Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce FloW ve Flower'dan bildiğimiz ve Sony içinde bu başarılı oyunlarından dolayı isimleri Flow Team'e çıkmış olan ekipten yine PS3'e özel mükemmel bir oyun daha geliyor. Her taraftan FPS'lerin, şiddet içerikli oyunların kuşattığı oyun aleminde bu tip yaratıcı ve özgün oyunları görmek sevindirici haberler. Henüz çıkış tarihi ve içeriği hakkında fazla haber olmasa da daha önce E3 başlığında belirttiğim üzere E3'te duyurumayan oyunların duyurulacağı TGS'de sahneye çıkacağını düşündüğüm bu oyunu takip ediniz...

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE
     JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE
     JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE
     JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE
     JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE

Resimlerin üzerine tıklayarak resimleri daha ayrıntılı olarak inceleyebilirisiniz...

Kaynak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 20 Haziran 2010; 17:48:37 >

• of of of dostum oyun grafıklerı cok mıstık gorunuyor kı bana bıraz shadow of colossus u hatırlattı bakalım gelsın neye benzıyor guzelse alırız

haber ıcın saolasın
  • Bu tarz oyunlara şans vermek lazım, malum her yerden başımıza FPS yağıyor
  • Güzel duruyor. TGS de bu oyunla birlikte The Last Guardian'dan da yeni gelişmeler bekliyoruz. Aynen dediğin gibi full FPS/Action nereye kadar
  • Cok hos.,. bayilirim bu sekilde Mistik oyunlara,,
  • Oyun büyük ihtimalle diğer floW Team oyunları gibi PSN oyunu olur.
  • çok fantastik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS4 PRİ HAK FAR CRY 6
    3 yıl önce açıldı
    Gran Turismo 7 PS5 Pri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çoklu oyuncu seçeneği olabilirmiş..
    www.bolumsonucanavari.com
    Flower'ın Yapımcısının Çok Oyunculu Macera
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Flowerin_Yapimcisinin_Cok_Oyunculu_Macera-7186.htm

• Bedevi gibi dolaşacağız galiba :D Merak ediyorum bu oyunu Flower'i epey sevmiştim değişik oyunlar hoşuma gidiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

of of of dostum oyun grafıklerı cok mıstık gorunuyor kı bana bıraz shadow of colossus u hatırlattı bakalım gelsın neye benzıyor guzelse alırız

haber ıcın saolasın

mıstık değil mistik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

quote:

of of of dostum oyun grafıklerı cok mıstık gorunuyor kı bana bıraz shadow of colossus u hatırlattı bakalım gelsın neye benzıyor guzelse alırız

haber ıcın saolasın

mıstık değil mistik

ınsan bı yorum yapar
    insan bir yorum yapar

sence hangisi daha anlamlı?

dikkate alacağım uyarını sevgili arkadaşım ayrıca oyun hakkındaki görüşlerini alabilirmiyim sen ne düşünüyorsun?
  • evet ya hos bıseye benzıyor psn ye mı cıkcak acaba ??
  • Oyun ölçeği ve yapımcısı düşünülünce ideal PSN oyunu olduğunu gösteriyor, çok büyük ihtimalle PSN'den satışa sunulacaktır, disk versiyonu çıkar mı bilemem...
  • flowerin kumda gecenine benzıyor
  • Harika bir oyun gerçekten ama 2011 yılında çıkması üzücü sadece PSN üzerinden satılacağınıda hatırlatayım.
  • ilginç bir oyuna benziyor.flower i oynadım ve çok beğenmiştim.bunuda denerim kesin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

quote:

haber ıcın saolasın

mıstık değil mistik

ınsan bı yorum yapar
    insan bir yorum yapar

sence hangisi daha anlamlı?

dikkate alacağım uyarını sevgili arkadaşım ayrıca oyun hakkındaki görüşlerini alabilirmiyim sen ne düşünüyorsun?

en anlamlısı no comment
    abi resimlerde kırmızı başlıklı kızın çöl macerasını anlatıyo heralde busefer kurtlardan kurtulmuş develerle mücadele edecek gibi.sepetini unutmuş yalnız.çöle misafirliğe eli boş gidilmez halbuki
    lan ne tyorumu 4 tane resim işte.tek yorum flower ı yapanların boş oyun yapmayacağı müzikleri yeter.oynama sadece dinle kendinden geç

• Tarzı kesinlikle çok farklı olacaktır, floW ve Flower, gerek müzikleri, gerekse yapısı itibarı ile bildiğimiz oyunlarda çok farklı idi. Özellikle Sixaxis'in harekete duyarlı özelliğini kullandığımız en başarılı oyunlardı diyebilirim. Çünki bu oyunlarda neredeyse sadece bu özellikle oynuyorduk. Gerçi Move'un piyasa çıkış sebebi itibarı ile bu oyunun Move desteği ile geleceği kesin gibi diyebilirim. Daha fazla haber için Eylül'deki TGS'yi beklememiz gerekiyor.
  • Muhteşem görünüyor, bu tarzda çizim ve tasarımlara hastayım.
  • Bu tür mistik yapımlar hoşuma gider. İnşallah güzel olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.