Şimdi Ara

John Titor'un Sırrı hala çözülmedi mi ? (konu silinebilir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ohshit

Ciddi soruyorum gerçekten uzaylılaramı inanıyorsun

Evrenin büyüklüğünü az çok araştırıp inanmayan yokdur uzaylıların varlığına Milyarlarca gözlemlenmiş galakside sadece Samanyolu galaksisindeki güneş sisteminin Dünya gezegeninde canlıların yaşadığını düşünmek eski zamanlar için kabul edilebilir zamanımız için hem kör olup hemde at gözlüğü takmak kadar saçma birşey.

Uzaylı derken sadece insan gibi olanlar değil dünya dışı hertürlü canlı bakteri olur aklı çok düşük olan canlılar olur veya insandan daha gelişmiş canlılar olabilir belkide bilmiyoruz. Neredeyse kesin olarak kabul edilecek şey ise evrende tek yaşam dünyada olabilir düşüncesinin saçmalığı.Tekrar diyorum bunlar insan gibi olmak zorunda değil çok basit canlılarda olabilirler uzaylı derken akıl sahibi karmaşık canlılar yok diyorsanız uzayda canlı yok demeye göre daha kabul edilebilir bir durum fakat büyüklüğü bilindiği kadarıyla bile aklın sınırlarını aşan bir evrende daha bilinmeyen büyüklüğünü düşünürsek insandan daha zeki canlıların bulunmasıda kuvvetle muhtemel.

Özetle sadece dünyada canlı olduğunu düşünmek egosantrizmin(http://tr.wikipedia.org/wiki/Egosantrizm (benmerkezcilik)) üst sınırıdır. Benmerkezcilik her zaman bilimin, ilerleme ve gelişmenin karşısında durmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Predator

quote:

:)

Peki sizce bu herifin gerçekçiliği ne kadar

gelecekten geldim diye ortaya çıkan birsürü insan var fakat aralarında en çok akılda kalan bu adam oldu. adam bence gelecekten gelmedi pek inanmıyorum. benim asıl çözmeye çalıştığım resimdeki adamın kim olduğu. çünkü john titorun gelecekten geldiğine dair ne bir resim nede iyi bir bilgi var. yinede çöpe atılacak bir konu değil. aklınızda bulunsun bu adam :) iyi günler

Bu resimdeki adam jon titor değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

gelecekten geldim diye ortaya çıkan birsürü insan var fakat aralarında en çok akılda kalan bu adam oldu. adam bence gelecekten gelmedi pek inanmıyorum. benim asıl çözmeye çalıştığım resimdeki adamın kim olduğu. çünkü john titorun gelecekten geldiğine dair ne bir resim nede iyi bir bilgi var. yinede çöpe atılacak bir konu değil. aklınızda bulunsun bu adam :) iyi günler

hayır. sadece o olduğu düşünülüyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hım photoshop olup olmadığını anlama yolu varmı sizce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hım photoshop olup olmadığını anlama yolu varmı sizce

bilemiyorum. eğer daha soru sormak istiyorsanız özel mesaj atsanız daha iyi olur konu artık uzamasın.

• Aradığı bilgisayar ile ayni tabanlı 3 4 ceşit bilgisayar var aynı işleri onlarla da yapabilirdi kurmaca bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Aradığı bilgisayar ile ayni tabanlı 3 4 ceşit bilgisayar var aynı işleri onlarla da yapabilirdi kurmaca bence

IBM 5100'ü seçmesinin başka nedenleri de olabilir. çünkü ayıklama işini yapan 3-4 çeşit daha daha çok var. bencede kurmaca. ama bilgisayar bunu açıklamaz. ve benim için en çok önemli olan fotoğraf. biri çıkıp çözebilse ne olduğunu. yada sahte olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KettoPlazma

Adam 2015 yılında çok büyük bir dünya savaşı başlayacak ve yakın çağ kapanıp uzay cağı başlayacak diyordu

Herhalde avanger age of ultrondan bahsediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Aradığı bilgisayar ile ayni tabanlı 3 4 ceşit bilgisayar var aynı işleri onlarla da yapabilirdi kurmaca bence

