; 15:40:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.