Şimdi Ara

John Titor'un Sırrı hala çözülmedi mi ? (konu silinebilir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
9
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gerçekse o adam tahmin ettiği herşeyin gerçek olması lazım mesela obamanın ölüm yıllını söylesin ve nasıl olduğunu falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Bu sene bitince John Titor'un csbsi ortaya çıkmış olur

Sahi Üçüncü Dünya Savaşı vardı demi bu sene .
  • o kalabalikdaki insanlara neden garip gelmiyor o zaman kim bu acayip gozluklu, tisortlu eleman?
  • O adam orada birkaç gûn ya da 1s2 hafta felan yaşamış olabilir o yüzden yadırgamıyilardır yoksa direk gelir gelmez kalabalığa girmesi saçma bi de fotoğraf makinesiyle batman t-shieti var o zaman olmayacak şeyler olsa da kimse giymez zaten ya da bi 40lar efekri verilmiş bi film seti
    tabi gelecekte olacak şeylerin olup olmayışı adamı haklı ya da haksız yapmaz müştak baba gibi kahinler var ve de paralel evrenler alternatif zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Ciddi soruyorum gerçekten uzaylılaramı inanıyorsun

Gozumle gordugume inanirim ;)uzayli degil ama havada ucan ufo gordum.ve saniye icinde sifirdan 25.000 mil hiza ciktigini gozlerimle gordum.insan yapisi olmadigina adim gibi eminim.25.000 mili guney kutbundaki ufolarin hizi hakkindaki amerikan askeri raporlarina dayanarak soyluyorum.guney kutbunda denizde amerikan ordusu ile ufolar arasinda bir savas yasanmis.denizde dev dalgalar yaparak gemi batirmislardir.saatte 25.000 mil(40.000 kmh) hiza cikarak 7000 kmh hizdaki amerikan fuzeleri ile tabiri caiz ise da..ak. gecmisler oyun oynamislardir.
    atmosferin ust tabakalarinda denizde tas seker gibi giden videolari hic mi gormedin?
    Ciddi soruyorum sen neden inanmiyorsun? Din deme Sakin.din diyeceksen su kainatin sirf senin icin yaratildigina delil getir.allah kendine baska kullar yaratmis olamaz mi yani? Allahin kudretini kendine mi paraelliyorsun? Su kadar milyar galaksi kainat bos bi tek seni mi yaratti allah imtihan etmeye yani?

Hacı herşeyi anlarım sen o ufonun nasıl sıfırdan 25.000 mil hıza çıkdıgını bu kadar kesin olarak hesapladın sen radarmısın sen nesin sen napdın

• Türklerden güvenilir merak etme sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Ciddi soruyorum gerçekten uzaylılaramı inanıyorsun

Gozumle gordugume inanirim ;)uzayli degil ama havada ucan ufo gordum.ve saniye icinde sifirdan 25.000 mil hiza ciktigini gozlerimle gordum.insan yapisi olmadigina adim gibi eminim.25.000 mili guney kutbundaki ufolarin hizi hakkindaki amerikan askeri raporlarina dayanarak soyluyorum.guney kutbunda denizde amerikan ordusu ile ufolar arasinda bir savas yasanmis.denizde dev dalgalar yaparak gemi batirmislardir.saatte 25.000 mil(40.000 kmh) hiza cikarak 7000 kmh hizdaki amerikan fuzeleri ile tabiri caiz ise da..ak. gecmisler oyun oynamislardir.
    atmosferin ust tabakalarinda denizde tas seker gibi giden videolari hic mi gormedin?
    Ciddi soruyorum sen neden inanmiyorsun? Din deme Sakin.din diyeceksen su kainatin sirf senin icin yaratildigina delil getir.allah kendine baska kullar yaratmis olamaz mi yani? Allahin kudretini kendine mi paraelliyorsun? Su kadar milyar galaksi kainat bos bi tek seni mi yaratti allah imtihan etmeye yani?

