Şimdi Ara

Jiayu G5 geldi, yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün dört gözle beklediğim Jiayu G5 2gb 32 rom siyah renk telefonum geldi,

ilk defa çin telefonu kullandıgım için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

aramama rağmen sitede MTK6589T telefonlar için pratik şekilde imei değiştirme çözümünü bulamadım , bilgisayara program atarak yapmayı beceremedim,bigisayarı işin

içine katmadan sadece menüyü kullanarak imei değiştiremiyormuyuz?

___ sadece bu videodan bir şeyler anladım http://www.youtube.com/watch?v=4gRAlf--D8E

telefon kasa bakımından çok şık duruyor ancak bozarım endişesiyle fazla kurcalamadım şu an tablet gibi birkaç uygulama yükleyip oyun oynuyorum

antutuda 16000 skor aldı, kamerası fena değil, benim en çok hoşuma giden ekranın netliği oldu (samsung ace den sonra bu tel için normal tabi .. :) )

manisa da telefoncuların root atma ve imei değiştirebileceği konusunda şüphelerim olduğu için onlara telefonu emanet etmeden sizden yardım istiyorum

yardımcı olursanız çok sevinirim
     Jiayu G5 geldi, yardım lütfen... Jiayu G5 geldi, yardım lütfen...

• Hocam mtk6589 la ayni sekilde yapiliyor gizli menuden yani internette kolayca bulursunuz tavsiyem 3glibir cihazin imeisini basin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili kardeşim
    öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkürler aynen dediğin yaptım ve dün elime gecen jiayu G5 tel çalıştı ancak avea hat üzerinde veri bağlantısını bir türlü açmıyor eski tel sony k750 i modeldi APN TURKEY yükledim olmadı aveaya AYAR yazıp 9999 a gönderdim birsürü ayar mesajı geldi ama kaydetemedim
    yardımcı olursan cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoban

sevgili kardeşim
    öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkürler aynen dediğin yaptım ve dün elime gecen jiayu G5 tel çalıştı ancak avea hat üzerinde veri bağlantısını bir türlü açmıyor eski tel sony k750 i modeldi APN TURKEY yükledim olmadı aveaya AYAR yazıp 9999 a gönderdim birsürü ayar mesajı geldi ama kaydetemedim
    yardımcı olursan cok sevinirim

Dostum apn ayarini el ile kendin yapmalisin avea wap degil avea internet olmali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.