Şimdi Ara

jiayu g5 alıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir hafta sonra çinden gelecek arkadaşıma Jiayu G5 6589T 2 gb ram 32 gb model telefon siparişi verdim

telefonun 4.5 inçlik ekranı çok hoşuma gitti ve bunda karar kıldım ancak telefona nasıl imei atacağımı bilmiyorum

elimde bozuk bir sony K750 i model eski telefon var, bu telin imeisini atarsam 3G internet faydalanabilirmiyim

2 hattıda kullanabilmek için 2 ayrı telefonun imeisini ayrı ayrı mı atmam gerekecek

özellikle imei atma konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tesekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoban -- 20 Ocak 2014; 0:16:16 >

• banada versene sipariş
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoban

arkadaşlar bir hafta sonra çinden gelecek arkadaşıma Jiayu G5 6589T 2 gb ram 32 gb model telefon siparişi verdim

telefonun 4.5 inçlik ekranı çok hoşuma gitti ve bunda karar kıldım ancak telefona nasıl imei atacağımı bilmiyorum

elimde bozuk bir sony K750 i model eski telefon var, bu telin imeisini atarsam 3G internet faydalanabilirmiyim

2 hattıda kullanabilmek için 2 ayrı telefonun imeisini ayrı ayrı mı atmam gerekecek

özellikle imei atma konusunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tesekkür ediyorum

İmei değiştirme çok basit. Her yerde bulabilirsin. Forumda onlarca konu açılmış, anlatılmıştır herhalde..
    Bahsettiğin telefonun imei numarası olur. Başka bir tel de olsa 3G'den faydalanırsın, hiç farketmez. 2 Hattı da kullanacaksan, tabi ki 2 imei numarasını ayrı ayrı değiştirmen gerekecek.

• wedath kardeşim
    ne yazıkki olmadı hafta sonu mobiluncle ile jiayu g5 telefona eski kullanmadığım sony ericson k750 telefonun imeisini çaktım

telefon çalışıyor ancak veri bağlantısı olmuyor

ilk başta gelen ayar mesajlarını şifreyi bilmediğim için telefona kaydedemedim, daha sonra avea 500 aradım sistem telefonun sony olduğunu ve

3 g desteklemediğini söyledi, müşteri temsilcisi ile birebir görüşmedim

illa 3 g destekleyin bir telefon mu bulmam lazım

bu ayarlar apn bölümüne ellede yazımabilyormuş nasıl yapacağımı bilmiyorum

yardımcı olursan sevinirim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 20 Ocak 2015; 8:50:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.