Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun oynanış süresi yaklaşık nekadar ? Çok kısa sürüyor diye duydum , eğer doğruysa almaktan vazgeçicem , oyunu bitiren bir arkadaş varsa yazabilirmi ?
  • arkadaşlar bu oyunu nereden temin ediyoruz kutulu kitapçıklı satılan bişey değilmi bu illa psn den mi alacaz
  • @thekizen 3 saat gibi bir surede bitiyor.
    @onuryet Sadece psn uzerinden 25 tl ye satiliyor.
  • Amazing

bastan sona izleyince ne kadar farklı ve guzel oyun oldugu anlasılıyor zaten psnde 5 uzerınden 4.9 puanı almış 10tl ye gelıyor

oyun için ekşisözlük yorumları:

enfes kişiliği olan müthiş bi yazar. tecrübesiyle sözlüğe çok şey katıyor. insan haklarını esas tutan felsefi yaklaşımı ile beğenimi kazanmıştır. adaleti benimseyen ilkeli yaşam tarzı, kesinlikle takdiri hakediyor. geleceğimize huzur ve güven içerisinde bakabilmemizi sağlıyor bu idealist kardeşimiz. laik devlet anlayışının ilelebet savunucusu olacağından şüphem yok.

ayrıca, kpss sınavında çok iyi bir derece alacağını düşünüyorum efendim :) en güzel temennilerim onunla :)
    (kulyaz, 08.07.2011 14:53)

ftwff
    glee'yi glee yapan gruptur.

(bkz: glee)
    (rintdionysus, 17.07.2011 17:41)

ftwff
    (bkz: #27482036)
    (on the rooftop with quasimodo, 20.02.2012 16:30)

ftwff
    freaks and geeks dizisinde zeplin'den sonra en ön planda olan grup.
    (sacca, 25.02.2012 09:49)

ftwff
    thatgamecompany'nin tıpkı flow ve flower'da olduğu gibi klasik oyun sınırlarının dışına çıkan oyunu. çıkmasına 10 gün kalan oyunun metacritic puan ortalaması şu anda 92/100 ve çıktığında oyunun fiyatının amerika için 10 amerikan doları ve ingiltere için 15 pound olacağı söyleniyor.

sanatsal grafiklerden oluşan bir çölde geçen oyun, ufukta bir tepenin üzerinde gördüğümüz bir ışık kaynağının belli belirsiz çağrısına uyarken, bir yandan da çölü keşfetmemizden oluşuyor. oyun bu noktada shadow of the colossus'un, sakinleştirici bir etkisi olan, uçsuz bucaksız bir dünyayı keşfetme bölümünü andırıyor. oyunun grafikleri ise, gamespot incelemesinde belirtildiği gibi sanki studio ghibli'nin kaleminden çıkmış gibi.

oyunun multiplayer kısmı ise hedefinize ulaşmaya çalışırken, oyunun sizinle aynı yerinde olan diğer oyuncularla karşılaşmanızdan ibaret. bu noktada da diğer oyuncularla kurabileceğiniz yegane iletişim, sadece tek bir müzik notası olduğundan ve karşılaştığınız oyuncunun da psn id'si dahil olmak üzere, üzerinde hiçbir belirtici özellik olmadığından, oyunun atmosferini zedelemeyecek gibi görünüyor.

oyunun arkaplanındaki ise, karşılaştığımız hiyerogliflerden ve vision'lardan anlayabileceğimiz kadarıyla, post apocalyptic bir hikaye yatıyormuş.

anlaşılan o ki thatgamecompany, flower'daki başarısını aşmış ve hissedebileceğimiz, daha inanılır ve daha duygusal bir dünya yaratmayı başarmış.
    (faervian, 04.03.2012 07:09 ~ 07:21)

ftwff
    ico havasi sezilen ve traileri ile beklentileri yukseltmis oyun. muzikleri ve atmosferi inanilmaz guzel duruyor.

bir cok oyun sitesi 9/10 ve uzeri puan veriyor.
    (danisikli dogus, 05.03.2012 10:45)

thatgamecompany'nin ps3 için hazırladığı üçlemenin sonu. çölde başlayan ve ışığa doğru süren yaklaşık üç saatlik bir yolculuk. size bu yolculukta tesadüfen karşılaşabileceğiniz bir başka oyuncu da eşlik ediyor. ismini bilmediğiniz, konuşamadığınız, kim olduğu hakkında en ufak bir fikrinizin olmadığı ve olmayacağı bu diğer oyuncu ile beraber çölü aşıyor, tapınakları geçiyor, en şiddetli fırtınalara göğüs geriyorsunuz. ta ki ışığa varıp enfes bir müzik eşliğinde buluştuğunuz oyuncuları görene dek.

