Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ameliyat oldum bugün, şu an istirahat halindeyken yazıyorum. Her türlü soruyu sorabilirsiniz.
geçmiş olsun kardeşim öz güveninde buyuk bir artış olacaktır diye tahmin ediyorum o yüzden her turlu ağrısı sızısı ve parasına değer bence
Gecmis olsun acil sifalar diliyorum.
Fiyat ne kadar hocam ? İstirahatiniz ne kadar sürecek ?
Gardaşım hızlı iyileşmeni dilerim düz memişlerin hayırlı olsun. Aynı ameliyatı 4 yıl önce oldum ben de senin sorularını cevaplayabilirim
Zorluğu var mı hocam, rahat mısınız?
O ney la
Çok saolun hocam, bendeki çok fazla belli olmuyorsu, çünkü spor yapıyorum ama gene de sıkıntı. Cidden çözülmesi gereken bir problemdi
Evime geçtiğim zaman tüm temel soruları ana konuda cevaplayacağım, fiyat 4500 istirahat 10 15 gün yeterli ama bu vakaya göre değişir.
Narkoz girince işin içine zor hocam en küçük ameliyat bile. Ama rahatım çok şükür. Önce vaser lipo ile yağlar alındı. Daha sonra cerrahi operasyon ile meme dokusu alındı.
bako39B
kullanıcısına yanıt
Saolun hocam, çok şükür. Benim sorum kaç litre yağ çıktı, ya da operasyonunuz hangi adımlardan oluşuyordu.. Sadece lipo, sadece cerrahi ya da ikisi mi gibi.
Before after ss istiyoruz
Boyun ve kilon kaçtı?
Memelerinin büyüdüğünü ilk ne zaman farkettin ve ameliyata kadar kaç sene geçti?
BilinmezlikB
kullanıcısına yanıt
Geçmiş olsun hocam, before after özelden atma imkanınız var mı?
kendi0K
kullanıcısına yanıt
1.83 m, 88kg fakat vücut geliştirme yapıyorum. İlk 18 19 gibi, fakat hep fittim. 25den sonra sıkıntı oldu. 29da ameliyat oldum.
Ss atacağım müsait bir zamanda.
BilinmezlikB
kullanıcısına yanıt
Her ikisi de yapıldı meme dokusu alındı, fazla deri çıkarıldı, meme başı küçültüldü çevresine liposuction yapıldı bi sürü işler kaç litre çıktı hatırlamıyorum ama 2 büyük kavanozda elime verdiler aha bunlar memelerin bu da çıkan yağ diye
Keske bende dd olsa.
bako39B
kullanıcısına yanıt
Sizde baya ileri seviyeymiş hocam o zaman. Kaç tlye olmuştunuz
Hocam o bölgede beze oluyor mu? Oluyorsa sizin kaç mm ydi.