Şimdi Ara

John Titor'un Sırrı hala çözülmedi mi ? (konu silinebilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok troll gordum ama hakkını veren tek kısı John tıtor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bend

Adam ilgimi çok çekti, bence doğru olabilir ben inanıyorum

konuyu ben açtım ama doğru olduğuna kendim inanmıyorum :) çünkü elimizde yeterli delil yok ve geçmişe gitmenin imkansız olduğunu düşünüyorum. zaman hep ile akar ancak zamanda ileri gidebiliriz buda çok zor. bunu 2038 yılında yapabilmemiz daha çok zor. ayrıca adamın söylediği bilgilerde yalanlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gotepaspas

Cok troll gordum ama hakkını veren tek kısı John tıtor

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

konuyu ben açtım ama doğru olduğuna kendim inanmıyorum :) çünkü elimizde yeterli delil yok ve geçmişe gitmenin imkansız olduğunu düşünüyorum. zaman hep ile akar ancak zamanda ileri gidebiliriz buda çok zor. bunu 2038 yılında yapabilmemiz daha çok zor. ayrıca adamın söylediği bilgilerde yalanlarda var.

Lost u bitireli 1-2 hafta oldu belki onun etkisindeyimdir
    Ama böyle bi şey mümkün diyola, bi pc parçası için gelmesi biraz saçma gibi ama

Herneyse.. Ne bileyim 2015 te ww3 çıkarsa adam peygamber olur ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotomontajdir o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GGAJT

quote:

Lost u bitireli 1-2 hafta oldu belki onun etkisindeyimdir
    Ama böyle bi şey mümkün diyola, bi pc parçası için gelmesi biraz saçma gibi ama

Herneyse.. Ne bileyim 2015 te ww3 çıkarsa adam peygamber olur ama

eski bir pc için gelmesi saçma gibi gözükmüş ve biraz bilim kurgu film tarzı klişe bir şey miş gibi. ama o pc nin ayıklama işini yapabileceği bilim adamları tarafından kanıtlandı. ve bu ayıklama işini yapabildiğini bilgisayarı yapan kişi bile bilmiyordu. john titor sayesinde öğrenildi

• palavra palavra palavraaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

Fotomontajdir o

öyle diyorsan öyledir :)
  • Delinin tek kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    gidip araştırma yaptın mı gelip bunu söyliyorsun :) bizler hep böyleyiz zaten kulağımıza gelen bilgiye palavra,saçma deriz. (bilginin doğru olduğunu söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)
  • @GGAJT
    IBM nin bir puştluğu olma ihtimali varmı acep

• quote:

@GGAJT
    IBM nin bir puştluğu olma ihtimali varmı acep

bilemem :)
  • Bunlara inanan kaldı mı? koyduğun fotoya bak montaj gibi eğer değilse arkadaki adamla dipdibe girmişler arkadaki adamın üzerine montaj yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Ya kardeşim soğuk savaşon başından beri de uzaylıların üstünde duruyolar. Ama büyük küçük hepimiz öyle bişeyin olmadığını biliyoruz.

Dunyaya gidip gelen 10 farkli uzayli irki var...o gorulen ufolar aydan dunyaya gidip gelmek icin kullandiklari araclar.ayin arka dunyadan gorunmeyen yuzunde usler mevcut...1400 lu yillarda kayitlara gecmis ayda isik patlamalari isik sacark hareket eden ucan nesne anomali kayitlari mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 yılında abd'de iç savaş cıkacagını soylemiş bu sahıs ama bıldıgınız gıbı olmadı. ayrıca aynı yıldan sonra resmi olimpiyat oyunlarının duzenlenmeyecgını de belirtmiş e o da olmadı. son olarak da 2015 yılında yanı 2 ayını geçirdigimiz bu yılda ücüncü dünya savasının cıkacagını acıklamıs e bu olacak mı peki? mantıklı dusunen bireyler için hayır. kısacası zekı ve maceraperest bir internet trolü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Bunlara inanan kaldı mı? koyduğun fotoya bak montaj gibi eğer değilse arkadaki adamla dipdibe girmişler arkadaki adamın üzerine montaj yapılmış

ben fotoyu 500 kere inceledim bana montaj gibi gelmedi ve 1940 yılına ait fotoğraf o yüzden öyle gözüküyor ve adam iç içe gibi gelmedi bana. yinede dediğin gibi olabilir foto yoruma serbest ama birkez daha söylim şunu fotonun montaj olmadığı açıklandı daha niye montaj dediğinizi anlamadım. görüşün için saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katarockt

2005 yılında abd'de iç savaş cıkacagını soylemiş bu sahıs ama bıldıgınız gıbı olmadı. ayrıca aynı yıldan sonra resmi olimpiyat oyunlarının duzenlenmeyecgını de belirtmiş e o da olmadı. son olarak da 2015 yılında yanı 2 ayını geçirdigimiz bu yılda ücüncü dünya savasının cıkacagını acıklamıs e bu olacak mı peki? mantıklı dusunen bireyler için hayır. kısacası zekı ve maceraperest bir internet trolü.

görüşün için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgang Heisenberg

steins gate izleyenler artilasin

ismi gorunce aklima direk steins gate geldi tutturuuuuu
    saka maka ordaki john titor kiz idi

• GGAJT kullanıcısına yanıt
    Tamam montaj olmasın neden kimsenin dikkatini çekmiyor fotoyu çekenin de mi dikkatini çekmiyor o zaman olay olması gerekirdi 40lı yıllarda bu fotonun
  • Adamın söylediği iç savaşların ya da ww3 savaşının çıkmaması için uğraş verilmiş bu sebepten dolayı adamın söyledikleri çıkmamış olamaz mı ? Bir de böyle düşünün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.