Hacı herşeyi anlarım sen o ufonun nasıl sıfırdan 25.000 mil hıza çıkdıgını bu kadar kesin olarak hesapladın sen radarmısın sen nesin sen napdın

25.000 mili hesaplamadigimi baska bir kaynaktan o hizi gordugumu belirttim.ucak yuksekligindeki ve ustumuzdeki nesne bir anda ufukta kayboluyorsa bu o seviyede bir hiza karsilik gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gemişe yada geleceğe gitmek imkansız değildir, Allah c.c geçmişe ve geleceğe gitmeyi İnsan hariç diğer varlıklara vermiştir (Cin,Melek,Şeytan) gibi
    fakat geçmişte yaşayan bazı cadılar büyü ile ilgilenen kişiler Cinler ile anlaşma yaparak geleceğe yada geçmişe gittiği söyleniyor
    ayrıca Astral Seyahat ile de geleceğe gitmek mümkündür fakat bunu deneyen insanların görüşlerine göre bilinmeyen bir güç astral dayken geleceğe gitmeyi engelleyen bir şeyin olduğunu iddaa ediyor.
    bende son zamanlarda astral seyahata çıkıp bu gelecek ile uğraşmak istiyorum fakat hem tehlikeli hemde çok zor bir işki astrale çıkıp diğer varlıklarla karşılaşma oranı yüksektir.
    ASTRAL SEYAHAT NEDİR BİLMEK İSTEYENLER TIKLA

• Quaick kullanıcısına yanıt
    Milletimiz gizli işler cevirmede daha güvenilir. Nede olsa veriyolar bir açık

• quote:

Ya kardeşim soğuk savaşon başından beri de uzaylıların üstünde duruyolar. Ama büyük küçük hepimiz öyle bişeyin olmadığını biliyoruz.

Sen de uzayda yaşıyorsun. Kendini uzay dışı, uzaylı olmayan bir varlık olarak mı görüyorsun? Olaya böyle bakarsan uzaylıların varlığına olumlu bakarsın. İnsanoğlu uzayın %1'ini bile çözmüş değil. Kaldı ki gezegenler arası yolculuk imkansız. Buna ne süre, ne malzeme, ne maddi imkanlar yeter. Sana bir ipucu. NASA, üzerine robot kondurduğu kuyruklu yıldızda moleküler düzeyde yaşam buldu. Sadece o bile uzaylıların var olabileceğinin bir işareti. Tek sorun mesafe ve imkanlar.

• quote:

Ne dedi ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Gemişe yada geleceğe gitmek imkansız değildir, Allah c.c geçmişe ve geleceğe gitmeyi İnsan hariç diğer varlıklara vermiştir (Cin,Melek,Şeytan) gibi
    fakat geçmişte yaşayan bazı cadılar büyü ile ilgilenen kişiler Cinler ile anlaşma yaparak geleceğe yada geçmişe gittiği söyleniyor
    ayrıca Astral Seyahat ile de geleceğe gitmek mümkündür fakat bunu deneyen insanların görüşlerine göre bilinmeyen bir güç astral dayken geleceğe gitmeyi engelleyen bir şeyin olduğunu iddaa ediyor.
    bende son zamanlarda astral seyahata çıkıp bu gelecek ile uğraşmak istiyorum fakat hem tehlikeli hemde çok zor bir işki astrale çıkıp diğer varlıklarla karşılaşma oranı yüksektir.

Aga sen şu gazeteyle dağıtılan din kasetlerini fazla izlemişsin. Film de izlemişsin. Hayal gücün geniş. Şimdiye kadar o dediğin astral seyahati yapanı gördün mü? Ne cin, ne melek, ne şeytan... Bunların hiçbiri görünmez ve hepsi de dinle ilgili. Sence bu bir tesadüf mü? Yoksa akıl ve bilim dışı olması mı onları görünmez yapıyor? İyice düşünüp yanıtını ver, bekliyorum.

• abi ben bu konuyu neden açtım ya ne düşünüyordum ki konu John dan uzaya 3.dünya savaşına uzallılara gitti ne die başlattım bu akımı. neyse görüş bildiren herkeze teşekkürler sanırım bu olay sadece bir internet olayı fazla takmamak gerek herkeze iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scippo

quote:

Ne dedi ki

3.dünya savaşı çıkacak dedi 2015te bakalım hala 9 ay var

• quote:

quote:

quote:

Ne dedi ki

Adam John Titor'un csb olduğunu ortaya çıkardı diye banladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

Gemişe yada geleceğe gitmek imkansız değildir, Allah c.c geçmişe ve geleceğe gitmeyi İnsan hariç diğer varlıklara vermiştir (Cin,Melek,Şeytan) gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

quote:

quote:

Ne dedi ki

Adam John Titor'un csb olduğunu ortaya çıkardı diye banladılar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.