IBM 5100'ü seçmesinin başka nedenleri de olabilir. çünkü ayıklama işini yapan 3-4 çeşit daha daha çok var. bencede kurmaca. ama bilgisayar bunu açıklamaz. ve benim için en çok önemli olan fotoğraf. biri çıkıp çözebilse ne olduğunu. yada sahte olduğunu.

hocam fotoğrafın gerçek olduğunu hangi resmi kuruluş açıkladı sağlam kaynak varmı ben bulamadım bilim dünyasından felan elbet vardır bilinen bir yerden açıklama fotoğraf gerçekse açıklamalar resmi yerlerden değilse fasa fiso.

Zamanda yolculuk çok uzun bir konu ona sonra gireriz.

• Allah akıl fikir versin... Anlamadığım olay bu fotoğraf 1940'ta çekildiği doğruymuş gibi milyon tane mesaj atmışsın. Bu fotoğrafı çok rahat bir şekilde bugün çekip 1940'ta istersen milattan önce çekilmiş havası verebilirsin. Belki de dünyanın en saçma şeyidir şu John Titor olayı.
  • Her dönemde sivri insanlar çıkmıştır beyler.Jonh Titor olduğu iddda edilen resimdeki zaat-ı muhterem belki de zamanının apaçi yada emo akımının başlatıcısı olmak isteyip başaramamıştır :)

Edit:Yanlış yazdım.Başarıp ta bu şekilde giyinmemize sebep olmuştur belki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 19 Şubat 2015; 19:16:21 >
  • Katılım zamanı: 19 Şubat 2015

Bu konuyu açmak için mi üye oldun?
  • Zamanda ne ileri ne de geri gidilebilir. Gelecek diye bir kavram yok, sadece yasadigin zaman vardir. Bu durumda 2030 dan gelme durumu falan olamaz.

• quote:

gidip araştırma yaptın mı gelip bunu söyliyorsun :) bizler hep böyleyiz zaten kulağımıza gelen bilgiye palavra,saçma deriz. (bilginin doğru olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)

Bizim evin altinda canavar var mart ayinda cikip butun insanlari yiycek. Sen de bunu arastir, hadi bakalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Katılım zamanı: 19 Şubat 2015

Bu konuyu açmak için mi üye oldun?

aslında başka hesap kullanıyordum gmail im silinmiş yeni hesap açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

gidip araştırma yaptın mı gelip bunu söyliyorsun :) bizler hep böyleyiz zaten kulağımıza gelen bilgiye palavra,saçma deriz. (bilginin doğru olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)

Bizim evin altinda canavar var mart ayinda cikip butun insanlari yiycek. Sen de bunu arastir, hadi bakalim.

ver adresini gelip bakim. bakalım neymiş seni korkutan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Allah akıl fikir versin... Anlamadığım olay bu fotoğraf 1940'ta çekildiği doğruymuş gibi milyon tane mesaj atmışsın. Bu fotoğrafı çok rahat bir şekilde bugün çekip 1940'ta istersen milattan önce çekilmiş havası verebilirsin. Belki de dünyanın en saçma şeyidir şu John Titor olayı.

kim uydurduysa yüz yılın sazan.avisini yapmış

• cyberwar kullanıcısına yanıt
    afferim. ilk birkaç bölümü izleyip daha sonra izlemeye karar vermiştim. ver spoilerı kardeşim aferim sana. çok can alıcı spoiler değil izlemesem de olur steins gate ama spoilerın her türlüsüne karşı savaştayım kardeşim. zamanında çok büyük spoilerlar yedim özellikle forumdan. çok beğenerek izlediğin dizi/film/anime vs. ne varsa en büyük spoilerları yersin inşallah.

bugün de derste hocadan person of interest spoilerı yedim
  • Sen kesinlikle montaj değil dediğin için inanıyorum. Çok sağlam bir kaynak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

ver adresini gelip bakim. bakalım neymiş seni korkutan.

Beni korkuttugu nerden cikti? Arastir bul iste var mi oyle bi canavar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.