Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu görmüşken yazayım 40 tl gibi bir rakama aldım oyunu collector edition kutulu :) yarın başlayacağım kısmetse .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Konuyu görmüşken yazayım 40 tl gibi bir rakama aldım oyunu collector edition kutulu :) yarın başlayacağım kısmetse .

3 oyun 1 disk - kutulu. Değer ama daha ucuza bulunabilirdi.
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Konuyu görmüşken yazayım 40 tl gibi bir rakama aldım oyunu collector edition kutulu :) yarın başlayacağım kısmetse .

Hayırlı olsun.

Daha ucuza kutulu iddia ediyorum :) imkansız yabancı sitelerde bile 22 dolar + kargo + 1 hafta bekleme süresi nereden baksanız , oyunun da size sağsalim gelmesi garanti değil :) hem kafam rahat , hem elden teslim , bekleme de yok bunları göz önüne alınca değer diyorum :)

• quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Valla kutulu oyun yok satıyor, yada yok pek ortalıkta ,ben gittigidiyordan bu efsaneyi oyanyabilmek için 100 TL'ye aldım 60-70 gibi bi rakama satmıştım 1 hafta sonra

• quote:

Daha ucuza kutulu iddia ediyorum :) imkansız yabancı sitelerde bile 22 dolar + kargo + 1 hafta bekleme süresi nereden baksanız , oyunun da size sağsalim gelmesi garanti değil :) hem kafam rahat , hem elden teslim , bekleme de yok bunları göz önüne alınca değer diyorum :)

Kutulu olarak pek kimsede olmadığından İkinci El'de düşük fiyata bulmak zaten olurdu.
    Değer yani.
    Belirtmemişim ama kast ettiğim PSN hesabı olaraktı. Pek çok defa tek hesapta bu 3 oyunda dahil bir kaç oyunu epey uygun fiyatlara görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Valla kutulu oyun yok satıyor, yada yok pek ortalıkta ,ben gittigidiyordan bu efsaneyi oyanyabilmek için 100 TL'ye aldım 60-70 gibi bi rakama satmıştım 1 hafta sonra

Bir üst mesajda eksiklerimi / demek istediğimi düzelttim.

100 TL ha. Biraz pahalıya almışsın.

• quote:

quote:

Bir üst mesajda eksiklerimi / demek istediğimi düzelttim.

100 TL ha. Biraz pahalıya almışsın.

İyi de sattım ama

• quote:

İyi de sattım ama

Her ne kadar 30-40 TL zararda olsan da.

Ama Türkiye'de pek oynanmayan ve kapış kapış gitmeyen oyunlar. Yine iyi satmışsın.
  • quote:

quote:

İyi de sattım ama

Her ne kadar 30-40 TL zararda olsan da.

Ama Türkiye'de pek oynanmayan ve kapış kapış gitmeyen oyunlar. Yine iyi satmışsın.

Hocam, bazı şeylere paha biçilemez bence

• quote:

Hocam, bazı şeylere paha biçilemez bence

Tabii ki, kesinlikle orası öyle.
  • Rica ederim hocam.Fakat kutulu Journey için 40 lira çok çok iyi bir fiyat ben 85 TL'ye almıştım geçen yıl arşiv için,ki yukarıda da göreceğiniz üzere GG ilanları da oldukça pahalı..
  • 6 kere bitirdim beyaz kostümü bile açtım süper oyundur ... hele müzikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Rica ederim hocam.Fakat kutulu Journey için 40 lira çok çok iyi bir fiyat ben 85 TL'ye almıştım geçen yıl arşiv için,ki yukarıda da göreceğiniz üzere GG ilanları da oldukça pahalı..

Doğrudur, zaten PSN hesabı olarak demiştim ama PSN hesabıda koleksiyon olmaz malûm. Şahsen bir oyunu ne kadar beğenirsem beğeneyim eğer o oyun PSN hesabındaysa bitirince elden çıkarırım.

Bu arada benim disk okuyucu gidici. Ya çok geç okuyor ya da hiç okumuyor. E PS4 arefesi birde. Bu yüzdendir epeydir kutulu oyun almıyorum.
    Ve ben bir kaç istisna hariç Gitti Gidiyor'da pek ucuz oyun göremedim. Burada (DH) 25'e satılan orada 50'ye satılıyor. Spotçular işgal etmiş.

FTorres

Beyaz giysinin bir avantajı var mı? Yoksa sadece süslü olmak için mi?

•  JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE

Journey - %100
    (Trophy)

Koleksiyon trophyleri yüzünden oyunu %100'lemeyi düşünmüyordum ama oynarken kendiliklerinden açıldığından ben de %100'ledim.

Toplam 5 - 5.5 kez bitirdim. Enfesti.
    Bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim. Atmosfer, müzik, mistik karakterler, farklı online yapı, yalnızlık ve özgün görselliğiyle kesinlikle en iyi indirilebilir oyunlardan.

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Rica ederim hocam.Fakat kutulu Journey için 40 lira çok çok iyi bir fiyat ben 85 TL'ye almıştım geçen yıl arşiv için,ki yukarıda da göreceğiniz üzere GG ilanları da oldukça pahalı..

Doğrudur, zaten PSN hesabı olarak demiştim ama PSN hesabıda koleksiyon olmaz malûm. Şahsen bir oyunu ne kadar beğenirsem beğeneyim eğer o oyun PSN hesabındaysa bitirince elden çıkarırım.

Bu arada benim disk okuyucu gidici. Ya çok geç okuyor ya da hiç okumuyor. E PS4 arefesi birde. Bu yüzdendir epeydir kutulu oyun almıyorum.
    Ve ben bir kaç istisna hariç Gitti Gidiyor'da pek ucuz oyun göremedim. Burada (DH) 25'e satılan orada 50'ye satılıyor. Spotçular işgal etmiş.

FTorres

Beyaz giysinin bir avantajı var mı? Yoksa sadece süslü olmak için mi?

Hem görünüşü bakımından süper hemde atkı kendiliğinden yenileniyor yani toplamaya gerek yok.

• Ps4 için flow ve flower varmış us psnde. Keşke Journey'de gelseymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Hem görünüşü bakımından süper hemde atkı kendiliğinden yenileniyor yani toplamaya gerek yok.

Çok iyiymiş, daha ne olsun?
  • Geçen nesli ICO ve Shadow of the Colossus ile, bu nesli de Journey ile kapattık. Bakalım PS4'e bu tür özgün oyunlar gelecek mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Geçen nesli ICO ve Shadow of the Colossus ile, bu nesli de Journey ile kapattık. Bakalım PS4'e bu tür özgün oyunlar gelecek mi.

Haklısın Armageddon, bir ekleme yapacağım:

Geçen nesli ICO ve Shadow of the Colossus ile, bu nesli Journey ve Rain ile kapattık.
    />

Yeni nesilde de potansiyeli yüksek bir proje var: RIME

Konu linki. (İzlenimlerim de içeride)

Ve tabii ki yeni nesile yıllardır bizi ağaca çeviren The Last Guardian çıkacak İnşallah.

• PS3'e alınır mı sizce bu Ocak ayında?

Şu birine denk gelme olayı varmış, biz iki kişi alacağız,(Ortak değil)online oynayabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.