Şimdi Ara

Jose Mourinho ve İbretlik Ayarlarıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu adam menajerliği kadar laf sokmayı da iyi beceriyor.İşte bu ayarlarından bir derleme için;

http://bit.ly/rqTAGg

• sayfa berbat inanılmaz bir şekilde insanın gözünü yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_devilss

Arkadaşlar bu adam menajerliği kadar laf sokmayı da iyi beceriyor.İşte bu ayarlarından bir derleme için;

http://bit.ly/rqTAGg

biraz spoiler verseydin hacı
    Eğer işimin kolay olmasını isteseydim, Porto’da kalırdım. Güzel mavi koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Tanrı ve Tanrı’dan sonra ben...”

Tottenham ile Stamford Bridge'te berabere kalınan maç sonrası: Tottenham buraya bir otobüsle geldi ve o otobüsü kalenin önüne çektiler.

Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim ancak benden daha iyi bir teknik direktör de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

sayfa berbat inanılmaz bir şekilde insanın gözünü yoruyor

+1
  • Bologna teknik direktörü Mihajloviç, Mourinho için "Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememek lazım" dedi. Mourinho çok kısa bir süre sonra Mihajloviç'e kendi stilinde cevap verdi; “Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
  • mourinho reyiz
  • ●Puan kaybından sonra basın toplantısında soru geliyor "Takım yorgun muydu?"
    -Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda bir kaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil...

Bizim ligdeki futbolcuların bu laftan çıkarması gereken çok şey var son birkaç yıla bakınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevdim bu adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

sayfa berbat inanılmaz bir şekilde insanın gözünü yoruyor

bunu söyleyen bir kaç kişi daha olmuştu fakat sebebini bilmiyorum.monitörden ya da ekran çözünürlüğünden kaynaklı olabilir. 64 bit w7 de siteyi tasarladım ama daha düşük çözünürlüklerde test etme imkanım olmadı.16 bit ya da 32 bitte nasıl görünür bilmiyorum.
    monitörlere göre yani "bit"e göre html'deki renklerin tasarladığınızdan farklı çıkabileceğini biliyorum.şahsen tecrübe ettim.
    sizin kullandığınız işletim sistemi ve monitör ne acaba?
  • Bugün futbol dünyasının sivri dilli adamının söylediklerine kulak vericez.

Hani iş yerlerinde veya normal yaşamda nötr diye tabir ettiğimiz etrafında yokluğu hissedilmeyen insanlar vardır ya evet bu Jose amca bu tür insanların yanından bile geçemez.Zira,adamın söylediği her söz,girdiği her polemik büyük yankı uyandırıyor. Uyandırması da gayet tabi değil mi Allah aşkına?.Bu adamdan ne kadar çok nefret eden varsa bir o kadar fazla da hayran kitlesi var.Sivri diliyle,zekasıyla,işte Mourinho’nun ağzından çıkan ibretlik sözler Favorimi en sona saklayacağım. : )

●Eğer işimin kolay olmasını isteseydim, Porto’da kalırdım. Güzel mavi koltuk, UEFA Şampiyonlar Ligi kupası, Tanrı ve Tanrı’dan sonra ben...”

●Tottenham ile Stamford Bridge'te berabere kalınan maç sonrası: Tottenham buraya bir otobüsle geldi ve o otobüsü kalenin önüne çektiler.

●Barcelona’ya yenildikleri maçta Asier Del Horno’nun maçtan atılmasına neden olan Lionel Messi: “Barcelona, muhteşem tiyatrolarıyla bir kültür kenti. Bu çocuk da artistliği iyi öğrenmiş.

●Puan kaybından sonra basın toplantısında soru geliyor "Takım yorgun muydu?"
    -Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda bir kaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur. Biz değil...

●Bir basın toplantısında, kendisine 2 defa "Nasıl bir savunma oyuncusu istiyorsun?" diye soran gazeteciye, "Gay gibi soruyorsun. Sarışın, dürüst birini arıyorum" cevabını vermiştir.

●Roman Abramovich’e dair: “Eğer bana takımı çalıştırma konusunda yardım etseydi, ligin dibine vururduk. Ve eğer ben ona mali işlerinde yardım etmeye kalksaydım, çoktan iflas etmiş olurduk!”

●Chelsea maçı öncesi ;
    Basın : Chelsea çözüp çözemediğini nasıl bir taktikte çıkacağını soruyor.
    Mourinho : Chelsea benim için çözülmesi gereken bir takım değil çünkü hala benim taktiğimle oynuyorlar.

●Oyuna alınmadığı için Mourinho’ya patlayan Ricardo Carvalho: “Ricardo Carvalho, bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyor gibi. Bir IQ testi yaptırmasında, ya da ne bileyim, bir akıl hastanesine başvurmasında fayda olabilir.

●Takımda yaptığı taktik ve oyuncu değişikliklerine dair: “Eğer evdeki garajınızda bir Bentley’niz, bir de Aston Martin’iniz varsa ve her Allah’ın günü gideceğiniz yere Bentley’inize binerek gidiyorsanız, e biraz aptalsınız demektir.

●Arsene Wenger’e dair: “Onun röntgenci olduğunu düşünüyorum. Böyle tipler vardır; evde otururken teleskopla başka evlerin içinde başkalarının neler yaptıklarını izlerler... O da Chelsea hakkında konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor...

●Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim ancak benden daha iyi bir teknik direktör de yok.

●İnanca dair: “Normal şartlar altında Porto şampiyon olacaktır; anormal şartlar altında, Porto yine şampiyon olacaktır.”

İşte Favorim:

●Bologna teknik direktörü Mihajloviç, Mourinho için "Mourinho ile futbol konuşmam. Futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememek lazım" dedi. Mourinho çok kısa bir süre sonra Mihajloviç'e kendi stilinde cevap verdi; “Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.