Şimdi Ara

JİNLUN 250-5 HAKKINDA ACİL BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

REsimde görülen motor 12.000 km de 2005 modeldir.
    250 liktir arkadaşlar.
    bu motor ne kadar eder ve motor yapısı ile nasıldır ?
    bu markanın yedek parca sorunu varmıdır ?
    yapımı hangi ülkeye aittir ?
    yakıt ları şehir içi ve şehir dışında ne kadardır.?
    var olan E sınıfı ehliyetime A2 işletsem ne kadara mal olur ?
    bu motorların alım satım işlemi ne kadar tutuyor ?

• bu konularda yardımcı olacak arkadaşlar yokmudur ¿
  • Motor hakkında net bilgiyi kullanan arkadaşlar daha net vericeklerdir umarım..
    A2 ehliyet sana okul ücreti hariç 190 ytl falan patlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Motor hakkında net bilgiyi kullanan arkadaşlar daha net vericeklerdir umarım..
    A2 ehliyet sana okul ücreti hariç 190 ytl falan patlar

HOcam teşekkür ediyorum ama hiçbir arkadaş cevap atmadı demekki bilgi sahibi olan arkadaşlar ya burada değiller yada bilgi sahibi arkadaş burada yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

JİNLUN 250-5 HAKKINDA ACİL BİLGİ

REsimde görülen motor 12.000 km de 2005 modeldir.
    250 liktir arkadaşlar.
    1 bu motor ne kadar eder ve motor yapısı ile nasıldır ?
    2 bu markanın yedek parca sorunu varmıdır ?
    3 yapımı hangi ülkeye aittir ?
    4 yakıt ları şehir içi ve şehir dışında ne kadardır.?
    5 var olan E sınıfı ehliyetime A2 işletsem ne kadara mal olur ?
    6 bu motorların alım satım işlemi ne kadar tutuyor ?

1 ne kadar ettiği hakkında pek bir fikrim yok fakat km yüksek çinli motor pek önermiyorlar...

2 bu marka dediğin çin malı olduğu için yedek parça sorunu olcağını düşünmüyorum.

3 PRC :)

4 ortalama litre veremem fakat arkadaşımda kanuni tiger var motor ları aynı gibi yakıt bakımından seni memnun eder yani az yakıyor ;)

5 bi fikrim yok

6 bi fikrim yok

• teşekkür ederim arkadaşım..
  • oldukça kalitesizdir. çin malıdır.
    şu an gideri 1000 civarıdır max. hatta o para bile etmez. çünkü çinlinin yapacağı max kmye ulaşmıştır. almana değmez. bir sıfır çinli 2000 ytl ye alınır ve max bu kadar gider ömrü. sana satmaya çalışana aldırma. maz 1000-1500 km gider o motor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

oldukça kalitesizdir. çin malıdır.
    şu an gideri 1000 civarıdır max. hatta o para bile etmez. çünkü çinlinin yapacağı max kmye ulaşmıştır. almana değmez. bir sıfır çinli 2000 ytl ye alınır ve max bu kadar gider ömrü. sana satmaya çalışana aldırma. maz 1000-1500 km gider o motor.

hocam japonlarada yönelemiyorum cünkü fiyatlar yüksek. hayırlısı olsun paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
    araştırma yapmaya devam edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

oldukça kalitesizdir. çin malıdır.

Katılmıyorum . Gideri 1000 YTL demişsin , Sıfırı 4.300 YTL civarı diye biliyorum . Kaç para yaptığı resimden değil motoru incelerken anlarsılır ve 1000-1500 km gider demişsin kac km gidecegi hakkında yorum yapamazsın herkezin kullanımına göre degisir . Motorun bakımları yapılmışsa ve garanti kapsamından cıkmamıs ise bence bayağı kullanırsın daha 12000 kmde düzgün kullanılırsa uzun süre daha kullanılır .. ;)
  • bir milyar bile çok edeceği en fazla 750 800 p.r.c üretimi yani hakiki china malı'dır yanlız işin ilginç yanı yakıtı düşük oluyo diyolar çözemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobusalemi

bir milyar bile çok edeceği en fazla 750 800 p.r.c üretimi yani hakiki china malı'dır yanlız işin ilginç yanı yakıtı düşük oluyo diyolar çözemedim..

