Şimdi Ara

John Titor'un Sırrı hala çözülmedi mi ? (konu silinebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar John titor'u çok önceden araştırmıştım. ve şimdi aklıma gelince tekrar araştırdım fakat teorinin çürütüldüğüne yada çözüldüğüne dahi bir işaret bir bilgi bulamadım.kim bu john denen popi adam diyenler için söyleyim. bu adam 2038 yılında geçmişe IBM 5100 adlı bilgisayar için geldiğini iddia ediyordu. bu bilgisayardaki bir yazılım sayesinde gelecekte kullanıcağı ayıklama''debug'' işini yapacaktı. ama yanlışlıkla 2000/2001 yılına geldi. gelmişkende geleceğe dair bilgiler verdi. verdiği bilgilerin bazıları yanlış. bazıları doğru bazıları ise kesin değildi . ve sonra ortalıktan kayboldu ve bu adamın sırrı çözülememişti. şimdi internette gezinirken bu konu hakkında güncel bir haber elde edemedim. aranızda bu adam hakkında düşüncesi olan varsa söyleyebilir.

ve bu arada 1940 lı yıllara ait bir fotoğraf bulundu. bu fotoğraftaki adamın john titor olduğu düşünlüyor. fotodaki adamın gözlüğü, sıfır yaka baskılı tşörtü ve elindeki kamera o yılların çok ilerisinde gibi görünüyor. bu fotoğraf şuan Kanada'da bir müzede saklanıyor. bu foto kessinlikle montaj değildir.

FOTO:https://store.donanimhaber.com/af/8a/79/AF8A798BFAEE3E957DC098FA91ED3562.jpg

IBM 5100 :http://oldcomputers.net/pics/ibm5100-small.jpg

Adam gerçekten ilgimi çekti ve bunun hakkında daha çok bilgi öğrenmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGAJT -- 19 Şubat 2015; 20:03:32 >

• Fotonun kesinlikle montaj olmadığını nereden biliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginc

• GGAJT kullanıcısına yanıt
    Müzenin kurmaca olmadığını nerden biliuorsun. Kanada hükümeti o kadar güvenilirmi

• steins gate izleyenler artilasin

• Bu sene bitince John Titor'un csbsi ortaya çıkmış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuyuh

İlginc
    ben de duymuştum ama pek kaynak bulamadım hocam elinizde ne var başka paylaşın burada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir kac sey duydum merak ettim parkedim suraya hazir passat b8 kasa almisim

• GGAJT kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim soğuk savaşon başından beri de uzaylıların üstünde duruyolar. Ama büyük küçük hepimiz öyle bişeyin olmadığını biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

steins gate izleyenler artilasin

bu yorumu bekliyordum :)
  • Düzmece

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

steins gate izleyenler artilasin

keşke devam etse ; _ ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

ben de duymuştum ama pek kaynak bulamadım hocam elinizde ne var başka paylaşın burada

iyi bir kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/John_Titor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Düzmece

düzmece diyip bırakmayın sebebini yazın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

Adam 2015 yılında çok büyük bir dünya savaşı başlayacak ve yakın çağ kapanıp uzay cağı başlayacak diyordu

söylediğim gibi söylediklerinin bir kısmı yalandı. ama teori hala çürütülemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Adam 2015 yılında çok büyük bir dünya savaşı başlayacak ve yakın çağ kapanıp uzay cağı başlayacak diyordu

Alıntıları Göster
    konu güncel yorumlara devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Alıntıları Göster
    sabah sabah tırstım

• :)
  • Ps diye birşey var lo

• Adam ilgimi çok çekti, bence doğru olabilir ben inanıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.