Şimdi Ara

Jinekomasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşındayım. Bende jinekomasti olduğunu düşünüyorum. Bilmeyenler için kısaca söyliyim, erkeklerde meme dokusunun kadınsı bi hale girmesine denir. yani kısaca göğüslerim büyüdü biraz. bunun için baya bi araştırma yaptım ama söylenenler ameliyattan ibaret.

Ben ameliyat olmak istemiyorum ki daha aileme söylemedim bile bu konuyu. alternatif çözümler var mıdır?

benim düşüncem bodyle göğüs kası geliştirmek, sanki düzelebilir diye düşünüyorum. biraz emek harcamam gerekecek ama göğüslerimin kadın göğsü gibi olmasından daha iyidir heralde.

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Kilo'dan doalyi öyle gözükğyor olmasin? Mesela ben 97kg idim suan 88kg suan body'ede gidiyorum duzelme falan var yani
  • kilo da var. 75 kiloyum. vücudum baya yağlı. çocukluktan beri böyle. ama benim kilomdaki diğer arkadaşlarımda benimki kadar değil. yani tamam kilodan belli miktarı ama benimkiler çok büyük.
  • gogus kası gelistirseniz dahi üzerindeki tabaka kaybolmayacak
    yanı gogsunuz dahada buyuyecek (ve daha kotu gorunecek)
    dolayısı ıle jınekomastının tek tedavısı cerrahıdır
    gecmıs olsun.
  • bendede var o dert kiloyla alakasi yok 130/ 140 kilo olup 1gr olmayanlar var tek care estetik ve plastik cerrahi bir body hocasina sorma sansin varsa sor sana gogusteki yagin erimecegini soylicektir ben 3 ay gittim spora gobek fln gitti ama gogus gitmedi sakin yagin ustune body yapma daha cok gelisir buyur cok arastirdim ben ameliyatla dumduz oluyor sigortan varsa hic durma
  • arkadaşım jinekomasti varsa o doku ameliyattan başka hiç bir şekilde gitmez diye biliyorum. ister kas yap ister 100 kilo al
  • o dokunun gitmeyeceğini biliyorum da kas yaparsak belki belli olmaz diye düşünmüştüm. yalnız spor yapınca daha kötü olcaksa ne yapmam gerekiyo? sporu bıraksam ayrı dert, yapsam ayrı dert
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skolyoz
    6 ay önce açıldı
    Skolyoz grafisi
    2 hafta önce açıldı
    JİNEKOMASTİ FİYAT
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle en kısa süre içerisinde endokrinoloji bölümüne gidip tahlil yaptır.
    Durumla ilgili ayrıntılı bilgi sahibi ol.
    Zaten cerrahisi çok basit.
    Diğer hormon sayımların ne alemde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.