Madem Öyle Sen Almışsın 4.300 YTL civarı fiyat kullan 2 sene daha sonra sizde satarmısınız 750-800 e?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phanters01

quote:

bir milyar bile çok edeceği en fazla 750 800 p.r.c üretimi yani hakiki china malı'dır yanlız işin ilginç yanı yakıtı düşük oluyo diyolar çözemedim..

Madem Öyle Sen Almışsın 4.300 YTL civarı fiyat kullan 2 sene daha sonra sizde satarmısınız 750-800 e?

hayır aklı vede mantığı olan bu aleti almaz bile öyle değilmi salakmıyım ben o kadar para vereceğim yaw 4,300 ytl ikincieli para etmeyen motor..
  • Arkadaşlar 700-800 ytl lerden bahsediyorsunuz. çin malı bu tip motorların arasında en yakışıklı olanı bu kasa olarak. 150 cc olanlar 1.500 ila 2000 ytl arasında 250 c olanları 2000 ila 2.750 ytl arasında.
    internetten yaptığım araştırmalardan sizlere bu fiyatları söylüyorum..
  • yaman53; alma elinde patlar ben sana diyeyim kimse demezse heh sonra aldım elimde kaldı nie demedniz deme ucuz bişey alda bari elinde kalsada üzülmessin..
  • Kalmaz Elinde Neden Kalsın Parcası Var Herseyi Var Siz Gelmişsiniz 750 - 800 Ne 750 - 800 ü 2.el schooterlar gidiyor o paraya 100 lük 150 lik bu motor 250 cc motor daha 12000 km de düzgün kullanıldıgı zaman neden elinde kalsın ya motorun durumu iyi ise , bakımları yapılıyorsa ve garanti kapsamı içerisinde ise uzun süre kullanılır Çin malı diye bu kadar yerin dibine sokmanıza gerek yok sonucta piyasadaki motorların %90 nı Çin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanters01 -- 12 Mayıs 2008; 9:29:18 >
  • piyasa china malı kaynıyo o fiyata güzel bir scooter veya vitesli motor'da alınabilir n gerek var o kadar para vermeye yazık qünah..
  • quote:

piyasa china malı kaynıyo o fiyata güzel bir scooter veya vitesli motor'da alınabilir n gerek var o kadar para vermeye yazık qünah..

hocam ya ben sizin yaşadığınız ülkede yaşamıyorum yada siz benim yaşadığım ülkede yaşamıyosunuz.
    scoter le chopper birmi allah aşkına? 2.000 ytl scoterr in ikinci eline değil sıfırına bile ben kendi fikrimce söylüyorum verilmez..
  • quote:

quote:

piyasa china malı kaynıyo o fiyata güzel bir scooter veya vitesli motor'da alınabilir n gerek var o kadar para vermeye yazık qünah..

hocam ya ben sizin yaşadığınız ülkede yaşamıyorum yada siz benim yaşadığım ülkede yaşamıyosunuz.
    scoter le chopper birmi allah aşkına? 2.000 ytl scoterr in ikinci eline değil sıfırına bile ben kendi fikrimce söylüyorum verilmez..

anladım da dediğini geçen honda bayisinde honda rebel 2,500 ytl ye qitti yazık üzüldüm motora ama 500 ytl koysam alırdım baktım ki boşuna masraf yapcam gerek yok dedim salladım yani demek istediğim şu ki almışken bir kere al örnek benim qibi ileridede rahatına bakarsın kısacası china mallarındna mümkün olduğunca uzak dur..

• quote:

Buna katılmıyorum.. herkesin beklentileri ve zevkleri farklıdır.

Gilera Runner XVR 200 21HP Son hızı 160km/h
    Gilera Nexus 500 48HP Son hızı 230km/h

örnekler çoğaltılabilir ama bence scooter'ı motosiketten saymayan zihniyetten olmayın!
  • quote:

Evet Vitesli Motor Alabilirsiniz. Bu Jinlun da Vitesli !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanters01 -- 9 Mayıs 2008; 20:03:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.