Şimdi Ara

John Titor'un Sırrı hala çözülmedi mi ? (konu silinebilir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

gidip araştırma yaptın mı gelip bunu söyliyorsun :) bizler hep böyleyiz zaten kulağımıza gelen bilgiye palavra,saçma deriz. (bilginin doğru olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)

Bizim evin altinda canavar var mart ayinda cikip butun insanlari yiycek. Sen de bunu arastir, hadi bakalim.

ver adresini gelip bakim. bakalım neymiş seni korkutan.

Beni korkuttugu nerden cikti? Arastir bul iste var mi oyle bi canavar.

kardeşim ne diye gelip dalga geçiosun. uydurdum mu sanki bunları. araştırdım bulduğumu sizlere söyledim amacım paylaşmak. doğruysa doğru yanlışsa yanlış. artıkm cevap vermenize gerek yok.

• Hesap makinası bile doğru prpgramlanırsa debug yapabilir. Neyin kafası allasen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bend

@GGAJT
    IBM nin bir puştluğu olma ihtimali varmı acep

hocam bu olay 2000'lerde geçiyor o bilgisayar 1980'lerde kullanılıyor. bugün bir resimde montaj olup olmadığını herkes anlayabilir. sonuçta teknoloji o kadar ilerledi. Şuan kullandığımız teknoloji bile çok eski. yeni kimse diyemez. 51. bölge olayı hala açıklanamadı var mı yoksa hayali bir yer mi. kısaca hükümetler, şirketler dünyayı istediği gibi yönetiyor. belki sallamadır vs ama insan yinede işkillenmiyor değil.
  • Bu 2015 savaşı sadece Titor tarafından söylenmiş bir şey değil

• yazdığından hiçbişey anlamadım adam akıllı anlat şunu
  • konu silinebilir mi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

afferim. ilk birkaç bölümü izleyip daha sonra izlemeye karar vermiştim. ver spoilerı kardeşim aferim sana. çok can alıcı spoiler değil izlemesem de olur steins gate ama spoilerın her türlüsüne karşı savaştayım kardeşim. zamanında çok büyük spoilerlar yedim özellikle forumdan. çok beğenerek izlediğin dizi/film/anime vs. ne varsa en büyük spoilerları yersin inşallah.

bugün de derste hocadan person of interest spoilerı yedim

spoiler vermekten ve almaktan nefret ederim zaten burda da dusunurek yazdim dikkat et kim oldugunu soylemedim sadece kiz oldugunu soyledim steins gate baya kiz karakter var on planda olan yani hangisi olucagini ne zaman gelicegini bilmen imkansiz gonul rahatli ile izle

• Ilk öncelikle bu adamın dediklerinin hepsi doğru aynı zamanda yanlış.
    Çünkü, adamın dedikleri düzeltilebilir şeyler. Düzeltildigi için belki de dedikleri yanlış çıktı. Ama birde şu var. Adam sadece internette bunları yazmış. Gerçek hayatta duyan gören de yok. Yani gelmiş geçmiş efsanevi bir trol. Akla iki seçenek geliyor.
    a) IBM'nin büyük bir çakallıgı. Hala konuşulan bir olay. Büyük bir reklam kaynağı, düşünün, gelecekte çok büyük bir savaş var. Tek çare bu makine. O zaman ne olur ? Fiyatları bir anda 10 katına çıkar.

b)Adam, yani john, büyük bir dahi, interneti mükemmel bir şekilde kullanarak çok büyük şeyler yapmış. Çevresinde binlerce hayran kitlesi toplamış bir fenomen. Belkide şuan bir ülkede oglu ile beraber takılıyordur.