garip bir oyun..
    (mai hasegawa, 18.03.2012 21:35)

ftwff
    ps3 exclusive bir oyundur (sadece playstation'da oynanabilir). 2731 kullanici oyu ile 4.9/5 puan almistir. siradisi bir oyun.
    (yaklas, 19.03.2012 18:07)

ftwff
    tadı damağınızda kalan, zira ancak 2 ila 3 saat arası bir oynanışa sahip muhteşem bir oyun. daima aynı oynanışa sahip oyunlar yapmaktansa farklılıklar da deneyerek çok güzel sonuçlar alınabileceğinin de bir göstergesi kanımca. psn üzerinden oyun alabiliyorsanız eğer kesinlikle denenmeli.
    (mangaokuyanadam, 24.03.2012 15:42)

ftwff
    tek kelimeyle muhtesem.. harika bir oyun lan oynayin. hic gerek yok abi abuk subuk yok mass efectler yok call of dutyler yok fifalar.. hep boyle oyunlar yapsinlar harbi diyorum nefes aldim be!
    (izmir tulumu, 25.03.2012 08:53)

ftwff
    birkaç gün evvel psn'de görünceye dek ne kendisi ne de thatgamecompany hakkında en ufak bir bilgim yoktu." çocuklar sanat yapmaya kasmış herhalde. bi deneyelim bakalım" dediğim andan beri başından kalkamadım. bünyedeki gereksiz duygu yoğunluğuna mı denk geldi nedir gözlerim doldu lan oynarken allahsızlar. halbuki oyunun hemen başlangıcında esas adamı görünce gittikçe uzayan saçma sapan atkısı, kırmızı çarşafı ve tuzluk gibi formuyla "bu nasıl karakter böyle .....m" tepkisi vermiştim ben oysa. daha 10 dakika geçmeden yolda ilk "companion"a rastlayıp çöl manzarasına karşı beraber meditasyon yaparken buldum kendimi. konusuzluğu, amaçsızlığı, aksiyonsuzluğu, iletişimsizliği ile bu kadar etkileyici bir atmosfer yaratabilen dehanın önünde saygıyla eğiliyorum. oynayın oynattırın arkadaşım.
    (fateandhate, 27.03.2012 00:44)

ftwff
    feci sekilde hayata benzeyen oyun.

"life is just a journey between two lights.
    then you'll start a new one."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 7 Nisan 2012; 21:58:18 >

• Güzele benziyor, almayı düşüneceğim
  • Merak ediyorum bu oyunu. Büyük ihtimalle alırım.
  • Journey: Part 7 - The Bitter Cold
  • Yorumlardan sonra oyunu almaya karar verdim..
  • Keşke bitmeseydi. Gerçekten çok yaratıcı bir oyundu.
  • Bu oyunu hala oynamadıysanız çok şey kaçırıyorsunuz. Atmosfer, grafikler, müzikler, oynanabilirlik her şey muhteşem. 3 günde 14 kez bitirdim her seferinde yeni yerleri keşfetmek, tanımadığınız kişilerle yolculuk etmek çok güzel bir duygu.
  • Arkadaşlar Journey inanılmaz bir oyun. Hayatımın oyunu oldu resmen. Bu kadar huzur ve dinginlik veren başka oyun yok. Grafikler ve müzikler olağanüstü. Co-op zaten devrim niteliğinde. Tanımadığınız birisiyle gizemli bir keşfe çıkıyorsunuz. Ayakta alkışlıyorum. Mistik bir yolculuk. Meditasyon etkisi yapıyor. Başyapıt. İndirimi kaçırmayın.
  • Valla demoyu hemen indirdim ve denedim. Oyun inanılmaz, yani böyle özgün ve yaratıcı oyunlar görmek insanı mutlu ediyor.

Oyunu oynarken içiniz huzur doluyor, çok güzel.

Demo dan konu olarak;
    kaybolan bir medeniyetin gaçmişini araştırıyoruz gibi geldi bana
    ancak tadı kaçmasın diyede incelemeleri okumadımda.

Oyunu herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 20 Aralık 2012; 23:58:19 >
  • Sonunda ağladığım tek oyun. Titriyorum resmen.
  • Beyler oyunun türü nedir ? Online seçeneği varmı ?
  • Değişik bir oyun
  • oyunun boyutu ne kadar acaba ?
    torrentte 14 GB buldum da 3 saatte biticek bi oyun için fazla geldi.
  • indir indir onu indir..
  • İndirime girsede alsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

oyunun boyutu ne kadar acaba ?
    torrentte 14 GB buldum da 3 saatte biticek bi oyun için fazla geldi.

14 gb ise fason dur o :D o kadar olmaz diye düşünyüorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.