Bu seçeneği yeni ekliyorum.
    c) Bunlar gerçek, dış güçler, AB-Şangay beşlisi, Birleşik Devletler belkide bu adamı ele geçirmiştir. Zamana kontrol etmek, dünyayi yönetmek demektir. Adamın ortadan kaybolmasinin temel sebebi bunlar tarafından ele geçirilmiş olmasıdır belki.
    Yada, gelecek tamami ile değişmiş, görev başarıli ile tamamlanmıştir Fakat akıllarda bu da bir soru işareti bırakıyor, Bu kişi gençliği şuan neden gözükmüyor? Geçmiş-Gelecek (zaman) ne kadar değişirse değişsin, kişilikler, herzaman kalıcıdır. Belkide farklı bir evrende oluşan zamanda görevini tamamlayan John titor ile, bizim bulunduğumuz evrende var olan genç John titor. Garip

Sanırım inanmak bizde bitiyor, veyatta %50-50 seçenek var. Sanırım ben inanan kısımdayim

• işsizler çözsün işte.

• peki diyelim ki adı x olsun veya z fark etmez biri 10 yıl sonraki gelecekten geri geliyor şimdiki zamana
    o zamanki dünya nüfusu varsayalım 3 milyar çünkü dünya savaşı çıkmış
    dünya savaşının çıkmasının sebebi de yanlışlıkla ateşlenen bir nükleer füze varsayalım
    geçmişe dönüp o füzenin ateşlenmesine engel oluyor ve 10 yıl sonraki gelecek yeniden yazılmış oluyor
    o zaman ilk gelecekteki insanlar hem ölü hem yaşıyor mu olacak bir ton paradoks var burda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Bende bir kac sey duydum merak ettim parkedim suraya hazir passat b8 kasa almisim

amac ne? ne yazmaya calistin?

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Bende bir kac sey duydum merak ettim parkedim suraya hazir passat b8 kasa almisim

amac ne? ne yazmaya calistin?

B8 passat aldim higline hemde fakirlere selam olsun

• John titor öldü kalbimizde yasıyor. Hadi dağılın agir cbs

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Ciddi soruyorum gerçekten uzaylılaramı inanıyorsun

Gozumle gordugume inanirim ;)uzayli degil ama havada ucan ufo gordum.ve saniye icinde sifirdan 25.000 mil hiza ciktigini gozlerimle gordum.insan yapisi olmadigina adim gibi eminim.25.000 mili guney kutbundaki ufolarin hizi hakkindaki amerikan askeri raporlarina dayanarak soyluyorum.guney kutbunda denizde amerikan ordusu ile ufolar arasinda bir savas yasanmis.denizde dev dalgalar yaparak gemi batirmislardir.saatte 25.000 mil(40.000 kmh) hiza cikarak 7000 kmh hizdaki amerikan fuzeleri ile tabiri caiz ise da..ak. gecmisler oyun oynamislardir.
    atmosferin ust tabakalarinda denizde tas seker gibi giden videolari hic mi gormedin?
    Ciddi soruyorum sen neden inanmiyorsun? Din deme Sakin.din diyeceksen su kainatin sirf senin icin yaratildigina delil getir.allah kendine baska kullar yaratmis olamaz mi yani? Allahin kudretini kendine mi paraelliyorsun? Su kadar milyar galaksi kainat bos bi tek seni mi yaratti allah imtihan etmeye yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 19 Şubat 2015; 22:51:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    ilk cümlen yeterli bence.

• Yotube a uzayli goren subay yaz onlari bi izle sonra konusalim.
    adam hava radar onleme subayi idim diyot.
    sence bu kadar hava subay yalan soyler mi?
    Daha du bakalim mu medeniyeti var dunyanin icindeki tuneller var.hitlerin guney kutbunu isgali var ohooo sen bi uzaylida takilirsan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 19 Şubat 2015; 22:59:33 >
  • ben "12 maymun" diyorum.. güzel filmdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

ilk cümlen yeterli bence.

O cumlede sadece kelimesi olsa haklisin.bak dikkat et haksiz yere sanki sadece gozumle gordugume inanirim demisim gibi muamele ediyorsun.iman ilmel yakin aynel yakin hakkel yakindir...

• Böyle saçma bir konuya nasıl bu kadar çok mesaj atılmış şaşırdım.

• Bu adam agir fake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exerion -- 19 Şubat 2015; 23:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.